Та влизам аз в форума и хоп ЛС.:
Имате наказание от Club Alfa Romeo Bulgaria.
Повод: Oставено мнение или заглавие на тема с непозволено съдържание
-------
Крайно време е да вземеш да се поспреш с неуместните си и хапливи заяждания. Ако искаш да помогнеш със съвет на момчето - ОК, но не е това начина!
Започваш да трупаш точици от този момент нататък !!!
-------
Това наказание Ви отнема точки (в случая - 2) и може да доведе до ограничение на достъпа Ви до изтичане на наказателния срок. При по-сериозните наказания няма давностен срок.
Оригинално съобщение:
http://clubalfaromeo.com/forum_test/node/1333408
Колега мойта ги прави за 11сек да направим един старт да видим щото не вярвам че твойта ги прави под 10сек. 
другото което е тва 17 не е само от сонда.Може и да си купиш едни скъпи свещи за около 30-40лв
Поздрави,
Club Alfa Romeo Bulgaria[/QUOTE]
Не виждам никакво хапливо заяждане.Явно Алфа Юзер си има някаква негова си война с мен.
Даже с момчето се разбрах ме на ЛС кога да спретнем улична среща.
Като цяло не ми дреме,че ми е сложил някакви 2 точки,а начина по който се опитва да ме изкара нарушител.
Имате наказание от Club Alfa Romeo Bulgaria.
Повод: Oставено мнение или заглавие на тема с непозволено съдържание
-------
Крайно време е да вземеш да се поспреш с неуместните си и хапливи заяждания. Ако искаш да помогнеш със съвет на момчето - ОК, но не е това начина!
Започваш да трупаш точици от този момент нататък !!!
-------
Това наказание Ви отнема точки (в случая - 2) и може да доведе до ограничение на достъпа Ви до изтичане на наказателния срок. При по-сериозните наказания няма давностен срок.
Оригинално съобщение:
http://clubalfaromeo.com/forum_test/node/1333408
Първоначално публикувано от aRm
Покажи съобщение

другото което е тва 17 не е само от сонда.Може и да си купиш едни скъпи свещи за около 30-40лв

Club Alfa Romeo Bulgaria[/QUOTE]
Не виждам никакво хапливо заяждане.Явно Алфа Юзер си има някаква негова си война с мен.
Даже с момчето се разбрах ме на ЛС кога да спретнем улична среща.
Като цяло не ми дреме,че ми е сложил някакви 2 точки,а начина по който се опитва да ме изкара нарушител.
Comment