Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо ми е заключена темата

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Защо ми е заключена темата

Немога да проумея защо ми е заключена темата за Доблото в "представете се",можеби защото не е Алфа ли кво,или и там има стереотип на пускане на тема
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Тц тц тц тц. Забележи, че в целият раздел само твоята тема е заключена.А има теми за мотори, ситроени и какви ли не коли дето не са заключени. Много ми е интересно обяснението което ще ти бъде дадено
    Range Rover Vogue 4.4
    Rexton 270 cdi
    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Днес точно това и аз забелязах Мъри...обяснение едва ли ще може да се даде!
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ха интересно , дали причината не се крие в стикера до чистачката на третата снимка ?!?!?!?!
        Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Още чакам адекватно пояснение

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

18 часа никаква реакция от господата модератори

Comment

Вероятно е имало някаква грешка. Отворена е вече.

Честито за Фиатката! Карам такъв служебен - много добро конче!

Comment

адекватното обяснението трябва да го дам аз, защото аз я заключих.съжалявам, че е трябвало за цели 18 часа да бъде заключена темата, но сега влизам във форума.Мурджев темата беше заключена, защото в описанието на раздела се казва цитирам "Представете се : Представете себе си и Вашата Алфа Ромео" . Преди няколко дни поради същата причина изтрих снимките на един фиат на една дама от темата в същия раздел, която е цитирам "Красиви снимки на вашата лична АЛФА" . Преди 3 месеца оставих едни такива снимки на един фиат в раздела ми и веднага получих рапорт к'во аджеба прави тоя фиат в тоя раздел.Та колеги модератори, дайте да се изясним кво правим - ще има ли фиати в раздела Представете се или няма да има, защото аз лично не искам за едните да е така , а за другите иначе.Аз лично мисля, че фиатите трябва да са си в раздела за колегите от фиат, които го има тук, но и иначе ми е все тая.Чакам отговор на въпроса си.
                мене ме нема, в целата схема........

Comment

Еми триите я тогава,щом е забранено за Фиати

Comment

Соломоново решение.

Да променим описанието на раздела от

"Представете себе си и Вашата Алфа Ромео"

на

" Представете себе си и Вашата Италианска Кола/Бангия/кошница/ или каквото там се сетим"

И проблема се решава, хората даже ще могат да си пускат снимки и на фераритата си.
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
                      адекватното обяснението трябва да го дам аз, защото аз я заключих.съжалявам, че е трябвало за цели 18 часа да бъде заключена темата, но сега влизам във форума.Мурджев темата беше заключена, защото в описанието на раздела се казва цитирам "Представете се : Представете себе си и Вашата Алфа Ромео" . Преди няколко дни поради същата причина изтрих снимките на един фиат на една дама от темата в същия раздел, която е цитирам "Красиви снимки на вашата лична АЛФА" . Преди 3 месеца оставих едни такива снимки на един фиат в раздела ми и веднага получих рапорт к'во аджеба прави тоя фиат в тоя раздел.Та колеги модератори, дайте да се изясним кво правим - ще има ли фиати в раздела Представете се или няма да има, защото аз лично не искам за едните да е така , а за другите иначе.Аз лично мисля, че фиатите трябва да са си в раздела за колегите от фиат, които го има тук, но и иначе ми е все тая.Чакам отговор на въпроса си.
                      Има теми за ситроени, разни мотори а те не са пипнати? Що така
                      Range Rover Vogue 4.4
                      Rexton 270 cdi
                      Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                      Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                        Има теми за ситроени, разни мотори а те не са пипнати? Що така
                        Защото отдавна в този форум модераторите са пристрастни,аз атова се отказах да съм модератор,не че нещо лошо съм направил на Евгени,ма знам ли

Comment

Точно за един от спомeнатите случаи бях пуснал темата
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=58552
                          и колегата ми обясни, че заради това репортване (То не знам чак какъв естет трябва да си за да те дразни, че има фиатки в раздела "Представете се" на форум на Алфа Ромео, но това е друга тема... Сигурно и във форума на Ламборгини се товарят ако някой си пусне снимки на чисто новото Ауди...) постовете са изтрити и лека-полека ще се махнат и другите не-алфи (ако правилно съм разбрал)...

Наистина не е лошо да е ясно какво може да се показва там, защото за конкретния случай аз прегледах 50 страници кошници и леген(д)и за да се убедя, че в темата има и други не-алфи

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                            Защото отдавна в този форум модераторите са пристрастни,аз атова се отказах да съм модератор,не че нещо лошо съм направил на Евгени,ма знам ли
                            Здравей колега много се радвам че темата ти е отново валидна Поздравявам те за количката и аз бих си купил защото са удобни и икономични но за жалост държат цена. Моята тема обаче е преместена незнайно къде .После ако нямаш нищо против бих ти направил една забележка ,а именно ,че ние потребителите на този форум сме от малкото щастливци ,който можем да се радваме на строг модераторски контрол ,и аз не мога да проумея как си си позволил да пуснеш в цирколация във форума едно Добло без да публикуваш информация по въпроса дали има винетка ,гражданска отговорност и технически преглед .После проявявайки направо престъпна небрежност движиш из форума с мпс на което задна дясна гума е износена на 100 процента ,вижда се ясно на снимките . Извинявай колега ,но закона си е закон а после модераторите са криви .Нормално е да ти спрат от движение темата при тези нарушения.
                            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Aз мисля , че темите в представете се не тряба да са само за Алфи. Трябва ако иска да може да се представи, човек нямащ алфа , но имаш интерес към форума, или пък стар член да представи нов апридобивка (независимо каква марка, че даже защо трябва да е кола)
                              Няма логика да се заключва щото е друга марка. Ами ако Мъро утре си купи ферари и се представи ? (дай боже)
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                              X