Известие

Collapse
No announcement yet.

НЕДОВОЛЕН СЪМ ОТ МОДЕРАТОРИТЕ

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
    ей я не мом се разберем с вазе един ме напиня друг ме притега оно станааме за кашмер на вам на нанам а разберете се не съм одил на 24 ти май на манефистация да веем ази буки веди я сам рибарче и само я ги ловим те тава а
    след тия думи умрях от смях,(верно ,друдно се чете на разговорен),но се замислих за една книжка"СМЕХЪТ НА ШОПА",която си чета от време на време..........за колегата,е...не е словоохотлив,но пък е искрен......и в крайна сметка,по-добре да се спазват някои правила,за да бъде(както казаха колегите по-горе) най-вече правилно разбран......
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

епа оно бащицата и макя ми и бая ми епа така сме си навикнаале и така си приказваме я знам оно книга леб не дава затава не сам учил до 3-то отделение и аде маган на из вратницата

---------- Post added at 18:36 ---------- Previous post was at 18:29 ----------

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
      след тия думи умрях от смях,(верно ,друдно се чете на разговорен),но се замислих за една книжка"СМЕХЪТ НА ШОПА",която си чета от време на време..........за колегата,е...не е словоохотлив,но пък е искрен......и в крайна сметка,по-добре да се спазват някои правила,за да бъде(както казаха колегите по-горе) най-вече правилно разбран......
      е та щу ти е смешно бе колега ти си от Михалоград и я сам от тама учил сам у Владимирово ти го знааш дека е от 1993 до 1996 е тама ми е бил бала у Житомир у хотела на центаро на Михалоград мекамераф брат ми ако лъжем чесна монтанска а Камелия от Чипровци ми е брачедка я сам от на Ценовите миньорете родата земляк си ми ти деба неговата котка

Comment

С 3-то отделение как взема книжка ?
        Започваш да се бъзикаш вече с хората и скоро ще се намери кой да ти сложи необходимите точки както е тръгнало .

Имаме потребители от Македония на които без проблем им се разбира какво са написали - но полагат усилия и се справят .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

тетка ми беше шефка на школото мани майтапа а чича ми беше възпитател и инструктор он ме учи можем да избройм сите учителе бегай виж директорка ми беше Станка Герасимова по физическо Давидов они се утрепаа в един ТИР беше спрел на село Ерден и се бунаа у ниьего с Opel vectra 5 човека на место леш само Давидов уцеле питай монтанския да видиш с белата вектра на училището лека им пръст е он поне знаа за таа работа

Comment

Мдаа ключ.
            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Working...
            X