Първоначално публикувано от RUNNING WILD
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
НЕДОВОЛЕН СЪМ ОТ МОДЕРАТОРИТЕ
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
-
епа оно бащицата и макя ми и бая ми епа така сме си навикнаале и така си приказваме я знам оно книга леб не дава затава не сам учил до 3-то отделение и аде маган на из вратницата
---------- Post added at 18:36 ---------- Previous post was at 18:29 ----------
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеслед тия думи умрях от смях,(верно ,друдно се чете на разговорен),но се замислих за една книжка"СМЕХЪТ НА ШОПА",която си чета от време на време..........за колегата,е...не е словоохотлив,но пък е искрен......и в крайна сметка,по-добре да се спазват някои правила,за да бъде(както казаха колегите по-горе) най-вече правилно разбран......
Comment
-
С 3-то отделение как взема книжка ?
Започваш да се бъзикаш вече с хората и скоро ще се намери кой да ти сложи необходимите точки както е тръгнало .
Имаме потребители от Македония на които без проблем им се разбира какво са написали - но полагат усилия и се справят .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
тетка ми беше шефка на школото мани майтапа а чича ми беше възпитател и инструктор он ме учи можем да избройм сите учителе бегай виж директорка ми беше Станка Герасимова по физическо Давидов они се утрепаа в един ТИР беше спрел на село Ерден и се бунаа у ниьего с Opel vectra 5 човека на место леш само Давидов уцеле питай монтанския да видиш с белата вектра на училището лека им пръст е он поне знаа за таа работа
Comment
Comment