Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно наказание...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
    Първо и второ,не е много редно ти да знаеш каквото и да било от мод раздела
    Редно е да знае каквото АЗ съм решил да споделя. Не е редно ТИ да казваш какво е или не е редно за когото и да било - най-малкото от благоприличие! Затова и аз се извинявам за тона !

Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
    О боже,ако беше мод щеше да знаеш ,че този раздел е оставен точно за тази цел,да има оплаквания от юзъри за да има сезиране на глобалните и да се решат нещата има ли грешка в даденото оплакване или не,а мъжа ти банна потребител точно в този раздел!
    И слава богу, че не е мод - че тогава колко рев щяхте да изревете, жална ви майка
    И хайде да престанеш да ме наричаш "мъжа на..." - някак не е етично.
    И да довърша за последно :

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    Въпроса е, че не може даден юзър да бъде баннат заради това, че е пуснал тема, жалейка или там както го наричате(а точно това се случи). До колкото виждам, в този раздел е мястото, където "недоволните" реват, хленчат и нещата се обсъждат/разясняват итн...
    Юзъра не беше баннат - просто точките от наложено наказание стигнаха лимита за бан за 3 (ТРИ) дни, за което се надигна олелия до небесата ... малко е смешно, не мислите ли ?

Първоначално публикувано от digitalundgrd
    Колко хора има наказани за това, че плюят по 16в ТС моторите и техните собственици? Все едно сега аз да се почувствам обиден, че някой си който кара 155 8в ми нарече колата родилка, варел итн...Ами ок добре съгласен съм, истина е, родилка е, плюйте по 156 колко са по-зле от 155 итн...
    В нашия раздел няма открити обиди към 16v моторите, за разлика от обратното - и то не от собственици на 155. Не намирате ли това за интересно ?!?
    Ако някой си е позволявал да обижда 16v или 156 (примерно), е бил най-малкото предупреждаван - това може да се провери. Ако ще се нападаме, бъдете поне малко по-подготвени и обективни - както се старая да съм аз. Не съм безгрешен, но не си позволявам и своеволия !
    Спокойна вечер на всички !
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
      Е как , тук всеки явно знае в какво легло и с кого спя, може би и кой номер чорапи гащи нося, пък аз няма да знам неша, които така или иначе ме заинтригуваха вече.
      В интерес на истината не ме вълнуват тези истории, но след като работата така се разшумя, че и глухия цар чу, се поинтерсувах по-детайлно от нещата, най-малко ме интересува какво е станало с токича, защото ми е приятел и той го отнесе именно заради дружинките на Васил Петров, заради който е този уревалник в момента.
      Токича го отнесе заради съвсем друго,нямащо никаква връзка с Васил Петров.Осведоми се по-добре.
      А уревалника,в никакъв случай не е заради Васил Петров,или за който и да е,а за принципи и правила!
      И точно това е лошото в цялата работа,че всичко е на личностна основа,което дори и ти доказваш във всяко свое мнение.
      Mercedes ML 63 AMG 07'
      159 TI 2.4JTDm SW 09'
      156 2.0 20V Turbo
      VW Phaeton 3.0 TDI 09'
      sigpic

Comment

Първо- До колко от знам юзера Васил Петров не е баннат заради това, че е пуснал тема жалейка.
        Второ- юзера В.П е баннат, защото му е дошло времето, вследствие на насъбрани точки с течение на времето .
        Трето-същия този юзер е баннат за време, което в утрешния ден приключва, за разлика от токича, на който ми изсякоха цял месец, именно заради същия В.П.

Да ,ама не,допитай се до мъжа ти,именно заради "жалейката" е наказан с 10 точки за обсъждане работата на модератор и с неговите 2 точки които имаше от предни нарушения става бан.

---------- Post added at 01:20 ---------- Previous post was at 01:20 ----------

И въпреки всичко, този раздел е част от форума, следователно правилата на форума би следвало да важат и тук .

Да ,ама не,затова има модове,глобални модове и админи + че има и правила които трябва И модовете да спазват,а мъжа ти не ги спази и дори не си и признава,все пак признатата грешка не е грешка.

Действително много грозна тема се получи, от което на мен ми става мъчно, като знам колко красиви бяха нещата и как всички ние стояхме зад една идея на обединяващата ни страст. Сега виждам някакви нисши прояви на дребнодушие и мании за величие....много жалко наистина....Аз не случайно бях спряла да влизам във форума за няколко месеца, но напоследък влизам по-често заради срещата на 155.
        Обаче като гледам как са се освинили нещата, май като мине срещата ще вазирам отново, все пак има и хубави неща на този свят..
        Да ,но хубавите неща ги правят хора ,а те неволно или принудително комуникират по междуси от там се пораждат конфликти били то за правда,величие,простодушие или там кой каквото го вълнува,но когато се създаде затворено общество,трябват правила,за да не се допуска своеволия,а от там потъпкването на правилата поражда недоволство и всичкото това не е най лошото,а най лошото идва когато оправата вижда грешката/е и незнае или неиска да вземе страна или още по лошо да вземе грешната страна.

Явно няма да има светлина в тунела,макар да съм безкраен оптимист за този форум!!!!!!!!!!
        145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Първо- До колко от знам юзера Васил Петров не е баннат заради това, че е пуснал тема жалейка.
          Второ- юзера В.П е баннат, защото му е дошло времето, вследствие на насъбрани точки с течение на времето .
          Трето-същия този юзер е баннат за време, което в утрешния ден приключва, за разлика от токича, на който ми изсякоха цял месец, именно заради същия В.П.

