Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо вече не пишем (не ни е готино) във форума

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А дали пък не е станало "фИешАн" просто да джиткаш из някой такъв форум без да имаш идея за какво изобщо е създаден той..? Като гледам най-много потребители ги интересуват неща, които НЕ са свързани с Алфа Ромео (скрииншота е отпреди 2 минути)... И този тип потребители като им писне или като изчетат всичко "актуално" във въпросния раздел, почват да вилнеят и в другите раздели и еб*ват майката на всичко смислено, техническо, свързано с темата на целия форум...
    А и нещата, които каза (а и тези които не каза) чистача за промяната на манталитета също не са далеч от истината за мен... Лека-полека от "колеги" собствениците на алфи се превръщат в хора тип "да бе, и ти караш като моЙта, ама моЙта (пишка) е по-гоУема"...
    Attached Files

Comment

тоя форум е място където можем да си говорим, споделяме впечатления и информация относно всякакви неща около марката на на автомобилите ни, съвети за посддържка, организиране на срещи и т.н. сега ще ви покажа какво се случва -

1. говорим и споделяме - да ама както си лафим и току вземе някой комплексар да се засегне гузен и негонен и дапочне да вие по тоя и по оня или пък мод, който не влиза във форума и няма представа от характера и изразните средства да почне да мета наказания и/или предупреждения наляво/надясно...

2. Съвети за поддържка - е тука е страшно - всеки знае всичко - мели, пише, кряка, вика, псува - тука модераторите ме "кефят" щото си траят яко а ако стане бая скандал се правят на ощипани моми ...

3. Организиране на срещи и др. - понеже никой от моите приятели не влиза вече тука се почва едно звънене и разпитване - абе кога ще е пролетния събор, ще има ли Италфест и кога, кво, къде - абе кво става бре хора ???

За тунинг и рацинг нема говоря щото ич не ме интересуват тези теми.

И така какво се получава клубалфаромео.ком - е едно безмислие, което няма нищо общо нито с клуба на Алфа Ромео нито с марката нито с нищо а се е превърнало в място за мерене на пишки и ташаци и за филосфстване ...
      Нашия форум. дами и господа, е кенеф !!! спокойно може да го видите същия и под news.bg или на всеки един клюкарски електронен всекидневник... Това някой го наричат еволюция ...

Ако има хора, които мислят като мен моля да пишат тука, защото само ние сме тези, които определеме какво да бъде и как да се развива това място - въпрос на гражданска отговорна позиция на всеки от нас!!!
      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

nightroller, вече няколко дена с половин уста се мъчиш да кажеш нещо и не ти се получва.
        Без конкретни забележки, предложения и идеи нищо няма да промениш!
        На кого обясняваш, че форумът е кенеф!? Ми той си е кенеф отдавна.
        Кенеф е откакто в Общи приказки има 400 човека, а в раздели Алфа Ромео, Класически модели, 33, 164, GTV, 159, 166 и Тунинг проекти има ОБЩО 100 четящи!

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
        Ако има хора, които мислят като мен моля да пишат тука, защото само ние сме тези, които определеме какво да бъде и как да се развива това място - въпрос на гражданска отговорна позиция на всеки от нас!!!
        Това към спрелите да пишат "тия двамата, ония младите, Барбуков и Гошко-вратарчето" ли е адресирано!?
        1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
        и делта

Comment

...
          Или се отказваме вкупом и просто си философстваме и гледаме философски ? и нито четем, нито пишем, нито ходим по срещи, нито ни пука за квото и да е ? хм?
          Кво праиме пичове ?? Вальо, Мъри и Цецо ?
          виж как си си отговорил сам
          а именно, чета което ми е интересно - клубния, 166, продава евентуално

пиша в теми които ме интересуват - пак там

и нямам никви грижи, останалото съм го написал в първия си пост

подходждам както code е казал - без очаквания - и така няма и как да се разочаровам

това е само един форум в последна сметка, не живота нито смисъла му
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
            виж как си си отговорил сам
            а именно, чета което ми е интересно - клубния, 166, продава евентуално

пиша в теми които ме интересуват - пак там

и нямам никви грижи, останалото съм го написал в първия си пост

подходждам както code е казал - без очаквания - и така няма и как да се разочаровам

това е само един форум в последна сметка, не живота нито смисъла му
            Вальо какво четеш в клубния? че и аз искам да чета ама сам знаеш че всяка инициатива бива убита там ... в 166 раздела какво четеш ? спам ? отдавна този раздел не е това, което беше и няма да бъде скоро - на тези, които колите им не че чупят не пишат щото ще ги налазят ония с големите тащаци и ще им кажат че тоя ФИАТ дето го карат не е кола и ако го имаш не си фен

Вальо, крайно време е да се посъбудите малко това не може да продължава вечно -губите хора, ентусиазъм абе всичко ... айде сега ме наречи философ-идеалист

---------- Post added at 20:28 ---------- Previous post was at 20:26 ----------

[QUOTE=mitaka_cs;905849]nightroller, вече няколко дена с половин уста се мъчиш да кажеш нещо и не ти се получва.
            Без конкретни забележки, предложения и идеи нищо няма да промениш!
            На кого обясняваш, че форумът е кенеф!? Ми той си е кенеф отдавна.
            Кенеф е откакто в Общи приказки има 400 човека, а в раздели Алфа Ромео, Класически модели, 33, 164, GTV, 159, 166 и Тунинг проекти има ОБЩО 100 четящи!

