If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бъдещето на форума??? Какво не Ви харесва, препоръки? Замалява ли или си е за ремонт?
Точно! И пишат в "Общи приказки".
Изтрийте го тоя раздел де!
Ако и Митака не бъде послушан... го наречете пишман алфист и закрийте форума... оставяте тинята и толкова
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Мда ... и 2/3 от потребителите на форума не притежават Алфа дори ...
Ок , но и аз се регистрирах преди да си взема алфа ,исках да се пообразовам относно марката.Това ,което прочетох ,отговорите на въпросите ми затвърдиха решението да си купя алфа.Т.е. част от тези непритежаващи алфа може да са потенциални собственици!
Ок , но и аз се регистрирах преди да си взема алфа ,исках да се пообразовам относно марката.Това ,което прочетох ,отговорите на въпросите ми затвърдиха решението да си купя алфа.Т.е. част от тези непритежаващи алфа може да са потенциални собственици!
Ок. Но има такива, които нямат и намерение да си купуват. Само спамят и флъдят.
Мда ... и 2/3 от потребителите на форума не притежават Алфа дори ...
Даа а тия дето притежаваме по 3 на куп, имали сме почти всички модели след 90-те години, ходили сме в Италия на 100годишнина, в Гърция на техните трак деиове правиме състезания тука и сме от самото начало или нищо не разбираме или сме гадняри че не помагаме или сме мрънкачи щото искаме да е едно по добро място както преди. Ехооооо по национална телевизия във всички новини са ни давали как защитаваме марката и какво правиме а тука един раздел имаше където потдържаше спортния дух на марката и го затрихме, скапахме си историята на форума..........
Даа а тия дето притежаваме по 3 на куп, имали сме почти всички модели след 90-те години, ходили сме в Италия на 100годишнина, в Гърция на техните трак деиове правиме състезания тука и сме от самото начало или нищо не разбираме или сме гадняри че не помагаме или сме мрънкачи щото искаме да е едно по добро място както преди. Ехооооо по национална телевизия във всички новини са ни давали как защитаваме марката и какво правиме а тука един раздел имаше където потдържаше спортния дух на марката и го затрихме, скапахме си историята на форума..........
Колега, съвсем друго нещо имах предвид, ама - както и да е ...
Ок. Но има такива, които нямат и намерение да си купуват. Само спамят и флъдят.
Във всяко стадо има и мърша - няма как да отсееш , колкото и жалко да е!Но поне може да се покаже ясно каква е целта на форума , каква е тематиката тук и че няма място за сополени топчета и пърдене.
Докато не се оправи тинята в ОБЩИ ПРИКАЗКИ,
не престанат да се допускат/причиняват такива нща като у Моторспорта.... няма да има начало на спасението... няма... и накрая ..... паяжини
п.с. много ще ми е интересно ако се измоделират последните теми, но тинята и моторспорта останат непипнати
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Докато не се оправи тинята в ОБЩИ ПРИКАЗКИ,
не спрат да се допускат/причиняват такива нща като у Моторспорта.... няма да има начало на спасението... няма... и накрая ..... паяжини
п.с. много ще ми е интересно ако се измоделират последните теми, но тинята и моторспорта останат непипнати
На общите вече ще им викам ТИНЯТА
тинята ще се оправи като се измислят ограничения за влизане и писане във форума и се събуди интереса към сериозното и наистина ценното. не е моя работа точно как да стане и затова не съм се замислял по въпроса.докато всеки може да пише каквото му падне по-добре няма да става
---------- Post added at 00:39 ---------- Previous post was at 00:38 ----------
вярно - ще се отрази на трафика , но и на качеството на форума ... ...надявам се
да споделя , преди време имах проблем с една машина.порових из съответните форуми и какво открих... ...всичко ,което ми беше нужно и от полза. какво не открих - бълвочене на безсмислици.просто хората там си се придържаха към темата на форума и не го пълнеха със боза . за да не съм голословен - става дума за форум за битова техника и по-специално за миялни машини.може би там всички несвързани неща се трият или пък няма кой да пише такива , не знам....
Да бе ама много ми беше смешно как хората които пишат у "тинята" се възмущаваха от красавицете дето лъскаха пернишката 166-ца на феста.... криви хора... и музиката трябваше да е сръбска...
да споделя , преди време имах проблем с една машина.порових из съответните форуми и какво открих... ...всичко ,което ми беше нужно и от полза. какво не открих - бълвочене на безсмислици.просто хората там си се придържаха към темата на форума и не го пълнеха със боза . за да не съм голословен - става дума за форум за битова техника и по-специално за миялни машини.може би там всички несвързани неща се трият или пък няма кой да пише такива , не знам....
Там става въпрос за пари, тук също. Но да има пари тук, си трябва трафик.
Там става въпрос за пари, тук също. Но да има пари тук, си трябва трафик.
ми да оставим тогава само общи и платени обяви?дори може да прекръстим форума на авточасти и баничка с боза!!
Сори за спама , ама не издържах , всичко в тоя свят се комерсиализира до степен .... ...нямам думи
Comment