Известие

Collapse
No announcement yet.

Система за репутацията на модераторите

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

18 000 минуса на всички модератори от мене,а така колега окичи ги на позорният стълб,за Кирил Морфилус и Олд Методий немам толкова минуси на клавиатурата за тех двамата.

Comment

А за мен няма ли да има поне едно минусче.... баси чувствам се обиден.
      Едва ли има някой модератор който да е баннал повече нарушители от мен.
      ==========================================
      А иначе , давайте минуси смело - който модератор натрупа най-много , ще го направим глобален мод.
      Обещавам най-официално.
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

А иначе , давайте минуси смело - който модератор натрупа най-много , ще го направим глобален мод.
        Обещавам най-официално.[/QUOTE]
        Аз това си го подозирах!
        За това, още един минус за Роби!
        Голям гад е!
        Мръсник!
        Разпни го!...
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
          Обещавам най-официално.
          Е как искаш да получиш минус, като си баносал кандидат-минусодателите си?

Ако се гласиш да спазиш обещанието си, с риск следващия път като видя Робертос да ме банне с пепелника, дето прилича на кофа и му виси до колоната в сервиза, от мен също един минус за него - ей така, от чиста солидарност с мнението на Иво
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

В тази връзка - по няколко минуса на цялото модераторско войнство, специални минуси за robygas, morphius u Old Fox, а за pr_00f-а - цяла кошница
            Last edited by spe4elist; d.m.y г., 18:40.

Comment

е то вече си има поговорки по форума,да те вземат модераторите да те вземат...по квартала ни е -жената ти модератор да роди,но ще дойде Модов ден са казале ората,аз излизам на протест НЕ НА МОДЕРАТОРИТЕ В ФОРУМА СВОБОДА НА СЛОВОТО ДОРИ НА НЕГРАМОТНИТЕ да живее ПАВЛИН и всички онеправдани изгнанници...минуси...тонове минуси за всички от GESTAPO брадството по лоши сте от фашистите.

Comment

Пропусна само "модераторите на сапун".
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Обещавам най-официално.
                  Доста предизвикателно за модовете
                  Сега като "завалят" едни наказания......
                  sigpic
                  "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Модераторите и техните действия има кой да ги следи.

Я да питам аз чисто теоретично - в една голяма фирма работниците дават ли + или - на шефовете си?

п.с.
                    Или пък като влезеш в магазин - или ти харесват продавачите и управителя и ставаш редовен клиент , или не си доволен от обслужването и повече не стъпваш там.
                    Капитализъм- никой не те кара на сила да пазаруваш там. Избор - дал Господ.
                    Форуми - също.
                    Аз давам + на Kamen 666 за дето ме наказа преди време ... много не ми ареса ... ама беше в правото си ... па на тебе ти давам 33 плюса ... ти си знайш защо
                    ооо извинявам се късно прочетох всички постове досега ... то било модерно минуси да се дават ... добре тогаз ... 1 минус на 666 и 33 минуса за тебе
                    Last edited by V@K@T@; d.m.y г., 21:07.
                    sigpic
                    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Сериозно!!!

Няколко минуса за morphius ---! Време е някой админ да разгледа неговите "модераторски постове", които доведоха до изключване на колегата Павлин и да го "порицае подобаващо"...галиба! А иначе сериозно обещах да дам пример за истински модератор-образец!Това за мен е колегата Тонов. Просто е безупречен!!!
                      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                        А иначе сериозно обещах да дам пример за истински модератор-образец!Това за мен е колегата Тонов. Просто е безупречен!!!
                        Не може да бъде! Все пак е модератор. Сигурно просто добре се преструва този Тонов
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Срамота . Как ще давате на модератор + ?

Модератор ли е на снимка да го видиш и пак шамар да му удариш . Гръм да ги удари модераторите , глобалните модове пък огън да ги гори а с бензин да ги гасят
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Колко по сериозно!

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                            Не може да бъде! Все пак е модератор. Сигурно просто добре се преструва този Тонов
                            Колега... Темата е сериозна и като модератори по-добре сериозно се изказвайте, щото по това си личи колко "уважавате" мнението на обикновените ползватели! А ако ще се подигравате с темата на колегата от първи пост, отворете си друга спамеско-модераторска тема и се гаврете със собствената си съвест на воля!
                            Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Бре, значи на потребителите е разрешено да пишат дивотии в този раздел пък на модераторите е забранено.

п.с Гледам се споменава нещо за модератори и съвест....
                              Ама то такова нещо няма - всички се избират с конкурс със следните минимални изисквания:
                              Безсъвестен
                              Безпросветен.
                              Безочлив и още много други от сорта.
                              Също така 50 % тежест на кандидатурата се получава ако кандидата е лежал повече от 3 години на топло.

Та след като сме се сбрали една такава приятна компания за да не ни е скучно сме си организирали едно състезание - кой ще сложи най-много наказания.
                              Ако някой пропусне да изгони потребител в рамките на 1 седмица, мод правата му се отнемат директно.

Имаше едно време един бивш модератор който се опита даже веднъж да помогне на потребител - него директно го баннахме.

Та ей такива сме - давайте си минуси на воля и си свиркайте.

Comment

Тая тема няма как да бъде сериозна. Не знам какво си мислят някои потребители, но "модератор" да си, е супер неблагодарна "работа". Работа е в кавички, защото за работа обикновено се заплаща, а тук не се.
                                Казвам го без да съм мод и направо се чудя колко ларж са модовете, че позволяват такива теми във форума.
                                Аз ако бях -темата изчезва! Някой ако се пъне за изчезнала тема- една седмица наказание да е модератор. Ако не иска - изчезва от форума.

п.п. Пиша това, за да се подмазвам на модераторите, за да мога да си нарушавам яко правилата на форума, без да ме наказват.
                                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Working...
                                X