Известие

Collapse
No announcement yet.

Открит въпрос към модераторите и колегата Robygas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Открит въпрос към модераторите и колегата Robygas

Преди няколко дни публикувах в раздел "Продава части и аксесоари" тема за продажба на крило за 156
    http://clubalfaromeo.com/forum/showt...977#post857977

След няколко дни колегата Robygas ми я заключи под претекст, че темата не е за този раздел.
    С две думи продавам крило и предлагам парти на други колеги да си купят.
    Не смятам, че е нужно темата да се заключва при положение че В САЙТА НЯМА ТАКЪВ РАЗДЕЛ, доколкото знам и не го намирам за коректно без предупреждение да ми заключват темите без предупреждени. ЗА СРАВНЕНИ: модераторър КАМЕН винаги и предупреждавал човека. Ако смятате да заключвате и за в бъдеще , по-добре направете един раздел от този тип.
    За втори път имам проблем с модератори, за щастие първия мина много разбрано и дипломатично от тяха страна..да видим какво ще стане така.
    Очаквам коментара на Robygas

A пробва ли да попиташ роби на ЛС?
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

"Защото съм модератор на раздела а не глобален."

Това е отговорът му!

А сега ми кажете какво да правя..няма комуникация между модераторите или те нямат правомощия да местят теми?
      Колега Old Fox явно ти ще ме светнеш. защо не получавам предупреждение, за да се обърна към друг модератор да ми премести темата, а ми я заключват и първо, че ще пускам нова тема и второ че пак ще пълним форума с теми, които евентуално могат да бъдат изтрити наново и къде могат да се публликуват обяви за съвместно купуване на даден артикул от няколко човека.
      Смятам, че постъпката на модератора, в случая да не му споменавам пак ника е некоректна спрямо мен и членовете на форума, включая модераторите, защото ви ангажирам по въпрос, към който по негово усмотрение сега дискотираме.

Един "минус: от мен за robygas като модератор!
      ...и продължавам да си чакам отговора от него...

Comment

Темата не е за раздел "Продава". Подобни теми се пускат в разделите или дори в "Общи".
        Нямам навика да местя теми без знанието на съответните колеги. Можеше и да го направя когато имам време за това и получа тяхното одобрение.
        Това е мнението ми.
        0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
        Автогаз сервиз-
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
          Темата не е за раздел "Продава". Подобни теми се пускат в разделите или дори в "Общи".
          Нямам навика да местя теми без знанието на съответните колеги. Можеше и да го направя когато имам време за това и получа тяхното одобрение.
          Това е мнението ми.
          "...Можеше и да го направя когато имам време за това.." колега като нямаш време не се занимавай да бъдеш модератор! Нали работата ти е да помагаш за по-добрата работа на форума, а не да стават бакии. Има стотици теми заключени защото не са били на място. Напишете във всеки раздел какво може и какво не може да се публикува.
          До колкото знам раздел 156/147/ ГТ е технически
          и ПАК не ми отговори къде да си публикувам такава тема? ако не си компетентен по този въпрос питай КОЛЕГИТЕ СИ!

Comment

Според мен темата в такъв си вид изобщо няма място във форума.

Най малкото е редно да дадеш повече информация. Кой е доставчика.
            Казваш излизали на 100 евро. За кого?
            Защото примерно за теб спокойно може да си излизат и по 50 евро.

Ако толкова искаш да анонсираш тази полезна информация - пусни си тема в общи приказки със страницата на доставчика и повече информация.
            Който има желание ще си поръча или ще се групирате повече хора за да излезе по-евтина доставката.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
              Според мен темата в такъв си вид изобщо няма място във форума.

Най малкото е редно да дадеш повече информация. Кой е доставчика.
              Казваш излизали на 100 евро. За кого?
              Защото примерно за теб спокойно може да си излизат и по 50 евро.

