Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно pavlin

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
    ..е чак толкова интересен, никога не е бил- нито като шопар, нито като мишка ..дори на моменти си беше дребнаво заядлив ....
    Зависи от гледната точка.
    Когато не можеш да обориш някого с аргументи, го квалифицираш някак и го разкарваш.
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
      Когато не можеш да обориш някого с аргументи, го квалифицираш някак и го разкарваш.
      Тъкмо това си мислех преди малко
      Като няма как да те оборят ,"етикират " те -комплексар и всичко приключва

По темата Павлин,
      Григор обеща че ще има становище:
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• А бе настана скука...

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
          Като няма как да те оборят ,"етикират " те -комплексар и всичко приключва
          И трол,и провокатор и какво ли още не! Факт е,че Павлин беше изгонен защото мнението му не съвпада с това на няколко видни форумни радетели за демокрация. Само,че саморазправата с инакомислещите не е особено демократичен метод.
          sigpic33201
          930 Quattroporte

Comment

• Първоначално публикувано от BaiJedi Покажи съобщение
            И трол,и провокатор и какво ли още не! Факт е,че Павлин беше изгонен защото мнението му не съвпада с това на няколко видни форумни радетели за демокрация. Само,че саморазправата с инакомислещите не е особено демократичен метод.

Точно.

По същата причина беше изгонен навремето и саскрофа.
            И оттогава насам - все така.
            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
              Именно, напълно съм съгласен с това което казваш! Точно така веднъж постъпи въпросното свине в един спор с мен след като не успя да ме обори започна директно с простотии и обиди пинки не смогваше да трие но това беше преди отдавна .....

---------- Post added at 00:13 ---------- Previous post was at 00:05 ----------

Павлин пък, понякога пишеше глупости, в които и самият той не вярва, но за разлика от прасето беше значително по умерен...както и да е и двамата като всеки човек си имат и плюсове и минуси .
              Аз лично приемам всякаква критика и всякакви противоположни мнения от интелигентни хора ,но не понасям просташко и арогантно поведение с което се цели единствено заяждане не зависимо дали е насочено към мен или към другиго
              П.С. Лично нямам нищо против нито единия, нито другия господин да се върнат обратно но като по зрели хора .
              Last edited by dimo; d.m.y г., 00:24. Основание: +
              sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Първоначално публикувано от BaiJedi Покажи съобщение
                ... Само,че саморазправата с инакомислещите не е особено демократичен метод.
                Може да не е демократично, но е работещо решение.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Истината!?

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
                  Именно, напълно съм съгласен с това което казваш! Точно така веднъж постъпи въпросното свине в един спор с мен след като не успя да ме обори започна директно с простотии и обиди пинки не смогваше да трие но това беше преди отдавна .....

---------- Post added at 00:13 ---------- Previous post was at 00:05 ----------

Павлин пък, понякога пишеше глупости, в които и самият той не вярва, но за разлика от прасето беше значително по умерен...както и да е и двамата като всеки човек си имат и плюсове и минуси .
                  Аз лично приемам всякаква критика и всякакви противоположни мнения от интелигентни хора ,но не понасям просташко и арогантно поведение с което се цели единствено заяждане не зависимо дали е насочено към мен или към другиго
                  П.С. Лично нямам нищо против нито единия, нито другия господин да се върнат обратно но като по зрели хора .
                  Колега! Истината може да бъде и глупост! Но е истина! Тя Ранобудниче го каза - зависи от гледната точка!
                  И ще се аргументирам: Разказвам преживяни истории от "живково" време на по-младите си колеги, и те възклицават "егати глупостта". Разбирам ги защото не са сърбали попарата на родителите си! И в този аспект изказванията ми или тези на Павлин могат да бъдат за трети лица пълни глупости! Това не е основание за обида към някого, защото това си е комплексарщина! И да вметна, че всички несъгласни с Павлин го обиждаха поради точно тези съображения! А той...Той не обиди никого, а съвсем аргументирано си отстояваше възгледите и познанията си! В края на краищата в раздел "Общи приказки" и в момента има теми пълни с глупости, но нека си приказват хората, щом си имат гледни точки да си чатят на воля! И това е демократичното- като няма наказания в нея, че дори и модератора е излишен...
                  Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Моето скромно мнение е че няма да се свърши света без Саскрофата и Павлинчо.
                    И двамата са ми скачали по нервите с "желязната" си логика без да се опитат да разберат гледните точки и на другите, но не са ми досаждали толкова, че чак да искам да ги няма във форума - просто си държаха като коне с капаци на своето.
                    Всеки средноинтелигентен човек би махнал с ръка и спрял спора с такива хора.
                    На мен лично ми е все едно дали ще бъдат във форума или не, а решенията на собствениците не коментирам - така са преценили.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      Моето скромно мнение е че няма да се свърши света без Саскрофата и Павлинчо.
                      И двамата са ми скачали по нервите с "желязната" си логика без да се опитат да разберат гледните точки и на другите, но не са ми досаждали толкова, че чак да искам да ги няма във форума - просто си държаха като коне с капаци на своето.
                      Всеки средноинтелигентен човек би махнал с ръка и спрял спора с такива хора.
                      На мен лично ми е все едно дали ще бъдат във форума или не, а решенията на собствениците не коментирам - така са преценили.
                      Въпроса е принципен, за отбелязване е, че повечето не си променят мнението и си знаят тяхното, а по-лошото е, че не признават чуждото мнение.

Comment

• Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                        Въпроса е принципен, за отбелязване е, че повечето не си променят мнението и си знаят тяхното, а по-лошото е, че не признават чуждото мнение.
                        Е, ми то първо трябва да признаеш чуждото, да ти мине през главата, като времето за това е различно за всеки и тогава евентуално да се промени твоето.
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                          Е, ми то първо трябва да признаеш чуждото, да ти мине през главата, като времето за това е различно за всеки и тогава евентуално да се промени твоето.
                          Мда, на някои цял живот не им стига за цялата процедура .

Comment

• Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                            Мда, на някои цял живот не им стига за цялата процедура .
                            Е, да но не може да бъдеш сигурен дали тази процедура не е протекла вече - при всеки е различно, затова може би не е лошо да се пробва.
                            sigpic

Comment

• Колеги, по нагоре съм го написал ... Всяко чудо за три дни! На това се разчита тука. Бих добавил и друго : Кучетата си лаят, кервана си върви! Докато властимащите редовно пускаха репликата "Форума е частна собственост." не пропускаха възможност за демонстрират мускули над обикновените потребители. Павлин "опира пешкира" ей така, просто за назидание на всички инакомислещи. Оня същият модератор, който в една тема остро осъждаше цитирам по памет "геноцида на комунистите над българите в собствената им държава", в един малко по-следващ момент възхваляваше една друга нация в аналогична ситуация.

Не си го слагайте толкова сериозно - това все пак е само едни форум (колкото и да е изкривен той). Релният живот е нещо коренно различно.

Ай наздраве!
                              Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Върнете се назад и ако някой открие една правописна или стилна грешка на нереза, освен ако не е бил притиснат, съм готов да си отегля подкрепата за него!
                                Иначе е като трън в гъза!
                                Много често хваща една напълно загубена кауза, в която може и да не вярва, но я защитава просто за да има и друго мнение!
                                Гаврил се е и доста с мене! Просто му се отдава!
                                И друго!
                                До сега не съм хванал нито Павлин, нито Прасчо в липса на патриотизъм или опортюнизъм. Нито в нещо неподчтено!
                                Напротив!
                                Винаги показват и другото лице!
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X