Известие

Collapse
No announcement yet.

за обявите!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Гледам , че мнозина са писали, но малко са вникнали в същността на въпроса.
    Не говоря за комерсиализиране на форума, а за почистването му от некоректните обяви и шикалкавещите тарикати.
    Тука не става въпрос за събиране на пари и лична изгода.
    Целта ми е да направиме така, че да се отсеят ясно търговците от феновете.
    За това и бях против премахването на Репа. Той поне ориентираше с кого имаш работа.
    Търговец с десетки регистрации по всички автофоруми или просто фен, който има малко чарколяк, който не му е нужен.
    Заглавието на темата е за рекламите.
    Те са безумни.
    Чукаш на банера за застраховките, а там нищо съществено. История на застрахователните фирми и...
    Обадете се на номер: ....
    От там любезно и настойчиво ти препоръчват да се обърнеш към техния агент в съответния град, но за съжаление, те не знаят кой е.
    Някой със слаби нерви....
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Тъй де, но това не е и-бей, а съвсем друг кокошкарник. Смислено би било да има забрана, нови юзъри да пускат обява след определен период и/или след определен брой постове с някаква мисъл извън чат раздела.

Точно това си мислех и аз в много форуми е така , но пък това е катализатор за спам за да достигнеш броя мнения.
      Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Не бъркайте банерите които са форма на уеб реклама и са отговорност на фирмите които ги създават и плащат за тях и обявите във теми/мнения които са си част от форума.
        Банерите са необходимо зло - все пак ресурсите никъде не са безплатни, банерите плащат ресурси.
        Обявите вече са част от форума с която трябва да се оправим.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от mboge Покажи съобщение
          Точно това си мислех и аз в много форуми е така , но пък това е катализатор за спам за да достигнеш броя мнения.
          Така де, но може да се считат за бройка само мнения от определени раздели, където при спам те трият
          Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
            Така де, но може да се считат за бройка само мнения от определени раздели, където при спам те трият
            + вероятност да се получи предупреждение и последващо наказание .
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Принципно бива, но не трябва да е голям броя.
              Защото повярвайте ми при добро желание, мога да оспамя всички технически раздели без да има за какво да ме накажете
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Егати толкова ли няма за какво да си пишем в този форум че подхванахме егати темите.Коити иска да продава които иска да подарява.

Comment

Working...
                X