Ако толкова искаш да анонсираш тази полезна информация - пусни си тема в общи приказки със страницата на доставчика и повече информация.
              Който има желание ще си поръча или ще се групирате повече хора за да излезе по-евтина доставката.
              И като не е за тази тема защо не се премести, а и удряме ключа и айде...Пича си го каза, "ако имах време щях да пиша на другите модератори" като има време само да заключва..му дайте по не ангажиращи функции...
              колега тази информация точно щях да я публикувам, но темата ми бе заключена. Нямам интерес да купя 3 крила и за спечеля 30 евро..щото е кокошкарска работа. Щеше да се увериш в това, ако имах време да го публикувам. А и не смятам, че трябва да се обяснявам на някого дали печеля от това или не. Ако е по финансите на хората и цената ги устройва, защо не...
              Форумът е затова да помага във всеки аспект на собствениците на такива коли. Занапред ако се колебая къде да си пусна тема първо ще ви пиша, че пак ще стане някоя грешка.

Comment

"Пича" по една случайност е на години да ви бъде баща.
                Та малко по-уважително отношение може би не е излишно.

Какви интереси имате и дали 30 , 50 или 300 евра са "кокошкарска работа".

Нямам интерес да купя 3 крила и за спечеля 30 евро..щото е кокошкарска работа. Щеше да се увериш в това, ако имах време да го публикувам. А и не смятам, че трябва да се обяснявам на някого дали печеля от това или не. Ако е по финансите на хората и цената ги устройва, защо не...
                Ами не виждам някой да ви е спрял, даже точно обратното -посъветвах ви да подадете цялата информация за офертата за да могат хората които имат интерес да се възползват.
                А относно търговията във форума си има правила.
                Хубави- лоши , пълни-непълни ама ги има.
                Форумът е затова да помага във всеки аспект на собствениците на такива коли
                Дали ?
                ==========================================
                И понеже си падам малко археолог какво изкопах

Отпреди около година.
                Нарочно няма да пиша авторите на цитатите

еми преместете го? за какво го заключвате без обяснение??????
                чакам да ми оправите темата и да ме информирате
                Този пост евентуално би звучал по-добре ето така:
                Моля да ми оправите темата дето съм я оцапал и моля да я преместите където и е мястото, щото аз не съм го направил, а е трябвало аз да го направя.
                Евентуално: Благодаря за което.

Ма това само евентуално.
                Благодаря Ви много!
                Съжелявам ако е прозвучало грубо, но без никакво предупреждение и убяснение защо е заключена е некоректно.

Още веднъж благодаря на целия екип и пожелавам хубави почивни дни!

П.С. занапред ще гледам къде какво пуска като тема
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Аааа,няма да говорите лошо за Роби,че ще станем на кълбета!
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Аз съм много доволен от колегата Робигаз. Когато имам проблем в този раздел, търся Роби и Камен, с малко пояснения нещата винаги са се получавали.
                    Ако колегата беше написал отново темата заедно с допълненията предполагам че нямаше да има проблеми.
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Точно пък на Роби ли намерихте да дрънкате кокалите?

Верно, че е леко (мхм)... чепат, ама това не е повод да му скачате по палците.

Един от най-читавите хора в тоя форум.

Айде, умната некси.
                      И мъжката.
                      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Нямам нишо против колегата..не ме разбирайте, че имам негативно отношение към човека.
                        Имам отношение към начина на процедиране. Аз като върша нещо го правя както трябва и смятам, че тр. да се работи по зададен план това е.

Comment

Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение
                          Нямам нишо против колегата..не ме разбирайте, че имам негативно отношение към човека.
                          Имам отношение към начина на процедиране. Аз като върша нещо го правя както трябва и смятам, че тр. да се работи по зададен план това е.
                          Тъй де..и аз така мисля. Затова съм направил това което АЗ смятам за правилно.
                          0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                          Автогаз сервиз-
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение
                            Някак си не мога да се съглася.
                            Ако си бяхте пуснали темата в правилният раздел със необходимата информация дали текущата тема щеше да съществува ?

Comment

Колега в случая правилен раздел НЯМА за тази тема и затова писах в най-очевидната

Comment

Working...
                              X