Известие

Collapse
No announcement yet.

До къде стигат правата на модераторите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    В този 1ч. 58м. темата беше разгледана от близо 100 потребителя от които поне 5 модератора.
    Относно диспутирането, писах лично съобщение към мода но той така и не сметна за необходимо да ми отговори.
    Даването на личностни характеристики не е ли обида според теб.
    Павлине,
    Ти си интелигент. Изключителна и всестранно развита личност, способна да даде мнение по всеки един въпрос ( без значение какъв е той, но това са подробности)

Та ето това е личностна характеристика. Очаквам да бъда репортнат че съм ти нанесъл тежка обида.

п.с
    В този 1ч. 58м. темата беше разгледана от близо 100 потребителя от които поне 5 модератора.
    Това за модераторите как го изчисли точно ?
    Ако може отговор.

п.п.с
    Относно заглавието на темата и правата на модераторите - ами като цяло са доста ограничени, но все пак стигат за да могат да изтрият някой и друг спамец и да накажат автора му.
    Дето се вика - малко, но от сърце.
    Last edited by pr_00f; d.m.y г., 23:39.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
      Определени правила се разбират по различен начин от всяка индивидуална личност...напълно нормално! Всеки вижда свое тълкувание на правилата, колкото и дефинирани да са те! Така е и така ще бъде докато човешкия фактор е налице, дано и да остане. Бъдете по либерални, защото в същността на този форум започват да доминират личните нападки и личните отношения, поне така се разбира от постовете в тази тема!
      Само да споделя мнение, но като дребен спамер с 900 и поста за няколко години ми става все по безинтересно да пиша в този форум, на база последните теми които се разискват и които имат тежест тук.
      Хоби, търсете си хоби за запълване на времето.
      Аз нямам нищо против но нека да не ми се пречи на лична основа да си изказвам мнението при условие че не обиждам никого. Аз също имам около 800 мнения за 4 години и половина и съвсем не съм от най-активните. Подкрепям за либерализма и още за безпристрастност.

Comment

Гледаш, че поне 5 мода са на линия и казваш. че задължително, ама няма начин да не следят точно теб.
        После гледаш, че точно в тоя момент има поне 200 члена на форума и найсе гости и решаваш, че обсъждат точно твоя, уникален пост.
        Абе познати неща!
        Прууф, ако искаш да ми кажеш нещо, може да го направиш и без да нарушаваме правилата!
        Това бий самара, да се сеща магарето!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
          Това за модераторите как го изчисли точно ?
          Ако може отговор.
          Ами, по теорията на вероятностите. Между другото, пиша само в определени теми от няколко раздела.

Comment

Жестока теория ще да е.
            Напълно в сферата на вероятностите обаче, което по никакъв начин не пречи да се изкаже като твърдение граничещо с чистата истина. И да ти даде база за поредното оплакване. Е да ама не.

Като цяло хипер як подход.

А това за писането в няколкото раздела ми е ясно - то извън общи приказки имаш ли други мнения в този форум?

п.с Е мненията в раздел относно форума и тях можем да ги включим в сметката.

п.п.с А за личностните характеристики нещо да кажем ?
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Защо има ли някакво условие за това в колко раздела трябва да пиша. Относно личностните характеристики, явно се опитваш да изместиш насоката на спора. Въпросът ми беше съвсем конкректен. Когато някой прави личностна характеристика с цел да те обиди следва ли да се санкционира и поста да се изтрие. Това е което аз разбирам според правилата на форума. Отделен е въпроса че тъкмо ти в подписа си беше сложил един мой коментар с цел не да ми направиш комплимент разбира се, ама пак ще кажеш че се оплаквам. Не се оплаквам, просто искам да се изясни докъде са правата на потребителите и тези на администраторите и доколко се спазват.

Comment

Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                Колега Камен666, цитирам те като явно доказателство за това което написах, защото можеш да му отговориш по-колегиално като модератор, а не с меко казано подигравателно, високомерен тон "...бързаш ли за някъде...?" Все пак, той има питане, а това твоето не е отговор, а лош опит за съставяне на въпрос!!!
                Дали можеше да му отговоря ?
                И щеше ли да е правилно според теб ?
                След като и аз не съм наясно кой и за какво го е наказал,каква кореспонденция са водили и т.н.
                Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Предлагам да се въведе забрана за публично обсъждане на модераторските решения, че ми писна от еднакви теми, по 3 на ден.
                  Упс, може да го сметнете и за дублиране на теми, сложете им и по още 1 наказание.
                  И допълнително наказание за мрънкане, защото не отговаря на тематиката на форума, който е за Автомобили от марката Алфа Ромео, т.е. спам!
                  Хайде стига, уважаеми юзъри, съобразявайте се малко, че не се върти света около вас, уважавайте малко труда на модераторите, които работят пъдари без заплащане и само обират плювните и жлъчта. От няколко хиляди потребители само 4-5 врещят, че са ги наброчили за черни овце, е ми явно има защо. Ако не се чувствате желани тук, може би не ви е мястото тук, а така като гледам липсата ви няма да намали техническото ограмотяване на останалите ползватели на форума. Ако не ви харесва цвета на стените, когато отидете на гости, не вадите четката от джоба и да почвате да пребоядисвате пред стопаните, нали?
                  Ако си направите малко труда да спазвате добро форумно поведение, да спазвате правилата, да уважавате хората, които влагат от себе си само заради идеята и да вземете да четете повече, отколкото да пишете, чешейки егото си, ще видите, че това място ще ви даде достатъчно свобода за изява и полезна информация, и приятели.

