Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно pavlin

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Никога не съм разбирала ,защо кой каквото и да каже-форумът става място за караници и интриги?
    Та нали това е мястото за свободно изразяване на мнение,за развиване на някаква дискусия ?!
    Винаги съм защитавала модовете,защото работят на добра воля и търпят капризите на всички(разбира се,че няма угодия)Обаче,аз така и не разбрах кого е "дразнел" Павлин ?
    'ши мА извинявате,но форумите не са място за хора с лабилна психикаЛабилните психически ходят на доктор и си пият хапчетата
    Много хора тук са вложили време и усилие,за да е форумът това,което еМоля ви нека си го запазим хубав
    А, и друго се чудя
    -Как след толкова години по форумите се връзвате на разни " звезди" Отдавна съм разбрала,че
    виртуалните пишкомери "невър дай"
    п.п.
    Вчера,като разбрах какво е станало бях потресена!
    Наистина не съм очаквала от зрели мъже такова нещо...
    ПрУфе,Иво...?
    п.п.п.
    Да,знам че няма да видите ситуацията от другата страна(на инат )
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

[QUOTE=tanatos;851217]Всяка зима се появява по един лауреат дето ни забавлява. Раним и докачлив. Това е поредното доказателство че има мъже с цикъл. Давай все така. Но смешното преминава към тъжното в един момент.[/QUOT
      кажи какво желаеш в прав текст?пак ми даваш оценки и пак си продължаваш с безкрайните ти нанизи от житейски драми и тревоги,а покажи ми един мой пост в който на някой да му казвам какво да прави,как да пише,как да се държи,дали е в мензис,дали е мъж,дали е смешен,тъжен ли е,пъкне се некой малоумен-полуидиот тоест ти и почне да оструумничи?защо?пиша нещо за гуми-пишеш след мен помниш ли? после мене ме наказават защо?пиша за Павлин пак моето име почваш да споменаваш? как ме оправяли шамарите какво ли не беше?що суфлираш ми кажи що не си пишеш по темата?сега съм раним и докачлив? използва темата ПАВЛИН като видя че съм писал да дойдеш пак да дразниш никой ли не го вижда това?защо след 1 месец от изгнанието ми не си ме забравил и пак започна да ме споменаваш?е не си ли дребна скучаеща душица?аз по темата ПАВЛИН защо не споменах нито едно друго име и си писах а ти не можа?

Comment

Моля да си решавате кавгите на лични или на живо, но и тук! Колега RUNNING WILD, спазвай добрия тон, защото подобни нападки са недопустими! Наско - ти също, моля те.
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Ок, няма проблем.В игнор листата е въпросният колега и ми е все тази какво пише и как. Модераторите да се оправят с него.
          Range Rover Vogue 4.4
          Rexton 270 cdi
          Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
          Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
            Ок, няма проблем.В игнор листата е въпросният колега и ми е все тази какво пише и как. Модераторите да се оправят с него.
            Благодаря ти, Наско!
            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Относно Павлин.Този беше абсолютен дразнител,незачитащ чуждото мнение.Не възприемчив към масовото виждане,с абсолютно праволинейна мисъл.Индивид с тотално сбъркано схващане за политика и световно управление.Изцяло подкрепям хората които са го натирили,нека продължат в същия дух!Не се оставяйте на отделни хора да възпрепятсват правилните ВИ решения!

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                ...

Обаче, за какъв мед говориш, че нещо не се сещам?!? Пет лева? Модераторска заплата? Офицерски звания?
                Виж, такъв мед не ми беше хрумнал, но е добре, че научавам възможните други гледни точки.

Жалко, че трябва да обяснявам и дори съм удивена, че се налага.

Под жило имах предвид упреците, които понасяте във връзка с изпълнението на модераторските си ангажименти, а под мед - положителната оценка за същото.

И между другото, не знам с какво съм ти дала повод да смяташ, че съм толкова материално ориентирана, че допускаш да ми хрумне подобна мисъл за "изгода". Лошо влияние, Седларов.

Както и да е.

Наистина съм омерзена от случващото се.

Ей тука чета мъдри заключения - "тоя и мен ме дразнеше, не искаше да се съгласява с никого, значи е за бан".

Евала, пичове.
                Само така!

Аз да докладвам ли тия, дето ме дразнят, с надеждата да им турите по един бан? Или важат само раздразненията на точно определени елементи?

