Виж , целта ми не е да се издигам в очите на хората , просто за да се конфронтирам с теб и кликата ти се замисли , че малко минавате границите , много пъти се опитах да кажа ,че така няма да се постигне резултат , но никой не ме чу.Минавам за разумен човек и от моя гледна точка подходът е твърде провокативен , при това съвсем целенасочено!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бъдещето на форума??? Какво не Ви харесва, препоръки? Замалява ли или си е за ремонт?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщениеДа се смени състава на модераторите?Само това ли искате?Нима нямате нормални и смислени искания?Ще смените човек ,който допуска понякога грешки с друг , който няма да греши и ще се харесва на всички???Мисията невъзможна - такъв човек няма.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщениеДаже не се и каза за какво са го бан и за колко време,ама май е с доживотен както е Роман.ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщениеВиж , целта ми не е да се издигам в очите на хората , просто за да се конфронтирам с теб и кликата ти се замисли , че малко минавате границите , много пъти се опитах да кажа ,че така няма да се постигне резултат , но никой не ме чу.Минавам за разумен човек и от моя гледна точка подходът е твърде провокативен , при това съвсем целенасочено!0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеПроблемите датират от много отдавна,модераторите са краиния продукт,или поне част от тях.ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщениеВиж , целта ми не е да се издигам в очите на хората , просто за да се конфронтирам с теб и кликата ти се замисли , че малко минавате границите , много пъти се опитах да кажа ,че така няма да се постигне резултат , но никой не ме чу.Минавам за разумен човек и от моя гледна точка подходът е твърде провокативен , при това съвсем целенасочено!
Голямата риба-Еньо
Нено
Също и RUNNING WILD
Другарската среща-Павлин.
Да не говорим ще се има самочуствие по голямо от на прокурор.
---------- Post added at 23:01 ---------- Previous post was at 23:00 ----------
Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщениеМи тогава промените трябва да почнат от източника , а не от продукта , как ще гарантираш , че поредния продукт ще е по-качаствен?Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Много бих искал тези радетели за промяна и демокрация във форум да станат модератори. Колко ли ще изкарат преди следващите да ги изядат с парцалите.
А пък този Павлин какво го давате като жертва- ще умра от смях. Най-големият Трол във форума.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщениеМи тогава промените трябва да почнат от източника , а не от продукта , как ще гарантираш , че поредния продукт ще е по-качаствен?АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщениеВиж , целта ми не е да се издигам в очите на хората , просто за да се конфронтирам с теб и кликата ти се замисли , че малко минавате границите , много пъти се опитах да кажа ,че така няма да се постигне резултат , но никой не ме чу.Минавам за разумен човек и от моя гледна точка подходът е твърде провокативен , при това съвсем целенасочено!
Колега, аз също съм от разумните хора, но в случай имам по-различно мнение. Хората, който са от доста повече време във форума , са видяли и много повече. За пръв път виждам, аз лично, такава лавина от недоволство. Значи със сигурност не е случайна. Ти говориш за диалог. Темата с какво започна .........с Въпроси. Има ли отговори........не. Е за какъв диалог иде реч. Нормално е когато хората са недоволни да изказват мнението си и така трябва да бъде. Да някой мнения са по-остри, други по-сдържани, на всеки му според характера и нрава. Но явно чашата на много хора вече е преляла. И капката на превилане при всеки може би е различна. Но важното е че има не един глас в пустиня , а много.Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеLinkestis, който не е на твоето мнение е подмазвач?! Всъщност ти и клакьорите около теб сте точно това което не харесвате в модераторите!
Нямам нищо против твоето несъгласие с вихрещия се спор, но начинът, по който изразяваш въпросното несъгласие, е точно проявление на това, срещу което вдигаш глас.
Убедена съм, че ще разбереш какво ти казвам - умно момче си.
Рев, клакьори, етс.. квалификации безкрай.
Негативните квалификации от типа по-горе са опит за насилие (доста манипулативно, при това). А то пък, от своя страна, било последното средство на некомпетентния (сигурна съм, наясно си, че мисълта не е моя).
Всъщност, това, което исках да ти кажа с две думи, е.. че не харесвам онзи петко, дето буч(аров)и. И по тая причина не го гледам. Но познавам не един и двама души, които също не го харесват, а пък не пропускат да попиват с очи, уши и други сетивности всяка негова изява. И защо? Само с едничката идея отпосле да го оплюят и аргументирано да докажат, че говори глупости. Лошо няма. Ама.. това прави ли ги щастливи (се питам всеки път).
Убедена съм, че ме разбра.
Наздраве.
Comment
-
Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщениеТова не е от сега но с последиците от разни банове така се развиха нещата.
Голямата риба-Еньо
Нено
Също и RUNNING WILD
Другарската среща-Павлин.
Да не говорим ще се има самочуствие по голямо от на прокурор.
---------- Post added at 23:01 ---------- Previous post was at 23:00 ----------
Ми става по стария начин: Проба-грешка,проба-грешкаАлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеМного бих искал тези радетели за промяна и демокрация във форум да станат модератори. Колко ли ще изкарат преди следващите да ги изядат с парцалите.Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
Comment