Това към спрелите да пишат "тия двамата, ония младите, Барбуков и Гошко-вратарчето" ли е адресирано!?[/QUOT

абе къде е Токича?
            какво става тука - ти казваш че форума е кенеф ли модераторе ??? а какво правиш ти за да не е кенеф
            Аз с половин уста не говоря имам теза, ама ще я кажа като ви поядосам още малко нищо лошо и нищо лично ей
            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Не пропускам и ден да се поровя в любимия форум.
              Мога да се определя като "потребител- консуматор", който предимно чете теми и мнения и рядко дава коментари, но заставам зад изказаните мнения, че форума става:

- все по скучен
              -намаляват техническите теми
              -липсват мнения на изброените хора, чийто отговори по проблеми четях с интерес
              -увеличава се броя на сприхавите форумници
              - темите с фукня кой колко пари е наринал по колите си
              - пълна липса на грамотност на половината участници
              - стремежа на някои да имат колкото се може повече мнения ...добре че се премахна рейтинга
              alfa romeo156 2.0TS 11'97

Comment

абе къде е Токича?
                какво става тука - ти казваш че форума е кенеф ли модераторе ??? ....
                Харесва ми, че се държиш като администратор на Общи приказки и ще ти отговоря.

Токича е на едномесечна диета с БАНанова ракия.

И така какво се получава клубалфаромео.ком - е едно безмислие...
                Нашия форум. дами и господа, е кенеф !!!
                И да, кенеф е форумът начело с раздел Общи приказки (заради всичко, което не е свързано с Алфа Ромео).

а какво правиш ти за да не е кенеф
                Аз с половин уста не говоря имам теза, ама ще я кажа като ви поядосам още малко
                Ще ти кажа какво правя за да не е кенеф, ама като ми мине, че много ме ядоса
                1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                и делта

Comment

Общо взето тия дето реват от форума са най-големите кривундели. Някой, ако иска и мене може да сложи в това число, да има мир
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Вальо какво четеш в клубния?
                    единия пост на месец, повече ако са ще ми доде байгън

... в 166 раздела какво четеш ?
                    кога и къде ще има нова среща на 166

Вальо, крайно време е да се посъбудите малко това не може да продължава вечно -губите хора, ентусиазъм абе всичко ... айде сега ме наречи философ-идеалист
                    няма такова понятие като "губим хора"! това не е АД, и тука не сме по задължение, нито да гоним квоти или други ключови индикатори тук сме ДОБРОВОЛНО!!!

до-бро-вол-но

т.е. кефи те - пишеш; не те кефи - не го правиш

толкова е просто
                    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение
                      ...

Ще ти кажа какво правя за да не е кенеф, ама като ми мине, че много ме ядоса
                      не се ласкай нямам идея да ядосам тебе даже не те познавам

---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 21:10 ----------

Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
                      единия пост на месец, повече ако са ще ми доде байгън

кога и къде ще има нова среща на 166

няма такова понятие като "губим хора"! това не е АД, и тука не сме по задължение, нито да гоним квоти или други ключови индикатори тук сме ДОБРОВОЛНО!!!

до-бро-вол-но

т.е. кефи те - пишеш; не те кефи - не го правиш

толкова е просто
                      не че не си прав де ...
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

@nightroller

Надявам се ще ми отговориш на 1 въпрос.
                        Понеже много го размахваш тук раздела за членове ( а повечето хора нямат достъп до него).
                        Та въпроса е колко смислени теми си пуснал там? Я да видим колко твой полезни инициативи са били убити.
                        Ще си позволя да те цитирам:
                        "че всяка инициатива бива убита там"

Сетих се за една, ама няма да я цитирам, че ще стане излагация , ама ако искаш може да я цитираш сам.

А от относно изказването, че форума е кенеф... какво харесва ли ти да ръчкаш в лайната че си още тук ?

Форума е такъв каквито са хората в него.
                        И ако очакваш че 20 човека модератори могат да променят манталитета и мисленето на 3000 ... май си се объркал.
                        Могат да дадат насока, могат да изгонят някой и друг и до там.

Та по този повод не мога да се сдържа да не задам втори въпрос - ТИ персонално какво си направил за този форум и да спреш превръщането му в кенеф?