---------- Post added at 01:20 ---------- Previous post was at 01:20 ----------

Мис Мариновска като стана въпрос за наказанието, от вас ли трябва да научаваме ние обикновенните юзъри, защо в конкретния случай е баннато лицето, индивида и какви ли не интересни епитети употребихте за Васил.

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение

Юзъра не беше баннат - просто точките от наложено наказание стигнаха лимита за бан за 3 (ТРИ) дни, за което се надигна олелия до небесата ... малко е смешно, не мислите ли ?

Алекс не е ли редно това обяснение да се отрази в конкретната тема за баннати потребители
          Last edited by thecleaner; d.m.y г., 01:45.
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Редно е да знае каквото АЗ съм решил да споделя. Не е редно ТИ да казваш какво е или не е редно за когото и да било - най-малкото от благоприличие! Затова и аз се извинявам за тона !

И слава богу, че не е мод - че тогава колко рев щяхте да изревете, жална ви майка
            И хайде да престанеш да ме наричаш "мъжа на..." - някак не е етично.
            И да довърша за последно :

В нашия раздел няма открити обиди към 16v моторите, за разлика от обратното - и то не от собственици на 155. Не намирате ли това за интересно ?!?
            Ако някой си е позволявал да обижда 16v или 156 (примерно), е бил най-малкото предупреждаван - това може да се провери. Ако ще се нападаме, бъдете поне малко по-подготвени и обективни - както се старая да съм аз. Не съм безгрешен, но не си позволявам и своеволия !
            Спокойна вечер на всички !
            И продължаваш да твърдиш ,че е поради натрупване на точки,10 точки се отнемат на юзър дръзнал да обсъжда работата на мод + 2-те точки от други му нарушения означава бан и то в най неподходящият раздел.

Comment

Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
              И продължаваш да твърдиш ,че е поради натрупване на точки,10 точки се отнемат на юзър дръзнал да обсъжда работата на мод + 2-те точки от други му нарушения означава бан и то в най неподходящият раздел.
              Абе като гледам целия спор май е само за въпросните 2 точки )) Така излиза, то наказанието му ще изтече , а тук все още ще си го го дъвчем.Добре, след като така и така е пусната темата, обяснете по-запознатите за какво точно е наказан Васил Петров и за какво Токича ?

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
              Втора национална среща на 155

Comment

Ако ще се нападаме, бъдете поне малко по-подготвени и обективни
                Има една приказка : "Хайде да не се дебнем, че ще се хванем" - просто не ми се рови сега да търся
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                  Значи примерно щом аз не карам 155-ца не мога да пиша във раздела за 155-те ли?
                  Батка аз това отдавна съм го разбрал, там с 16v ако се намесиш си лош, пък ако караш дизел си изгорял
                  Просто там може отбрана група хора да си пишат
                  И Васко просто е поредния дръзнал да напише там нещо! А Васко си е пич и въобще не заслужава бан
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Абе като гледам целия спор май е само за въпросните 2 точки )) Така излиза, то наказанието му ще изтече , а тук все още ще си го го дъвчем.Добре, след като така и така е пусната темата, обяснете по-запознатите за какво точно е наказан Васил Петров и за какво Токича ?
                    Не,не за двете точки,а за 10 които му сложи драгият колега.

Дано вече всичко да е ясно????

Comment

Ся не знам кой е прав и кой не е - може и всички да са прави, ама като се зачете човек нещата изглеждат така:
                      "Ония там баннаха нашия човек - чакай сега ние да баннем техен!"
                      Пълна смехория - ама жалка!
                      Па аз не съм от никой - ни от наш`те, ни от ваш`те - сигурно и не трябва да пиша `щот ще вземе да се засегне някой и ще вземе да ме банне!
                      Last edited by kiko73; d.m.y г., 02:11.
                      AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                        Алекс не е ли редно това обяснение да се отрази в конкретната тема за баннати потребители
                        Всичко е обяснено неколкократно и на няколко места. Просто трябва малко да се чете, вместо първосигнално да се протестира и роптае.
                        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщение
                          Ся не знам кой е прав и кой не е - може и всички да са прави, ама като се зачете човек нещата изглеждат така:
                          "Ония там баннаха нашия човек - чакай сега ние да баннем техен!"
                          Пълна смехория - ама жалка!
                          Па аз не съм от никой - ни от наш`те, ни от ваш`те - сигурно и не трябва да пиша `щот ще вземе да се засегне някой и ще вземе да ме банне!
                          Малко така излиза наистина )
                          Но и основания не липсват

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                          Втора национална среща на 155

Comment

Всичко е обяснено неколкократно и на няколко места. Просто трябва малко да се чете, вместо първосигнално да се протестира и роптае.
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showt...263#post902263

Мисля че имам що годе нормално зрение. Тази тема имах предвид.
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Хора спрете... както се пееше в една песен!

Това, че не е изрично указано името на този раздел в правилата НЕ означава, че не се има него предвид - подходящо за целта място.
                              И тази точка ако трябва ще бъде редактирана за по-голяма яснота.
                              Точките от това оспорвано в последствие наказание което всъщност запали тоя флейм (а не първото) с натрупването си водят до БАН... което е всъщност проблем номер 2.

Ще замоля всички позволили си лични квалификации, да се опитат да преброят до 100 и да се извинят ... кой на когото трябва, темата да се почисти и да спрем да се излагаме!
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Редактира се там точката за по-голяма яснота...Наказанието се отменя и който там, на който трябва да се извинява. Това е начина според мен.
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X