Известие

Collapse
No announcement yet.

Бъдещето на форума??? Какво не Ви харесва, препоръки? Замалява ли или си е за ремонт?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
    500 човека - 500 правила - анархия!
    Колега, чудя ти се и се възхищавам на упорството и желанието да пишеш в тази тема. За съжаление никой не иска да те чуе. В момента тук са отприщени най-долните човешки страсти и здравия разум няма място. Поздрави!
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Преди време аз и мои приятели бяхме издигнали заяждането в култ .Всячески се стремяхме да подроним авторитета на другите, да ги засегнем ...При това ако може да е "затапване"...С времето разбрах , че това не води до нищо хубаво...Хората ,които нападах и им се надсмивах започнаха да ме избягват , да ме игнорират...Осъзнах , че има други много по-пълноценни начини за общуване...Кога го разбрах?...Когато станах на 12 години...
      Ако някой се почувства засегнат ... гузен ,негонен бяга
      ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

• Да живее форумната революция!!! Долу Царя, да живее Царя!!!

П.П. Александров, готино мнение. Ако имаше рейтинг имаш плюс от мен.
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
          Колега, чудя ти се и се възхищавам на упорството и желанието да пишеш в тази тема. За съжаление никой не иска да те чуе. В момента тук са отприщени най-долните човешки страсти и здравия разум няма място. Поздрави!
          Все трябва да има някой , който да пледира за доброто в хората...Ако се появи още някой такъв , ще съм доволен от себе си , ако ли не - ще се чувствам като след провал!

---------- Post added at 21:54 ---------- Previous post was at 21:53 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
          Да живее форумната революция!!! Долу Царя, да живее Царя!!!
          Поименно ,колега , поименно ))))

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
            И ти се обади...
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
              Да живее форумната революция!!! Долу Царя, да живее Царя!!!

П.П. Александров, готино мнение. Ако имаше рейтинг имаш плюс от мен.
              Браво колега супер позиция. Модераторства ти се май, все пак имаш опит от друг форум. А и ще си кат Бай Ставри от Софийския, южното крило "строг но справедлив".

Оффтопик: аз съм с нов аватар!!!
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от mariobg Покажи съобщение
                Григоре, моля те вземи се в ръце и ... знаеш какво е нужно.
                Не бях влизал в този форум от поне 2-3 години, ама "Вие" тотално сте му изтървали не края - НАЧАЛОТО!!!

п.с. Не знам кой стои зад ник-а Old Fox, ама мога да му кажа простичко, за да го разбере, че НЕ Е ПРАВ. И не ми обяснявай на мен каква е работата на модовете.

п.п.с. Няма да се учудя и аз да получа бан, ама хич и не ми дреме. Истината е, че сте се самозабравили (модовете). Хайде със здраве.
                Определени и то глобални мода се самозабравиха.
                mariobg,поздравления,това при вас няма как да се случи.
                0888515205

Comment

• Редът (не само тук) се опазва със строгост и спаведливост... ...От къде идва израза:"Желязна ръка в кадифена ръкавица"

Comment

• Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                    Определени и то глобални мода се самозабравиха.
                    mariobg,поздравления,това при вас няма как да се случи.
                    Естествено че няма как да се получи.Причината е очебийна!
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от tsvety Покажи съобщение

Сега аз да питам. Защо в Мотоспорт има някакво обединяване на теми, с което варианта да се ориантираш и да намериш това което ти трябва е минимален? Кому беше нужно? Това беше единствения раздел който отварях отвреме на време, сега всичко е КАША. Как едни нов потребител или един фен на марката който не е влизал във форума може да се ориантира за кво става дума?

Моля, поне кажете някога, някой ще отговори ли на въпросите на простия юзър...

Предложение:
                      Ако идеята на тези реформи и обединяване на хиляди теми в една е било да се подреди. Мисля, че може да се направи доста по-добре. Българските трак дей събития в една тема с ново заглавие, Гръцките - в друга пак с ново заглавие и всяко друго събитие да си има отделна тема с историята в него и т.н. Тъпо е да се използва тема от 2005 година и да се прави меко казано МАЗЕЛО.
                      Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
                      Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
                      Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

• Linkestis ставате смешни с тия измислени форумни бунтове, изобщо не се нуждая от някаква жалка форумна власт за да доказвам себе си. Очевидно е обаче, че ти и групичката около теб се нуждае, не за да сте по-различни! Всъщност изобщо не ми се обяснява по тези инфантилни теми с които сте заляли форума. Буйни и тупорни сте във форума съдите смело и скачате на всеки който не е на вашето мнение.......да ви имам смешните и жалки проблеми...жив и здрав да си.
                        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Мерсаж,да ти се връща пожеланието!

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                            Linkestis ставате смешни с тия измислени форумни бунтове, изобщо не се нуждая от някаква жалка форумна власт за да доказвам себе си. Очевидно е обаче, че ти и групичката около теб се нуждае, не за да сте по-различни! Всъщност изобщо не ми се обяснява по тези инфантилни теми с които сте заляли форума. Буйни и тупорни сте във форума съдите смело и скачате на всеки който не е на вашето мнение.......да ви имам смешните и жалки проблеми...жив и здрав да си.
                            Всеки си има мнение и си го отстоява.А за проблемите са си наши.С което се надяваме да се промени нещо тук.
                            Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                            ех.. Малкото КуВе
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                              Всеки си има мнение и си го отстоява.А за проблемите са си наши.С което се надяваме да се промени нещо тук.
                              Да се смени състава на модераторите?Само това ли искате?Нима нямате нормални и смислени искания?Ще смените човек ,който допуска понякога грешки с друг , който няма да греши и ще се харесва на всички???Мисията невъзможна - такъв човек няма.

Comment

• Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
                                Да се смени състава на модераторите?Само това ли искате?Нима нямате нормални и смислени искания?Ще смените човек ,който допуска понякога грешки с друг , който няма да греши и ще се харесва на всички???Мисията невъзможна - такъв човек няма.
                                "Както ми се издигна в очите така ми и падна" Ти май четеш между редовете. Искания има но искащия го банираха, малко докат се поуталожат нещата.

Абе къде е Енио бе?
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X