Известие

Collapse
No announcement yet.

ПАК СЪМ НАКАЗАН ОТ OLD FOX

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

По темата нямам нерви да пиша...
    Но ми е интересно уважаваният(повече от заслуженото от него) от всички нас ДИВО БЯГАЩ , какво е целял с словосъчетанието си
    Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
    искам да видя истинските ви лица,имена
    Приятелю ти ще се жениш ли за тях , какво ще правиш?Не те разбрах!Не ги познавам,но предполагам,че не стават.
    В България все още има долини,където мъжете носят широки панталони и ги запознават с нарумените им изгори в деня на сватбата!

колега WFTI нали се разбрахме нещо преди малко... или си невъзпитан и непослушен повече и от мен?нали не искаш да те опреличават с мене
    О успокой се никой не би сложил Венци и такива като теб в една графа.

Умолявам ви и аз драги "Крайно ....... ............" , не превръщайте форума в тоалетна!Не ревете като ущипани шестокласнички ами си влейте енергията в ограмотяване(включително и техническо) и комуникативност!Възспрете желанието си за изява , или поне не се изявявайте крайно неподготвени!Па най-добре - въобще!
    Пък после емоции
    А що се отнася за хората,от които цивриш...
    То това са хората грижищи се за този форум.
    Грижещи се посещенията ни да не бъдат неприятни(като тазвечершното ми,породено от твоите душевни изблици и въждения).
    Last edited by AnastasKOSTOV-REX; d.m.y г., 01:05.
    155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
    1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
    GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
    ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Comment

Здравейте, колеги. Бях си обещал да ползвам този форум единствено и само за четене, не и за писане. Но цялата тази дискусия ме трогна и реших да споделя своето мнение с ясната идея, че за никого то няма значение. Но ако поне един човек му обърне внимание, аз ще съм удовлетворен.
      Животът ни е пълен със стрес. Както не само аз забелязвам, хората са се озлобили много един към друг. Това озлобление избива в много и различни посоки. Запазена българска черта е да "наказва" по - "малките" от него с цел да ги направи по - добри. Като се комбинират тези две неща, положението става наистина опасно. Никой не търси първоизточника на проблема. По - лесно е просто да се санкционира резултатът. Типично полицейско поведение в една среда, в която липсват каквито и да са социално взаимовръзки между хората. Не само тук, а и на улицата е така.
      Мога да коментирам правописа на някои от хората, публикували мнения тук, но това, което мога да постигна, е само да вляза в общия дух на унижаване на отделни хора. Защото (само да уточня), правописът на някои от ругаещите, въобще не може да се нарече добър.
      Идеята ми е, че трябва да се замислим кое е по - ценното - чистите човешки взаимоотношения или рутинното погазване на чувствата на някой безименен "съфорумец". Защото моят правопис е на много високо ниво, но това далеч не ме прави по - добър човек от него...
      Благодаря за отделеното време на тези, които са се замислили поен малко над това, което пиша.
      Поздрави.

Comment

Първоначално публикувано от nyhm Покажи съобщение
        Здравейте, колеги. Бях си обещал да ползвам този форум единствено и само за четене, не и за писане. Но цялата тази дискусия ме трогна и реших да споделя своето мнение с ясната идея, че за никого то няма значение. Но ако поне един човек му обърне внимание, аз ще съм удовлетворен.
        Животът ни е пълен със стрес. Както не само аз забелязвам, хората са се озлобили много един към друг. Това озлобление избива в много и различни посоки. Запазена българска черта е да "наказва" по - "малките" от него с цел да ги направи по - добри. Като се комбинират тези две неща, положението става наистина опасно. Никой не търси първоизточника на проблема. По - лесно е просто да се санкционира резултатът. Типично полицейско поведение в една среда, в която липсват каквито и да са социално взаимовръзки между хората. Не само тук, а и на улицата е така.
        Мога да коментирам правописа на някои от хората, публикували мнения тук, но това, което мога да постигна, е само да вляза в общия дух на унижаване на отделни хора. Защото (само да уточня), правописът на някои от ругаещите, въобще не може да се нарече добър.
        Идеята ми е, че трябва да се замислим кое е по - ценното - чистите човешки взаимоотношения или рутинното погазване на чувствата на някой безименен "съфорумец". Защото моят правопис е на много високо ниво, но това далеч не ме прави по - добър човек от него...
        Благодаря за отделеното време на тези, които са се замислили поен малко над това, което пиша.
        Поздрави.
        Никой не говори за първенство по правопис, говорим за елементарно уважение към тия дето четат написаното.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от AnastasKOSTOV-REX Покажи съобщение
          По темата нямам нерви да пиша...
          Но ми е интересно уважаваният(повече от заслуженото от него) от всички нас ДИВО БЯГАЩ , какво е целял с словосъчетанието си