Питам теб а не mitaka_cs, защото за него знам много добре.
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                          @nightroller

Надявам се ще ми отговориш на 1 въпрос.
                          Понеже много го размахваш тук раздела за членове ( а повечето хора нямат достъп до него).
                          Та въпроса е колко смислени теми си пуснал там? Я да видим колко твой полезни инициативи са били убити.
                          Ще си позволя да те цитирам:
                          "че всяка инициатива бива убита там"

Сетих се за една, ама няма да я цитирам, че ще стане излагация , ама ако искаш може да я цитираш сам.

А от относно изказването, че форума е кенеф... какво харесва ли ти да ръчкаш в лайната че си още тук ?

Форума е такъв каквито са хората в него.
                          И ако очакваш че 20 човека модератори могат да променят манталитета и мисленето на 3000 ... май си се объркал.
                          Могат да дадат насока, могат да изгонят някой и друг и до там.

Та по този повод не мога да се сдържа да не задам втори въпрос - ТИ персонално какво си направил за този форум и да спреш превръщането му в кенеф?

Питам теб а не mitaka_cs, защото за него знам много добре.
                          Пруфе, инициативата на Горица за изработката на клубни фланелки и всякакъв мерчъндайзинг на клуба аз я подкрепих и казах какво- че ще направя дизайн без да ми плащате макар и да съм професионалист и то добър такъв ... какво стана ? имаме ли клубно облекло и във какъв вид е ? Преди време казах на Фиоре, че не искам заплащане за визуалната комуникация на Италфеста за да провлача крак и други като мен да го правят без заплащане защото клуба нямаше пукната пара в касата.... В това си изразявам фенщината това мога, в това съм добър - това правя и ми доставя удовоствие да го правя но вече не - категорично не !!!
                          И какво става в клубния раздел предложих права за членовете на клуба във форума а ти и Морфиъз я заровихте в собствената си глина както сте свикнали Между другото анкетата още е там и можеш да я видиш

и на втория ти въпрос - имам специфичен хумор (тва не го крия) но винаги съм подкрепял хората с мнение и тези, които са имали какво да кажат всеки един път - всеки един и то знаеш ли защо - защото уважвах вас (без да ви познавам) уважавам тва място в интернет, уважавам и марката на която съм фен и ще продължавам да бъда !!!!

Проблема е, че скачате винаги на истинските фенове и хората, които имат желание да направят нещо - затва и ги губите в тва АД (б.пр.)
                          Аз не се боря за нищо, както съм и казвал след месец няма да имам време да пиша тука и едва ли ще ме интересува какво правите но ако мога да подобря нещо ще го правя докрай и с цялата енергия, която мога да отделя за да ви покажа в каква тиня сте затънали и продължавате да го правите ...

п.п. Пускам този пост нередактиран

---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:45 ----------

Моя проблем с този форум е че онази тема за която се запънах толкова и бях убеден, че онова момиче ни мета по джанките беше от убеждение, че съм прав и с описаното в поста преди този ...
                          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Принципно не смятах да сипя и тук... мъ кът съ сетя от 5 години насам може би няма друг някой като мен да е пускал подобни теми и да се е мъчил да промени нещо... Естествено после ми дойде акъла и престанах да се занимавам..... ЕВОЛЮЦИЯ!

Не го знам Найтролера от кви убеждения ги върши тия неща, ма аз примерно ги правих от идеализъм... е файда няма и как да има като сме си у наща държава И ТУКА Е ТАКА!!! Вафла сред лайна сладкарница не прай.

Та няма прави в такива спорове или там както искате го наречете... няма и как да има.

Абе.... накратко

Умряла марка
                            Бедни хора
                            Тежко време

Скоро ме базикаха приятели: Абе Вие сте си супер на вашия сайт... (алфисти). Алфа Ромео пусне кола на 7-8 години, правите един тест и сте актуални още толкова

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Пиша си ... и си чета . Самия факт , че в 08:00 чета и пиша е показателен . Като потребител на форума чета това което ми е интересно . Как да чета техническия , като нищо не разбирам ? Или раздела с класиките - еми чета , гледам снимки ... и до там . А и нещо не остава време за повече четене и писане По мероприятия ходя когато имам време ... дори и да не съм с Алфата , ходя заради хората . Поздрави на всички
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                                Умряла марка
                                Абе не, че искам да се заяждам, ама не мога да разбера - като гледам колата и екипа ти (и техните коли), си викам "Е тия са истински фенове", обаче като чета такива мнения (или като ги слушам), се чудя дали това са приказки на "фен", или караш такава кола някакси по неволя..?
                                Не ме разбирай погрешно, имам чувство за хумор и разбирам от самоирония, само дето не я намирам в такива изказвания...
                                Мисълта ми с това, което написах беше, че тоя форум изначално обединява хората, които са фенове и притежатели на тази марка коли (тия "голфаджии", за които някой беше писал, дето са си накупили 156-ци не ги броя, щото повече от половината съм почти сигурен, че няма да повторят да си купят нещо от марката) и ако даже по тази тема има разногласия (тоест ако ще почнем да плюем и марката освен всичко друго), направо да се разтурва цялата работа и организация според мен и форума да се форматира на най-low-възможния левъл...

Comment

Working...
                                X