Ето я снимката,слушам ви на какво се дължи това?кой го написа и с каква цел?още ли мислите че не е на лична основа и не съм преследван от 2ма модератори по целият форум?лов на дебели вещици...риболовци...
Известие
Collapse
No announcement yet.
ПАК СЪМ НАКАЗАН ОТ OLD FOX
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Една скоба ще си позволя.
Само в тази тема имаш пет поста, всеки от които е за наказание "Оставено мнение на kirilitsa или с демонстрация на неуважение към езика" всяко наказание е 2 точки общо 10 + 10те, които вече старателно си събрал, са достатъчни за 1 месечен бан. Не сме наложили наказание само заради желанието си за диалог и възможността да ти дадем втори шанс(по -точно ушурнайсти шанс) да се поправиш. До момента с нищо не си заслужил такова отношение. Кажи ми защо да не ти се наложи още сега 1 месечен бан?
П.П.
RUNNING WILD - виждам че пишеш нещо, но няма време, желание и нерви за да отгатвам какво пишеш. На въпросите ти ще бъде отговорено веднага щом ги зададеш по човешки начин.Last edited by Old Fox; d.m.y г., 19:28.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
След скобата да си дойдем на думата. Кой обиди човека да си признава и да си слага едно наказание. Тогава ще призная форума за демократичен, иначе старата песен на нов глас. Потребителите си пищят, модераторите си обиждат и се потапят щом опре ножа до кокала.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеСлед скобата да си дойдем на думата. Кой обиди човека да си признава и да си слага едно наказание. Тогава ще призная форума за демократичен, иначе старата песен на нов глас. Потребителите си пищят, модераторите си обиждат и се потапят щом опре ножа до кокала.
Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеАха ше се самонакаже веднага, питам се само показването на среден пръст обидно ли е и полага ли се наказание за такова поведение? Ти знаеш за какво говоря, нали?Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
ОЛД ФОКС разбирам че си съпричастен и си се срастнал към всичко което става в форума,на мен ми е най лесно да те обидя теб или който и да било,аз не мога да ти напиша че си еди какъв си щото не го мисля братче,не го мисля и за този който си развя байрака в нощтта на 19.01.2011 с това определение дето ми го прати за лека нощ и вие още го криете и никой не знае защо,аз чакам признание и мотива защо?
Comment
-
Eто това вече е нещо. Запетайки, завършва изречението с препинателен знак. Е не е правилният знак, но определено е напредък. Знаех си че можеш. Трябва ти само още малко. Да се научиш да разделяш отделните мисли в отделни изречения, а не да излопваш всичко в едно огромно изречение.
Що се отнася до това кой те е баннал - при набирането на 10 точки системата автоматично налага бан. Последните няколко наказания, след които са се събрали необходимите точки ги наложих аз.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
Comment
-
Я тук станало интересно.
Надявам се може един въпрос към колегата пуснал темата.
"КРАЙНО УПОРИТ НЕГРАМОТНИК"
Какво в това изречение е обидно?
Т.е какво точно те обижда лично теб?Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеп.с Бих искал да знам къде е написано това "КРАЙНО УПОРИТ НЕГРАМОТНИК"Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеП.П.П. кажи къде е написано това "КРАЙНО УПОРИТ НЕГРАМОТНИК" и ще ти кажа, кой го е писал.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Подпис!!!
"КРАЙНО УПОРИТ НЕГРАМОТНИК"- този който го е писал направо се е подписал!
Много писма съм прочел без подписи, но това си е подпис без писмо!!!Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Крайни мнения рядко изказвам, но в случая съм заинтересуван, защото аз бях първия, който искаше да го изрита безмилостно от форума. Нещо обаче ми направи впечатление и събрах информация и от други хора. Разбрах, че не е лош човек, а просто толкова си може. На лични и това админите лесно могат да проверят, съм му помагал с правописа и как да открие ш,ч,щ и това си личи в постовете му, че ги е открил. Ако се бяхме позанимавали още малко, сигурно и с пунктоацията щяхме да се оправиме, защото дебнех всеки негов пост и го редактирах веднага.
Уви сега съм безсилен!
Дайте защото е РАЗЛИЧЕН да го разпънем.
Вместо да го сочите за лош пример и да се подигравате, не е ли по-лесно и по добре да му помогнете.
Никого не е наругал
Никого не е обидил.
Никого не е заплашил, въпреки, че като го гледам какъв булдозер е, може да ни изрине.
Хайде да направиме едно добро дело!
Под носа ни е!
Нещо реално, а не далечни химери!
Дайте да помогнем на колегата и вярвам , че ще ни се отплати стократно!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Може и повече, просто трябва да пише малко по-бавно.
Налива ги като скоропоговорка и губи нишката.
Няма нужда всичко да е в 1 изречение, прости и къси изречения с точки, интервали и главни букви се пишат най-лесно.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Оправдания от типа "толкова си може" не мисля, че са състоятелни. Ако колегата иска да му бъде помогнато нека каже.Но по нищо не личи, че има желание за това.По нищо не личи, че дори прави опити за да постигне някакъв напредък.Това са точки и букви, еби мамата на другите знаци.Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщениеОправдания от типа "толкова си може" не мисля, че са състоятелни. Ако колегата иска да му бъде помогнато нека каже.Но по нищо не личи, че има желание за това.По нищо не личи, че дори прави опити за да постигне някакъв напредък.Това са точки и букви, еби мамата на другите знаци.
Иначе щях ли да си залагам репутацията за този човек!
Той е човек, преди всичко!!!
Не просто поредния неграмотник, който ти казва: абе я си....На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment