Първоначално публикувано от Alexandrov70
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бъдещето на форума??? Какво не Ви харесва, препоръки? Замалява ли или си е за ремонт?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
-
Преди време аз и мои приятели бяхме издигнали заяждането в култ .Всячески се стремяхме да подроним авторитета на другите, да ги засегнем ...При това ако може да е "затапване"...С времето разбрах , че това не води до нищо хубаво...Хората ,които нападах и им се надсмивах започнаха да ме избягват , да ме игнорират...Осъзнах , че има други много по-пълноценни начини за общуване...Кога го разбрах?...Когато станах на 12 години...
Ако някой се почувства засегнат ... гузен ,негонен бягаALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеКолега, чудя ти се и се възхищавам на упорството и желанието да пишеш в тази тема. За съжаление никой не иска да те чуе. В момента тук са отприщени най-долните човешки страсти и здравия разум няма място. Поздрави!
---------- Post added at 21:54 ---------- Previous post was at 21:53 ----------
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеДа живее форумната революция!!! Долу Царя, да живее Царя!!!ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеКолега, чудя ти се и се възхищавам на упорството и желанието да пишеш в тази тема. За съжаление никой не иска да те чуе. В момента тук са отприщени най-долните човешки страсти и здравия разум няма място. Поздрави!sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеДа живее форумната революция!!! Долу Царя, да живее Царя!!!
П.П. Александров, готино мнение. Ако имаше рейтинг имаш плюс от мен.А и ще си кат Бай Ставри от Софийския, южното крило "строг но справедлив".
Оффтопик: аз съм с нов аватар!!!Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от mariobg Покажи съобщениеГригоре, моля те вземи се в ръце и ... знаеш какво е нужно.
Не бях влизал в този форум от поне 2-3 години, ама "Вие" тотално сте му изтървали не края - НАЧАЛОТО!!!
п.с. Не знам кой стои зад ник-а Old Fox, ама мога да му кажа простичко, за да го разбере, че НЕ Е ПРАВ. И не ми обяснявай на мен каква е работата на модовете.
п.п.с. Няма да се учудя и аз да получа бан, ама хич и не ми дреме. Истината е, че сте се самозабравили (модовете). Хайде със здраве.
mariobg,поздравления,това при вас няма как да се случи.0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеОпределени и то глобални мода се самозабравиха.
mariobg,поздравления,това при вас няма как да се случи.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от tsvety Покажи съобщение
Сега аз да питам. Защо в Мотоспорт има някакво обединяване на теми, с което варианта да се ориантираш и да намериш това което ти трябва е минимален? Кому беше нужно? Това беше единствения раздел който отварях отвреме на време, сега всичко е КАША. Как едни нов потребител или един фен на марката който не е влизал във форума може да се ориантира за кво става дума?
Предложение:
Ако идеята на тези реформи и обединяване на хиляди теми в една е било да се подреди. Мисля, че може да се направи доста по-добре. Българските трак дей събития в една тема с ново заглавие, Гръцките - в друга пак с ново заглавие и всяко друго събитие да си има отделна тема с историята в него и т.н. Тъпо е да се използва тема от 2005 година и да се прави меко казано МАЗЕЛО.Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с
Comment
-
Linkestis ставате смешни с тия измислени форумни бунтове, изобщо не се нуждая от някаква жалка форумна власт за да доказвам себе си. Очевидно е обаче, че ти и групичката около теб се нуждае, не за да сте по-различни! Всъщност изобщо не ми се обяснява по тези инфантилни теми с които сте заляли форума. Буйни и тупорни сте във форума съдите смело и скачате на всеки който не е на вашето мнение.......да ви имам смешните и жалки проблеми...жив и здрав да си.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеLinkestis ставате смешни с тия измислени форумни бунтове, изобщо не се нуждая от някаква жалка форумна власт за да доказвам себе си. Очевидно е обаче, че ти и групичката около теб се нуждае, не за да сте по-различни! Всъщност изобщо не ми се обяснява по тези инфантилни теми с които сте заляли форума. Буйни и тупорни сте във форума съдите смело и скачате на всеки който не е на вашето мнение.......да ви имам смешните и жалки проблеми...жив и здрав да си.Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщениеВсеки си има мнение и си го отстоява.А за проблемите са си наши.С което се надяваме да се промени нещо тук.ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщениеДа се смени състава на модераторите?Само това ли искате?Нима нямате нормални и смислени искания?Ще смените човек ,който допуска понякога грешки с друг , който няма да греши и ще се харесва на всички???Мисията невъзможна - такъв човек няма.
Абе къде е Енио бе?Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
Comment