Прочетете Кольо, уважаеми.

А на раздразнените предлагам да последват съвета на Вики.
                Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 17:36.
                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

В краина сметка Турбоделтата беше прав за някои неща случващи се във форума още преди няколко години.
                  АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Значи, ако следвам съветите и обичайната логика, трябва да купя един хубав диамантен пръстен и да го предложа на Вики, та да се укротите!
                    Поблема е, че аз си имам жена, а и тя някой, та това си е чиста утопия!
                    Да ръчкаме , де!
                    Иначе аз си я обичам!
                    И то не само като юзер, а като жена!
                    Обичам те Вики!!!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Значи, ако следвам съветите и обичайната логика, трябва да купя един хубав диамантен пръстен и да го предложа на Вики, та да се укротите!
                      Поблема е, че аз си имам жена, а и тя някой, та това си е чиста утопия!
                      Да ръчкаме , де!
                      Иначе аз си я обичам!
                      И то не само като юзер, а като жена!
                      Обичам те Вики!!!
                      Теб няма ли кой да те заведе до леглото бре?!
                      sigpic
                      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

вече виждам буса на Море от Любов как акостира в форума стискам ти палци Мордохи да се похвалиш после все пак мъже сме,или в някой разказ да прочетеме нещо пикантно

Comment

Чшшш... какво е станало за 2-3 дни бре... ?!?!?!?

Не съм влизал и гледал форума няколко дни и гледам че почва да става страшно.....

Сега веднага няма да мога, но привечер ще изгледам всичко и гарантирам две неща - ако има повод за наказание ще го обясня и докажа, а ако няма ще махна наказанието и ще взема мерки друго подобно да няма.
                          2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                          GSM: 0888 520 600

Comment

Благодарско!!!

Първоначално публикувано от Grigor Покажи съобщение
                            Чшшш... какво е станало за 2-3 дни бре... ?!?!?!?

Не съм влизал и гледал форума няколко дни и гледам че почва да става страшно.....

Сега веднага няма да мога, но привечер ще изгледам всичко и гарантирам две неща - ако има повод за наказание ще го обясня и докажа, а ако няма ще махна наказанието и ще взема мерки друго подобно да няма.
                            Благодаря колега,че за разлика от много активните админи, ти единствен пусна този очакван пост и надявам се достойно да отсъдиш създалата се ситуация с наказанията на въпросните колеги!!
                            Мога само да ти помогна да обърнеш ретроспективно внимание / аз вече го правих/, върху няколко поста от темата "За социализма", от където /според мен/ с помощта на няколко настоящи и бивши модератори изгониха от форума Павлин заради това, че съвсем културно и стилно отстояваше собственото си мнение, което само по себе си заслужава адмирациите ми.
                            Та ще те замоля във въпросната тема да обърнеш внимание на 25-ти пост, от където колегата Павлин се включва , 28-ми пост от където започва атаката,29-ти и особено 30-ти пост на мода, който беше най-активен в крясъците си "ЛЪЖА" - след 43-ти пост,почти във всеки следващ! Опитах се в 45-ти пост, съвсем деликатно да му намекна, но не би, дори успя да "зарази" и други колеги, което въпреки неговите / на Павлин/ доводи, офанзивата доведе до изгонването му!
                            Надявам се, че разумът, който проявиха колегите и особено прекрасните ни колежки, /няма да правя реклама/,ще помогне да се разбере, че този в форум думата "изгонен", трябва да бъде заменена с думата "общуване", както когато общуваме на нашите сбирки и "на чашка",обменяме всякаква информация, но най-вече касаеща темите за автомобили. Смешно е да се караме и наказваме заради възгледи, които са толкова различни, колкото и действителността, в която е живял всеки от нас! Пак благодаря!!!
                            Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Изчетох цялата плява (мразя този раздел общи и не го чета)...

Малко ме е хванало безсъние и сега няма кой да ми отговори (от модераторите) и затова че изчакам до утре вечер за отговори на зададените въпроси.
                              2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                              GSM: 0888 520 600

Comment

Колеги защо някой самосиндикално да си решава кой трябва да има бан или на кой трябва да се махне ! Защо не направите раздел като този на лоялни и нелоялни купувачи и всеки да слага плюс или минус и на това основание да бъде баннат този човек ? На модераторите няма да им хареса, но ще има по голяма обективност.

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Working...
                                X