Приятелю ти ще се жениш ли за тях , какво ще правиш?Не те разбрах!Не ги познавам,но предполагам,че не стават.
          В България все още има долини,където мъжете носят широки панталони и ги запознават с нарумените им изгори в деня на сватбата!

О успокой се никой не би сложил Венци и такива като теб в една графа.

Умолявам ви и аз драги "Крайно ....... ............" , не превръщайте форума в тоалетна!Не ревете като ущипани шестокласнички ами си влейте енергията в ограмотяване(включително и техническо) и комуникативност!Възспрете желанието си за изява , или поне не се изявявайте крайно неподготвени!Па най-добре - въобще!
          Пък после емоции
          А що се отнася за хората,от които цивриш...
          То това са хората грижищи се за този форум.
          Грижещи се посещенията ни да не бъдат неприятни(като тазвечершното ми,породено от твоите душевни изблици и въждения).
          Колега превърна личната ми тема в безкраен низ от житейски драми и трагедий,трябва да си взема отпуска да ти го обясня явно,не съм жена да ме впечатлиш с грамотното си писане но като мъж ме потресе че изписа 20 реда без нищо да кажеш смислено,ако си разстроен излез разходи се глътни чист въздух,усмихни се и пак заповядай в форума,с този негативизъм натоварваш колегите мен не аз съм дебелокож.

Comment

за санкциите

Ахахахахаха...Малей, малей...Абе затова ли си е сложил иконата на Светите братя...тц-тц-тц...И това "преследват ме из целия форум" мачка
            Иначе Мордохай в 6 реда написа и моето мнение...човещинката е хубаво нещо. Аз не смятам, че като му чета с усърдие постовете, той проявявал неуважение към мен - не, момчето има проблем. Мои колеги имат клиенти от малцинствата, които хептем не могат да пишат, не - да подпишат 1 жалба, но те не ги санкционират нито смятат че това е неуважение към адвокатурата, а напротив, гледат да им помогнат. Има 1 приказка - "Донт хейт дъ плейър - хейт дъ гейм"...А услугите им също са частни, също като форума.
            Да вметна че и "крайно ...." ок и да не е обидно да си го кажем аз и ти, но за човека, казано от позицията на модератор, предполага че то има по-друга тежест. Мое лично мнение. Ако някой ми го напише на мен това, обръщам се и казвам "чао" и забравям да цъкам ни на форум, ни на реклами, ни на посещения и т.н. Това е брат ми живота.
            Модераторите са добри хора - оправят неграмотни мнения,тъй че само мога да предложа същото и отн. мненията на човечеца. Ако мога да се пошегувам използвайки един скеч, ние знаем защо ревем срещу тези санцкии, защото днес може да е с кофти правопис, утре може да е с "грешната" религия и така
            P.S. Заклевам се, за пръв път виждам изречение от цели 3 форумни реда и нещо...
            Alfa 156 2.0 - ех,
            Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
            Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
            Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

