18 000 минуса на всички модератори от мене,а така колега окичи ги на позорният стълб,за Кирил Морфилус и Олд Методий немам толкова минуси на клавиатурата за тех двамата.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Система за репутацията на модераторите
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
А за мен няма ли да има поне едно минусче.... баси чувствам се обиден.
Едва ли има някой модератор който да е баннал повече нарушители от мен.
==========================================
А иначе , давайте минуси смело - който модератор натрупа най-много , ще го направим глобален мод.
Обещавам най-официално.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
А иначе , давайте минуси смело - който модератор натрупа най-много , ще го направим глобален мод.
Обещавам най-официално.[/QUOTE]
Аз това си го подозирах!
За това, още един минус за Роби!
Голям гад е!
Мръсник!
Разпни го!...
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеА за мен няма ли да има поне едно минусче.... баси чувствам се обиден.
Едва ли има някой модератор който да е баннал повече нарушители от мен.
Обещавам най-официално.
Ако се гласиш да спазиш обещанието си, с риск следващия път като видя Робертос да ме банне с пепелника, дето прилича на кофа и му виси до колоната в сервиза, от мен също един минус за него - ей така, от чиста солидарност с мнението на Иво
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеА за мен няма ли да има поне едно минусче.... баси чувствам се обиден.
Едва ли има някой модератор който да е баннал повече нарушители от мен.Last edited by spe4elist; d.m.y г., 18:40.
Comment
-
е то вече си има поговорки по форума,да те вземат модераторите да те вземат...по квартала ни е -жената ти модератор да роди,но ще дойде Модов ден са казале ората,аз излизам на протест НЕ НА МОДЕРАТОРИТЕ В ФОРУМА СВОБОДА НА СЛОВОТО ДОРИ НА НЕГРАМОТНИТЕ да живее ПАВЛИН и всички онеправдани изгнанници...минуси...тонове минуси за всички от GESTAPO брадството по лоши сте от фашистите.
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение==========================================
Обещавам най-официално.
Сега като "завалят" едни наказания......sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеМодераторите и техните действия има кой да ги следи.
Я да питам аз чисто теоретично - в една голяма фирма работниците дават ли + или - на шефовете си?
п.с.
Или пък като влезеш в магазин - или ти харесват продавачите и управителя и ставаш редовен клиент , или не си доволен от обслужването и повече не стъпваш там.
Капитализъм- никой не те кара на сила да пазаруваш там. Избор - дал Господ.
Форуми - също.
ооо извинявам се късно прочетох всички постове досега ... то било модерно минуси да се дават ... добре тогаз ... 1 минус на 666 и 33 минуса за тебеLast edited by V@K@T@; d.m.y г., 21:07.sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Сериозно!!!
Няколко минуса за morphius ---!Време е някой админ да разгледа неговите "модераторски постове", които доведоха до изключване на колегата Павлин и да го "порицае подобаващо"...галиба!
А иначе сериозно обещах да дам пример за истински модератор-образец!Това за мен е колегата Тонов. Просто е безупречен!!!
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщениеА иначе сериозно обещах да дам пример за истински модератор-образец!Това за мен е колегата Тонов. Просто е безупречен!!!_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Срамота . Как ще давате на модератор + ?
Модератор ли е на снимка да го видиш и пак шамар да му удариш . Гръм да ги удари модераторите , глобалните модове пък огън да ги гори а с бензин да ги гасятНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Колко по сериозно!
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеНе може да бъде! Все пак е модератор. Сигурно просто добре се преструва този ТоновКарам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Бре, значи на потребителите е разрешено да пишат дивотии в този раздел пък на модераторите е забранено.
п.с Гледам се споменава нещо за модератори и съвест....
Ама то такова нещо няма - всички се избират с конкурс със следните минимални изисквания:
Безсъвестен
Безпросветен.
Безочлив и още много други от сорта.
Също така 50 % тежест на кандидатурата се получава ако кандидата е лежал повече от 3 години на топло.
Та след като сме се сбрали една такава приятна компания за да не ни е скучно сме си организирали едно състезание - кой ще сложи най-много наказания.
Ако някой пропусне да изгони потребител в рамките на 1 седмица, мод правата му се отнемат директно.
Имаше едно време един бивш модератор който се опита даже веднъж да помогне на потребител - него директно го баннахме.
Та ей такива сме - давайте си минуси на воля и си свиркайте.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Тая тема няма как да бъде сериозна. Не знам какво си мислят някои потребители, но "модератор" да си, е супер неблагодарна "работа". Работа е в кавички, защото за работа обикновено се заплаща, а тук не се.
Казвам го без да съм мод и направо се чудя колко ларж са модовете, че позволяват такива теми във форума.
Аз ако бях -темата изчезва! Някой ако се пъне за изчезнала тема- една седмица наказание да е модератор. Ако не иска - изчезва от форума.
п.п. Пиша това, за да се подмазвам на модераторите, за да мога да си нарушавам яко правилата на форума, без да ме наказват.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
Comment