Първоначално публикувано от svetozar_sosi
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Открит въпрос към модераторите и колегата Robygas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеНапротив, има!След като не продаваш, и темата не е с технически характер, какво остава?Общи приказки!
В този си вид обявата вярно си е за другаде но не и за Купува/Продава .
Ако обяви обаче ,че може да ги доставя ще трябва да си плати за платена обява .
Ако каже от къде могат да се поръчат му заминава и малкото печалба която може да изчука .
Ха сега де - дилема . Ако мине .
Обаче колегата robygas е стара кримкав сферата на модерирането на такъв тип обяви и Не мина .
Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщениеКолега в случая правилен раздел НЯМА за тази тема и затова писах в най-очевиднатаНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Нали всяка обява преди публикува минава през модератор за удобрение. Просто е станала грешка че е публикувана.Скоро има ше и друга обява която седя 3-4 дни и нямаше цена.Но при отказ за публикуване на обява трябва да има някакъв отговор на лично за да се знае проблема или липсата на информацията в обявата.CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
1000 неща се изписаха в тази тема и пак не разбра никой защо съм афектиран.
нямам нищо против Robygas, напротив, но имам против начина на работа на модератора.
Защо няма предупреждение, защо не се съгласува с други колеги за преместване и да я преместят, защо въобще се одобрява нещо, за което трябва да минат 4 дни и някой във форума да му напомни, че обявата не е за тук.
Колегата може да знае много за алфите и да дава добри съвети. Ако някога ми даде винаги ще се вслушам..не оспорвам това и не искам да ме разбирате погрешно. Но ако ще се върши работа в този форум да се прави като хората.
Повече няма да пиша в тази тема, ако искате продължавайте да разтегляте локуми, ако искате слагайте ключ. Единствено искам като се върши нещо да се прави както трябва.
Comment
-
Немааа се ядосваш!!!
Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение1000 неща се изписаха в тази тема и пак не разбра никой защо съм афектиран.
нямам нищо против Robygas, напротив, но имам против начина на работа на модератора.
Защо няма предупреждение, защо не се съгласува с други колеги за преместване и да я преместят, защо въобще се одобрява нещо, за което трябва да минат 4 дни и някой във форума да му напомни, че обявата не е за тук.
Колегата може да знае много за алфите и да дава добри съвети. Ако някога ми даде винаги ще се вслушам..не оспорвам това и не искам да ме разбирате погрешно. Но ако ще се върши работа в този форум да се прави като хората.
Повече няма да пиша в тази тема, ако искате продължавайте да разтегляте локуми, ако искате слагайте ключ. Единствено искам като се върши нещо да се прави както трябва.Така че, не се коси!!!
Last edited by JORDI; d.m.y г., 16:48.Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
Comment