Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно наказание...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Относно наказание...

Та влизам аз в форума и хоп ЛС.:

Имате наказание от Club Alfa Romeo Bulgaria.

Повод: Oставено мнение или заглавие на тема с непозволено съдържание
    -------
    Крайно време е да вземеш да се поспреш с неуместните си и хапливи заяждания. Ако искаш да помогнеш със съвет на момчето - ОК, но не е това начина!
    Започваш да трупаш точици от този момент нататък !!!
    -------

Това наказание Ви отнема точки (в случая - 2) и може да доведе до ограничение на достъпа Ви до изтичане на наказателния срок. При по-сериозните наказания няма давностен срок.

Оригинално съобщение:
    http://clubalfaromeo.com/forum_test/node/1333408
    Първоначално публикувано от aRm Покажи съобщение
    не искам да се хваля, но 0-100 ги прави за малко под 10 секунди, но това е друга бира...
    Колега мойта ги прави за 11сек да направим един старт да видим щото не вярвам че твойта ги прави под 10сек.

другото което е тва 17 не е само от сонда.Може и да си купиш едни скъпи свещи за около 30-40лв
    Поздрави,
    Club Alfa Romeo Bulgaria[/QUOTE]

Не виждам никакво хапливо заяждане.Явно Алфа Юзер си има някаква негова си война с мен.
    Даже с момчето се разбрах ме на ЛС кога да спретнем улична среща.

Като цяло не ми дреме,че ми е сложил някакви 2 точки,а начина по който се опитва да ме изкара нарушител.
    Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
    ех.. Малкото КуВе
    sigpic

Ех, Васе хората се опитаха да ти кажат, че в раздела на Legend се пише или добро или нищо за модела
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Абе може да са ти били "набрали" от предишни случки а това да е било само капката, която е преляла чашата

Comment

Неуместното подмятане мисля много добре знаеш за какво е - даже съм го удебелил, за да не остана неразбран.
        За некоректно поведение и хапливи подмятания бяхте предупредени - от тук нататък започвате да трупате точки. Прехвърлянето на заядливи реплики от една тема в друга не означава, че няма да се таксувате по каналния ред!
        Което ме подсеща, че за обсъждане работата на модератор има също конкретно наказание ...

П.С. @ Васил Петров - Нямам "моя си война" с теб, просто предупрежденията свършиха.
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
          Неуместното подмятане мисля много добре знаеш за какво е - даже съм го удебелил, за да не остана неразбран.
          За некоректно поведение и хапливи подмятания бяхте предупредени - от тук нататък започвате да трупате точки. Прехвърлянето на заядливи реплики от една тема в друга не означава, че няма да се таксувате по каналния ред!
          Което ме подсеща, че за обсъждане работата на модератор има също конкретно наказание ...

П.С. @ Васил Петров - Нямам "моя си война" с теб, просто предупрежденията свършиха.
          Господин модератор, понеже това е раздела за разискване на точно такива работи, бих искал да попитам кое по-точно е неуместно в този коментар ??? При положение че в този раздел има снимки по гащи на хора, има хора които много трудно пишат на български и такива които фамилиярничат грубо???????? Та какво точно в този СЪВЕТ от страна на този Васил Петров е неуместно???
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Пак ще трябва да се обяснявам ...
            Отвори темата, и виж какво точно съм удебелил в поста на потребителя. След това, ако ти се занимава, виж в темата за общите приказки спора и подмятанията именно за свещите - преди предупредителния ми пост с червените букви. Пренасянето на хапливите бележки в друга тема не би следвало да се маскира с извинението за друго заглавие...
            Съжалявам, че трябва да говоря така, но или мерим с един аршин за всички, или оставяме форума да стане джунгла!
            Както казах и в една друга тема в модераторския раздел, ако колегите сметнат, че наказанието е прекомерно - нямам против да го коригират. Но за такива неща съм предупреждавал доволно пъти в разстояние на една година, без особен ефект.
            Нямам какво повече да обяснявам, всичко е написано.
            Колегите са наясно с нещата - ще приема безусловно корекцията от тяхна страна, ако се налага такава.

