Гледам , че мнозина са писали, но малко са вникнали в същността на въпроса.
Не говоря за комерсиализиране на форума, а за почистването му от некоректните обяви и шикалкавещите тарикати.
Тука не става въпрос за събиране на пари и лична изгода.
Целта ми е да направиме така, че да се отсеят ясно търговците от феновете.
За това и бях против премахването на Репа. Той поне ориентираше с кого имаш работа.
Търговец с десетки регистрации по всички автофоруми или просто фен, който има малко чарколяк, който не му е нужен.
Заглавието на темата е за рекламите.
Те са безумни.
Чукаш на банера за застраховките, а там нищо съществено. История на застрахователните фирми и...
Обадете се на номер:
....
От там любезно и настойчиво ти препоръчват да се обърнеш към техния агент в съответния град, но за съжаление, те не знаят кой е.
Някой със слаби нерви....
Не говоря за комерсиализиране на форума, а за почистването му от некоректните обяви и шикалкавещите тарикати.
Тука не става въпрос за събиране на пари и лична изгода.
Целта ми е да направиме така, че да се отсеят ясно търговците от феновете.
За това и бях против премахването на Репа. Той поне ориентираше с кого имаш работа.
Търговец с десетки регистрации по всички автофоруми или просто фен, който има малко чарколяк, който не му е нужен.
Заглавието на темата е за рекламите.
Те са безумни.
Чукаш на банера за застраховките, а там нищо съществено. История на застрахователните фирми и...
Обадете се на номер:

От там любезно и настойчиво ти препоръчват да се обърнеш към техния агент в съответния град, но за съжаление, те не знаят кой е.
Някой със слаби нерви....
Comment