Известие

Collapse
No announcement yet.

Система за репутацията на модераторите

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
    Бре, значи на потребителите е разрешено да пишат дивотии в този раздел пък на модераторите е забранено.

п.с Гледам се споменава нещо за модератори и съвест....
    Ама то такова нещо няма - всички се избират с конкурс със следните минимални изисквания:
    Безсъвестен
    Безпросветен.
    Безочлив и още много други от сорта.
    Също така 50 % тежест на кандидатурата се получава ако кандидата е лежал повече от 3 години на топло.

Та след като сме се сбрали една такава приятна компания за да не ни е скучно сме си организирали едно състезание - кой ще сложи най-много наказания.
    Ако някой пропусне да изгони потребител в рамките на 1 седмица, мод правата му се отнемат директно.

Имаше едно време един бивш модератор който се опита даже веднъж да помогне на потребител - него директно го баннахме.

Та ей такива сме - давайте си минуси на воля и си свиркайте.
    Буу ... лоши такива ...

И все още немога да разбера тая тема сериозна ли е или става за спам ... щото ако е за спам мога още ... от друга страна ако не е досега трябваше да съм наказа ... много съм объркан ...
    sigpic
    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Здраве на всички колеги пишете смело но отговорно .Вчера бях наказан за спам от Old fox и искам да го помоля него и всички колеги модератори да наглеждат и тази тема за спам .Щом си наказан че спамиш една тема а всички други спамят твоята е дошло време да си направим наш форум на алфистите а не на модераторите . А ти прооф не можеш да имаш минуси или плюсове без да ги заслужаваш .Това е по заслуги не по желание .Желая здраве на всички колеги алфисти и модератори алфисти и моля да се отнасяте сериозно към темата защото както вече казах за да бъдеш уважаван трябва да уважаваш

---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:11 ----------

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
      Буу ... лоши такива ...

И все още немога да разбера тая тема сериозна ли е или става за спам ... щото ако е за спам мога още ... от друга страна ако не е досега трябваше да съм наказа ... много съм объркан ...
      Не е сериозна колега чесим си езиците .Като си объркан вземи че се оправи защото ,ако пишеш подобни дивотии в друга тема до сега да са те одрънкали модовете ,но ако нямат нищо против могат да те одрънкат и сега
      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
        Здраве на всички колеги пишете смело но отговорно .Вчера бях наказан за спам от Old fox и искам да го помоля него и всички колеги модератори да наглеждат и тази тема за спам .Щом си наказан че спамиш една тема а всички други спамят твоята е дошло време да си направим наш форум на алфистите а не на модераторите . А ти прооф не можеш да имаш минуси или плюсове без да ги заслужаваш .Това е по заслуги не по желание .Желая здраве на всички колеги алфисти и модератори алфисти и моля да се отнасяте сериозно към темата защото както вече казах за да бъдеш уважаван трябва да уважаваш

---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:11 ----------

Не е сериозна колега чесим си езиците .Като си объркан вземи че се оправи защото ,ако пишеш подобни дивотии в друга тема до сега да са те одрънкали модовете ,но ако нямат нищо против могат да те одрънкат и сега
        Ами 2-ма пишат сериозно 3-ма се лигавят нормално да се чуди човек ... а пък ако ти си решил да раздаваш минуси на всеки който те накаже ... Все пак затова са модераторите да наказват и да има ред за което е нормално да не са от най обичаните ... както с полицаите никой не ги обича обаче ако ги няма ще е е*аси лудницата ... Все пак пожелавам успех на темата ти но се съмнявам , че на някой мод му пука как го оценяваме ...
        sigpic
        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
          Тая тема няма как да бъде сериозна. Не знам какво си мислят някои потребители, но "модератор" да си, е супер неблагодарна "работа". Работа е в кавички, защото за работа обикновено се заплаща, а тук не се.
          Казвам го без да съм мод и направо се чудя колко ларж са модовете, че позволяват такива теми във форума.
          Аз ако бях -темата изчезва! Някой ако се пъне за изчезнала тема- една седмица наказание да е модератор. Ако не иска - изчезва от форума.

п.п. Пиша това, за да се подмазвам на модераторите, за да мога да си нарушавам яко правилата на форума, без да ме наказват.
          naправо да ги пращаме в Дахау тези дето си позволяват да пишат

п.п. както казах един път на тюлена, ръководенето(модерирането) е отговорност, не привилегия

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
            naправо да ги пращаме в Дахау тези дето си позволяват да пишат

п.п. както казах един път на тюлена, ръководенето(модерирането) е отговорност, не привилегия
            Мда, отговрност е, ти ще я поемеш ли? Защото аз не мога, познавам се добре. Не вярвам да се спрявя по-добе от тези, които са я поели.
            Май никой не я иска тая отговорност. По-лесно е да се мрънка, отколкото да се спазват елементарни правила...така излиза.
            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Аз бих предложил да направим игра. Който събори модератор, заема мястото му. Ще се разработи система, според която даден потребител може да предприеме кампания срещу някой мод. Когато го събори, заема неговото място, и му се дава 1 - месечен срок да навлезе в нещото и да модерира правилно. Естествено ще трябва да се запознае с правилата (мисля си, че повечето потребители не са ги чели, или ако са ги чели, са чели първите 10-15 реда). Ако до изтичането на едномесечния срок не бъде одобрен от потребителите (примерно пак тук), получава перманентен бан.