Comment

Ми дано модераторите вземат решение, защото в правилата на форума ясно си пише за какво се налага наказание и не виждам причина в случея въобще да се обсъжда трябва или не за мен като обикновен потребител не виждам никаква лична обида, спам или кавото и да било друго което да води до предупреждения камо ли до наказание
              Last edited by Bobo; d.m.y г., 21:41.
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Не съм си позволявал да налагам произволни наказания до сега, даже напротив - по-често съм ги спестявал...
                За себе си съм сложил точка на дискусията. Както казах и преди, модераторския екип има подкрепата ми за решенията си както винаги до сега.
                Не смятам за нужно да се обяснявам повече - който иска, може да разгледа обстойно проблемните теми.
                Last edited by Alfa User; d.m.y г., 00:06.

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                  Пак ще трябва да се обяснявам ...
                  Отвори темата, и виж какво точно съм удебелил в поста на потребителя. След това, ако ти се занимава, виж в темата за общите приказки спора и подмятанията именно за свещите - преди предупредителния ми пост с червените букви. Пренасянето на хапливите бележки в друга тема не би следвало да се маскира с извинението за друго заглавие...
                  Съжалявам, че трябва да говоря така, но или мерим с един аршин за всички, или оставяме форума да стане джунгла!
                  Както казах и в една друга тема в модераторския раздел, ако колегите сметнат, че наказанието е прекомерно - нямам против да го коригират. Но за такива неща съм предупреждавал доволно пъти в разстояние на една година, без особен ефект.
                  Нямам какво повече да обяснявам, всичко е написано.
                  Колегите са наясно с нещата - ще приема безусловно корекцията от тяхна страна, ако се налага такава.
                  Интересно, но това основание може би единствeно хора от тази тема могат да счетат за достоверно. Не съм никакъв, но сериозни провинения, обиди или каквото и да било аз не виждам.
                  sigpicex
                  147Q2
                  300bhp/606nm
                  Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Не виждам,кое точно в поста на Васил Петров е непозволеното съдържание...
                    Целия пост си е съвсем в рамките на нормалния тон.Всеки безпристрастен страничен наблюдател може да го прецени.Модератора,като абсолютен властимащ в този раздел,явно може да го възприема по всякакъв начин и да вади от контекста каквото си иска...
                    Нали уж мерим с един аршин за всички?!
                    Mercedes ML 63 AMG 07'
                    159 TI 2.4JTDm SW 09'
                    156 2.0 20V Turbo
                    VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                    sigpic

Comment

Само Радо /the cleaner/ не е написъл нищо ,чакаме и неговото недоволство от модераторското решение.
                      В конкретно оставеното мнение няма нищо лошо казано,но там никой не се усети/или само малцина/ тънкия момент за подмятането-"Скъпите свещи".
                      А това както и доста други работи като Легена 155,скрапове,варели,мъртавци и куп други неща са породили вземането на такова модераторско решение.
                      Венци -от класическия раздел преди време за оставено мнение не точно по темата в Раздела му ме ошамари с 6 месечено наказание,Камен 666 също ме насоли.
                      Но никой и не разбра и не се вдигна шум,понасяш си го и това е.
                      За другите снимки /голи,ужасяващо без цензурни/ изрично помолих да не се осъществяват и качват във форума ,но Дай на харата хляб и зрелище.
                      А това кой колко грамотно пише и на кой колко му е акъла си е съвсем друг въпрос.
                      Това е скромното ми мнение без да ви ангажирам с него ,просто исках д го знаете.
                      Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 18:32.
                      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                        Господин модератор, понеже това е раздела за разискване на точно такива работи, бих искал да попитам кое по-точно е неуместно в този коментар ??? При положение че в този раздел има снимки по гащи на хора.....
                        По гащи и наведени, освен това.

