Известие

Collapse
No announcement yet.

Открит въпрос към модераторите и колегата Robygas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение
    Колега в случая правилен раздел НЯМА за тази тема и затова писах в най-очевидната
    Напротив, има!След като не продаваш, и темата не е с технически характер, какво остава?Общи приказки!
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
      Напротив, има!След като не продаваш, и темата не е с технически характер, какво остава?Общи приказки!
      Ммм абе продава си човека .
      В този си вид обявата вярно си е за другаде но не и за Купува/Продава .
      Ако обяви обаче ,че може да ги доставя ще трябва да си плати за платена обява .
      Ако каже от къде могат да се поръчат му заминава и малкото печалба която може да изчука .
      Ха сега де - дилема . Ако мине .
      Обаче колегата robygas е стара кримка в сферата на модерирането на такъв тип обяви и Не мина .

Колега в случая правилен раздел НЯМА за тази тема и затова писах в най-очевидната
      Ами след като няма правилен раздел - значи си е за Общи приказки .
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

колега Robygas е технически грамотен,аз от него съм чел неща свързани с практиката,не е поредния ПИЧ такива хора са богатство за форума,даже ми е трудно да повярвам че е модератор сега го разбрах,за мен е шокиращо.

Comment

Нали всяка обява преди публикува минава през модератор за удобрение. Просто е станала грешка че е публикувана.Скоро има ше и друга обява която седя 3-4 дни и нямаше цена.Но при отказ за публикуване на обява трябва да има някакъв отговор на лично за да се знае проблема или липсата на информацията в обявата.
          CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
          Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

1000 неща се изписаха в тази тема и пак не разбра никой защо съм афектиран.
            нямам нищо против Robygas, напротив, но имам против начина на работа на модератора.
            Защо няма предупреждение, защо не се съгласува с други колеги за преместване и да я преместят, защо въобще се одобрява нещо, за което трябва да минат 4 дни и някой във форума да му напомни, че обявата не е за тук.
            Колегата може да знае много за алфите и да дава добри съвети. Ако някога ми даде винаги ще се вслушам..не оспорвам това и не искам да ме разбирате погрешно. Но ако ще се върши работа в този форум да се прави като хората.
            Повече няма да пиша в тази тема, ако искате продължавайте да разтегляте локуми, ако искате слагайте ключ. Единствено искам като се върши нещо да се прави както трябва.

Comment

Немааа се ядосваш!!!

1000 неща се изписаха в тази тема и пак не разбра никой защо съм афектиран.
              нямам нищо против Robygas, напротив, но имам против начина на работа на модератора.
              Защо няма предупреждение, защо не се съгласува с други колеги за преместване и да я преместят, защо въобще се одобрява нещо, за което трябва да минат 4 дни и някой във форума да му напомни, че обявата не е за тук.
              Колегата може да знае много за алфите и да дава добри съвети. Ако някога ми даде винаги ще се вслушам..не оспорвам това и не искам да ме разбирате погрешно. Но ако ще се върши работа в този форум да се прави като хората.
              Повече няма да пиша в тази тема, ако искате продължавайте да разтегляте локуми, ако искате слагайте ключ. Единствено искам като се върши нещо да се прави както трябва.
              Колега, допустимо е някой да направи грешка, и да си признае за нея! Допускам, че на модератора му е задължение да ти премести темата, да те насочи, поправи и информира за това! Има модератори, на които не им тежи да го правят! И очаквам един ден, когато други от тях ще си признаят грешките и ще се извинят!!! Колега svetozar_sosi , аз говоря по принцип, не визирам никого, но ако някой, някога реши, да слезе от Олимп при теб, може и да получиш извинение!Така че, не се коси!!!
              Last edited by JORDI; d.m.y г., 16:48.
              Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Модераторите, моля за ключ!

Comment

Working...
                X