За да се помогне някому, то следва той да има желание за помощ. Тук такова желание няма. Точно обратното. Смешно е да караме голям човек да пише грамотно. Жалко е.
              За последен път ще напиша нещо, което съм писал много пъти досега. - Ако колегата продължи да пише така ще има и наказания. Точка. Гратисен период 1 ден. От утре всяко едно такова мнение ще се санкционира. Важи за всички потребители.
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
                Ахахахахаха...Малей, малей...Абе затова ли си е сложил иконата на Светите братя...тц-тц-тц...И това "преследват ме из целия форум" мачка
                Иначе Мордохай в 6 реда написа и моето мнение...човещинката е хубаво нещо. Аз не смятам, че като му чета с усърдие постовете, той проявявал неуважение към мен - не, момчето има проблем. Мои колеги имат клиенти от малцинствата, които хептем не могат да пишат, не - да подпишат 1 жалба, но те не ги санкционират нито смятат че това е неуважение към адвокатурата, а напротив, гледат да им помогнат. Има 1 приказка - "Донт хейт дъ плейър - хейт дъ гейм"...А услугите им също са частни, също като форума.
                Да вметна че и "крайно ...." ок и да не е обидно да си го кажем аз и ти, но за човека, казано от позицията на модератор, предполага че то има по-друга тежест. Мое лично мнение. Ако някой ми го напише на мен това, обръщам се и казвам "чао" и забравям да цъкам ни на форум, ни на реклами, ни на посещения и т.н. Това е брат ми живота.
                Модераторите са добри хора - оправят неграмотни мнения,тъй че само мога да предложа същото и отн. мненията на човечеца. Ако мога да се пошегувам използвайки един скеч, ние знаем защо ревем срещу тези санцкии, защото днес може да е с кофти правопис, утре може да е с "грешната" религия и така
                P.S. Заклевам се, за пръв път виждам изречение от цели 3 форумни реда и нещо...
                ДИВО БЯГАЩ-ПРЕПУСКАЩ защото бягам по форума преследван, ОЛД Методи и Кирил Морфилус това са мойте постоянни страхове и терзания.

Comment

Ти се радвай че са само те 2-мата за момента, и не съм се включил още.
                  Да не стане накрая:

RUNNING WILD - VICTIMS OF STATE POWER
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Аз съм резерва също

Comment

Колегата модератор с ризницата и наведената главица-отива ти смиреният поглед не агресивното поведение а и тази музика не е за теб ,а и не се радвам на модератор никога или на написаното от него,стресиран съм,ако се закачаш и ти е скучно кажи в коя тема искаш да се пошегуваме с теб ей така за разтуха но да няма наказания покани и другите няма проблем ще останете доволни всичките,влез в FISHING MANIA -RUMEN IVANOV и в "На Риба"- САМО Я ГИ ЛОВИМ и в двата сайта съм блокиран попитай колегите си модератори, и водя нет-битки с 440 човека група от Стара Загора та едва ли може да ми се случи нещо непреживяно,а и тази музика не е за теб прекалено агресивна е за снажната ти осанка и миловидното ти личице-това е комплимент държа да подчертая а даже си единственият с снимка модератор е че те е срам срам те де то се вижда но професията не прави човека,голям си сладур щипвам те по бузката да не се изчервиш,поздрави.

---------- Post added at 18:34 ---------- Previous post was at 18:30 ----------

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                      Аз съм резерва също
                      Колега само презервативите стоят в резерва,а ти стой щом те влече,мога да ти намеря работа с памук и чаталче да не скучаеш.

Comment

Колегата модератор с ризницата и наведената главица-отива ти смиреният поглед не агресивното поведение а и тази музика не е за теб ,а и не се радвам на модератор никога или на написаното от него,стресиран съм,ако се закачаш и ти е скучно кажи в коя тема искаш да се пошегуваме с теб ей така за разтуха но да няма наказания покани и другите няма проблем ще останете доволни всичките,влез в FISHING MANIA -RUMEN IVANOV и в "На Риба"- САМО Я ГИ ЛОВИМ и в двата сайта съм блокиран попитай колегите си модератори, и водя нет-битки с 440 човека група от Стара Загора та едва ли може да ми се случи нещо непреживяно,а и тази музика не е за теб прекалено агресивна е за снажната ти осанка и миловидното ти личице-това е комплимент държа да подчертая а даже си единственият с снимка модератор е че те е срам срам те де то се вижда но професията не прави човека,голям си сладур щипвам те по бузката да не се изчервиш,поздрави.