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                        Само Радо /the cleaner/ не е написъл нищо ,чакаме и неговото недоволство от модераторското решение.
                        В конкретно оставеното мнение няма нищо лошо казано,но там никой не се усети/или само малцина/ тънкия момент за подмятането-"Скъпите свещи".
                        А това както и доста други работи като Легена 155,скрапове,варели,мъртавци и куп други неща са породили вземането на такова модераторско решение.
                        Венци -от класическия раздел преди време за оставено мнение не точно по темата в Раздела му ме ошамари с 6 месечено наказание,Камен 666 също ме насоли.
                        Но никой и не разбра и не се вдигна шум,понасяш си го и това е.
                        За другите снимки /голи,ужасяващо без цензурни/ изрично помолих да не се осъществяват и качват във форума ,но Дай на харата хляб и зрелище.
                        А това кой колко грамотно пише и на кой колко му е акъла си е съвсем друг въпрос.
                        Това е скромното ми мнение без да ви ангажирам с него ,просто исках д го знаете.
                        Мислех да не пиша по темата, защото съм стар шумкарин ма ти ме провокираш. Та по темата с наказанието, бан да се слага е много сериозно наказание и в случая мисля абсолютно незаслужено и тенденциозно. Утре ще стане като с Павлин явно натам клонят нещата, модераторски произвол се шири във форума. Кой сега е рецидивист, както един мод ме беше нарекъл, безобидния спамер В. Петров, thecleaner или властта.
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                          По гащи и наведени, освен това.

Мислех да не пиша по темата, защото съм стар шумкарин ма ти ме провокираш. Та по темата с наказанието, бан да се слага е много сериозно наказание и в случая мисля абсолютно незаслужено и тенденциозно. Утре ще стане като с Павлин явно натам клонят нещата, модераторски произвол се шири във форума. Кой сега е рецидивист, както един мод ме беше нарекъл, безобидния спамер В. Петров, thecleaner или властта.
                          1 Конституционно право е всеки да си мие колата както си иска.
                          2 Абсоютно тенденциозни са писанията на няколко човека в раздела 155 и аз и ти и всички се познаваме и знаем кой са те.Павлин няма нищо общо със сега обсъждания въпрос и тема не го намесвай изобщо и стига с този модераторски пройзвол.Безобидния спамер В. Петров и thecleaner какво ги засяга колко струват или какви свещи ще си сложат група от хора на автомобилите си като дори те не карат такива автомобили с такива двигатели и с такива свещи.Същото е и за маслото и за колко коли се събирали на срещите , за официалния магазин за Части 2-ра ръка в Елин Пелин и за куп други неща ,който не ги засягат.Но да си пише нещо,да се плюе и да се обсъждат незасягащи ви теми.Колко пъти аз или някой друг писа в раздел 145/6 или 156?
                          Отговора е 0.
                          Не изказваме злобни и недомислени мнения и препоръки.
                          Цялата работа е ,че само хейтвате ,хейтъри такива и то е абсолютно тенденциозно и преднамерено.
                          Със здраве.

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                            1 Конституционно право е всеки да си мие колата както си иска.
                            2 Абсоютно тенденциозни са писанията на няколко човека в раздела 155 и аз и ти и всички се познаваме и знаем кой са те.Павлин няма нищо общо със сега обсъждания въпрос и тема не го намесвай изобщо и стига с този модераторски пройзвол.Безобидния спамер В. Петров и thecleaner какво ги засяга колко струват или какви свещи ще си сложат група от хора на автомобилите си като дори те не карат такива автомобили с такива двигатели и с такива свещи.Същото е и за маслото и за колко коли се събирали на срещите , за официалния магазин за Части 2-ра ръка в Елин Пелин и за куп други неща ,който не ги засягат.Но да си пише нещо,да се плюе и да се обсъждат незасягащи ви теми.Колко пъти аз или някой друг писа в раздел 145/6 или 156?
                            Отговора е 0.
                            Не изказваме злобни и недомислени мнения и препоръки.
                            Цялата работа е ,че само хейтвате ,хейтъри такива и то е абсолютно тенденциозно и преднамерено.
                            Със здраве.
                            Така така, в спора излиза истината. Всичко ще си кажете колеги кой, как, защо и къде. Учудвам се как Алекс свестен мод за мене се подвежда по целата схема.

А и тук е форум на Алфа Ромео и всеки може да си пише в които си раздел иска или не съм прав?
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                              Така така, в спора излиза истината. Всичко ще си кажете колеги кой, как, защо и къде. Учудвам се как Алекс свестен мод за мене се подвежда по целата схема.

А и тук е форум на Алфа Ромео и всеки може да си пише в които си раздел иска или не съм прав?

Алекс доста ви търпя ,наказа Васето и стана олеле веднага и не се подвежда по никакви схеми ,защото НЯМА такива.
                              При вас е схемата с одумването , отричането и нахрачването по неща ,които други хора почитат и уважават.Всичко е така да има храна и да ви е по-весело.Хейтъри.

Comment

Working...
                              X