И последно предложение, да им се наложи на подобни рецидивисти с лошо поведение да "работят" модератор за поне 2 седмици, като се следи изкъсо как си спазват задълженията, един вид обществено полезен труд, като присъда, тогава ще оценят, какво е да си от другата страна.
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                    Предлагам да се въведе забрана за публично обсъждане на модераторските решения, че ми писна от еднакви теми, по 3 на ден.
                    Упс, може да го сметнете и за дублиране на теми, сложете им и по още 1 наказание.
                    И допълнително наказание за мрънкане, защото не отговаря на тематиката на форума, който е за Автомобили от марката Алфа Ромео, т.е. спам!
                    Хайде стига, уважаеми юзъри, съобразявайте се малко, че не се върти света около вас, уважавайте малко труда на модераторите, които работят пъдари без заплащане и само обират плювните и жлъчта. От няколко хиляди потребители само 4-5 врещят, че са ги наброчили за черни овце, е ми явно има защо. Ако не се чувствате желани тук, може би не ви е мястото тук, а така като гледам липсата ви няма да намали техническото ограмотяване на останалите ползватели на форума. Ако не ви харесва цвета на стените, когато отидете на гости, не вадите четката от джоба и да почвате да пребоядисвате пред стопаните, нали?
                    Ако си направите малко труда да спазвате добро форумно поведение, да спазвате правилата, да уважавате хората, които влагат от себе си само заради идеята и да вземете да четете повече, отколкото да пишете, чешейки егото си, ще видите, че това място ще ви даде достатъчно свобода за изява и полезна информация, и приятели.

И последно предложение, да им се наложи на подобни рецидивисти с лошо поведение да "работят" модератор за поне 2 седмици, като се следи изкъсо как си спазват задълженията, един вид обществено полезен труд, като присъда, тогава ще оценят, какво е да си от другата страна.
                    Никой от нас няма против модераторите,когато един човек се почуства мачкан несправедливо дали е за Ферари или за каквото и да било го споделя,така е направил и колегата Павлин в тази тема пуснал си е тема в този раздел,има презумция за вина в правото има също лице в което има качество на обвиняем,та този който се жалва обикновенно е прав най просто да ти го разтълкувам за да не ти се налага да отделяш от безценното си време да ни ограмотяваш кой кого да наказва и кой какво право има.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                      ...И последно предложение, да им се наложи на подобни рецидивисти с лошо поведение да "работят" модератор за поне 2 седмици, като се следи изкъсо как си спазват задълженията, един вид обществено полезен труд, като присъда, тогава ще оценят, какво е да си от другата страна.
                      Адмирации, колежке ... Всъщност подобна идея отдавна се обсъжда.

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                        Адмирации, колежке ... Всъщност подобна идея отдавна се обсъжда.
                        Добре би било,да се въведе ротация или някакъв мандат за някои модератори!Сигурен съм че подобни теми като тази силно ще намалеят!

Comment

А па колко ше е кеф да се въведе ротация на потребителите. Така всяка седмица ще могат да мрънкат само двама определени човека, а не както сега всичките 6 редовни)))
                          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Колежке Мим никой не те кара да ги четеш тези теми като не са ти интересни и точно за спазването на правилата на форума става на въпрос. Форумът също няма да загуби ако не си прочела всички теми. Чети си техническите раздели и се наслаждавай.
                            Last edited by pavlin; d.m.y г., 02:22.

Comment

Павлине ние с теб сме спартанците от 300 заобиколени от армията на Ксеркс,но нищо спартанският дух ще победи горе главата приятелю преживяхме комунизма-гледам че пишеш по темата редовно явно си жилка от едно време та модераторите ли няма да преживееме.

Comment

Още един пресен пример от днес. Модераторът Морфиус съвсем публично и несправедливо безброй пъти ме обвинява че лъжа без да даде и едно доказателство, пък накрая аз съм предупреден. Браво, за пореден път доказвате безпристрастността си. Да не споменавам това колко обиди от рода на тъп, кретен и т.н. се изсипаха.

Comment

Working...
                                X