---------- Post added at 18:34 ---------- Previous post was at 18:30 ----------

Колега само презервативите стоят в резерва,а ти стой щом те влече,мога да ти намеря работа с памук и чаталче да не скучаеш.
                        Мноо си отворен браво!Но не си достатъчно агресивяен,че да ти отива!
                        Ма не усещаш как отвращаваш!!!
                        Тежки туми!!!
                        И тва за интернет битките ти говори много за интересите и ежедневието ти!
                        Уверявам те,че ние "леваците" дето ни забавляваш вече няколко дена водим доста по реални,истински и значими битки всеки ден!
                        Аре бегай в некой сайтче за запознанства-14 годишните те чакат за battle!
                        155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
                        1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
                        GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
                        ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Comment

Да си кажа и моето скромно мнение. Да, наистина колегата RUNNING WILD има лош правопис, но толкова си може човека. Познавам Румбата и мога да кажа, че като човек е наистина уникален. Запален Алфист и много добър колега и приятел. Не мисля, че той е по-малко човек от всички нас, даже напротив. Ама като не пише правилно дайте да го убиеме с камъни, така ли?!
                          И аз съм имал много разправии с модератори. Понякога съм бил прав и съм си отстоявал мнението, за което съм получавал предупреждения и наказание. Понякога не съм бил и съм приемал упреците. Според мен, малко се прекали с колегата. Прекалено много нападки и на него не му остава нищо, освен да се брани.
                          Дайте му шанс на човека да се поправи, той определено има желание. Нека не му подрязваме крилцата от самото начало. Всеки има право на втори шанс, особенно RUNNING WILD.
                          sigpic
                          Subaru Legacy 3.0 H6
                          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                          0888 511 533 - Бонев

Comment

Никой не подлага качествата на колегата извън форума. Но това тук е форум. Ние не сме модератори на живота, не следим за поведение в реалния живот и слава богу не налагаме банове от реалния живот.
                            Какъв е колегата е "ин пърсън" е без значение. Тук обаче той показва пълно поругаване на основно форумно правило, упорство и нула желание за промяна. Това не се и няма да се толерира. 15 000 могат да пишат, а той не може. Съжалявам да се научи.
                            Отделно каква жалка картника е да се налага на дърт човек да му обясняваш нуждата от правопис...
                            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                              Никой не подлага качествата на колегата извън форума. Но това тук е форум. Ние не сме модератори на живота, не следим за поведение в реалния живот и слава богу не налагаме банове от реалния живот.
                              Какъв е колегата е "ин пърсън" е без значение. Тук обаче той показва пълно поругаване на основно форумно правило, упорство и нула желание за промяна. Това не се и няма да се толерира. 15 000 могат да пишат, а той не може. Съжалявам да се научи.
                              Отделно каква жалка картника е да се налага на дърт човек да му обясняваш нуждата от правопис...
                              Така е, не споря! Но всеки си има кусури, а това явно е неговия. Лично мое мнение е, че трябва малко да отуснете каиша. Щом има желание, нека пише. Иначе как ще се научи, нека нашия форум му помогне примерно. Знам, че тук не е училище, но все пак ние сме едно общество, което уж се подкрепя. Защо да не подкрепяме и учиме ненаучените. Аз примерно тук съм научил доста неща и то не само свързани с нашата любима марка Алфа Ромео. Защо това да се отнася и за правописа и за много други неща. Нека не караме нещата по шаблон, а да бъдем по-креативни в мисленето си.
                              Пак казвам, че това си е лично мое мнение!!!
                              sigpic
                              Subaru Legacy 3.0 H6
                              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                              0888 511 533 - Бонев

Comment

@Bonev
                                Дайте му шанс на човека да се поправи, той определено има желание.
                                Aми колегата ще има право на втори шанс съвсем скоро - 29 дни остават само от текущото му наказание. А дали ще реши да се съобразява с правилата тук, си е решение което той ще вземе.

Обаче погледни какво е написал собственоръчно малко по- нагоре в темата

.
                                ..,влез в FISHING MANIA -RUMEN IVANOV и в "На Риба"- САМО Я ГИ ЛОВИМ и в двата сайта съм блокиран попитай колегите си модератори, и водя нет-битки с 440 човека група от Стара Загора та едва ли може да ми се случи нещо непреживяно,....

п.с

А за реалния живот съм му писал ЛС да пием бира
                                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                                X