След като ще е забавно,то нека да има игра с регламент.
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                Аз бих предложил да направим игра. Който събори модератор, заема мястото му. Ще се разработи система, според която даден потребител може да предприеме кампания срещу някой мод. Когато го събори, заема неговото място, и му се дава 1 - месечен срок да навлезе в нещото и да модерира правилно. Естествено ще трябва да се запознае с правилата (мисля си, че повечето потребители не са ги чели, или ако са ги чели, са чели първите 10-15 реда). Ако до изтичането на едномесечния срок не бъде одобрен от потребителите (примерно пак тук), получава перманентен бан.

След като ще е забавно,то нека да има игра с регламент.
                Здрасти колега не е идеята да се бутат модовете идеята е да си гледат работата .Да се отнасят човешки ,да се интересуват ,ако даден потребител е допуснал нарушение да видят защо дали е нарочно или е несъзнателно и токава да наказват .Другото е че не е гаранция ,че ако аз стана модератор ще си гледам работата по добре ,защото за всичко трябва дарба колега . Просто ,ако някой няма време и сила да си гледа задълженията да преотстъпи поста на друг , който ще има възможност да си гледа работата .
                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                  Бре, значи на потребителите е разрешено да пишат дивотии в този раздел пък на модераторите е забранено.

п.с Гледам се споменава нещо за модератори и съвест....
                  Ама то такова нещо няма - всички се избират с конкурс със следните минимални изисквания:
                  Безсъвестен
                  Безпросветен.
                  Безочлив и още много други от сорта.
                  Също така 50 % тежест на кандидатурата се получава ако кандидата е лежал повече от 3 години на топло.

Та след като сме се сбрали една такава приятна компания за да не ни е скучно сме си организирали едно състезание - кой ще сложи най-много наказания.
                  Ако някой пропусне да изгони потребител в рамките на 1 седмица, мод правата му се отнемат директно.

Имаше едно време един бивш модератор който се опита даже веднъж да помогне на потребител - него директно го баннахме.

Та ей такива сме - давайте си минуси на воля и си свиркайте.
                  Ами да аз се отказах да съм админ щото имам роднинска връзка с полицай
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Абе...какво е туй - модератор ?
                    Туй зеленото в/у името ти ли ?
                    Ако е тъй на всички по 1 минус от мен...алкохолици такива

P.S. Някой ако ми хвърли и на мен минус - ще го адна в бляк листа...чуствайте се предупредени
                    Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                    Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                    Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                    Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                    Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

наистина има админи които се лигавят обаче в същото време има такива които
                      взимат на сериозно задълженията си и се стараят форума да е едно убаво място за убивазне на времето ... И НЕ САМО ...
                      Last edited by V@K@T@; d.m.y г., 20:26.
                      sigpic

Comment

Роби Газ минус още един - трие постове защото не ги разбира .
                        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Като цяло има доста неприятни типове из модераторите. Щях да кажа, че са необходимо зло като полицайте и зъболекарите, но разликата е че те го правят без пари, което си е един вид съдизъм. Най-смешни са ми фразите са "комерсиална обява", "щото така съм преценил" и "нас има кой да ни следи". Просто не ме кефи отношението към обикновените юзъри от страна на великите модератори и поради тези причини спрях да пускам обяви и пиша изключително рядко. Това е моят избор за да ми е мирна главата, но въпреки това от време на време ме хваща яд докато чета и ето го резултата...

Comment

И те са хора, и те гащи носят

Трябва да се прояви разбиране и от двете страни...

Аз до сега, нито съм наказван, нито са ми писали предупреждения итн, а не е като да не ползвам форума нон стоп, пиша, пускам обяви итн... Що така се получава, пък има хора, който постоянно мрънкат, че са "ощетени и неправилно наказани"?
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

С/у 50лв банвам противни човечета, а.к.а модератори.
                              За глобалните не важи - не са съвсем недосегаеми.
                              За повече информация и номер на банкова сметка - на лични.
                              _______
                              146 JTD - ex
                              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                И те са хора, и те гащи носят

Трябва да се прояви разбиране и от двете страни...

Аз до сега, нито съм наказван, нито са ми писали предупреждения итн, а не е като да не ползвам форума нон стоп, пиша, пускам обяви итн... Що така се получава, пък има хора, който постоянно мрънкат, че са "ощетени и неправилно наказани"?
                                хм..........ще трябва да измислим нещо по този въпрос.Не може така м/у капките да си минал, а и последните проучвания показват, че е вредно да караш без нито едно наказание и то 3 356 мнения..........тцтц.
                                мене ме нема, в целата схема........

Comment

Working...
                                X