Известие

Collapse
No announcement yet.

Бъдещето на форума??? Какво не Ви харесва, препоръки? Замалява ли или си е за ремонт?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
    Мда ... и 2/3 от потребителите на форума не притежават Алфа дори ...
    Точно! И пишат в "Общи приказки".
    Изтрийте го тоя раздел де!
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
      Форумът вече е пълна чалга!

За мен са виновни хората, които могат да направят нещо, но не го правят.

Замисляли ли сте се, че "Общи приказки" привлича утайката от, която така се възмущавате (или с, която по-скоро се примирявате) ?

Даже този гнусен раздел ги подстрекава и разписва още повече.
      Това пак според един страничен наблюдател, който неволно е попаднал сред сръбското
      Евала !!!!

---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:10 ----------

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
      Точно! И пишат в "Общи приказки".
      Изтрийте го тоя раздел де!

Ако и Митака не бъде послушан... го наречете пишман алфист и закрийте форума... оставяте тинята и толкова

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Ок , но и аз се регистрирах преди да си взема алфа ,исках да се пообразовам относно марката.Това ,което прочетох ,отговорите на въпросите ми затвърдиха решението да си купя алфа.Т.е. част от тези непритежаващи алфа може да са потенциални собственици!
        ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
          Ок , но и аз се регистрирах преди да си взема алфа ,исках да се пообразовам относно марката.Това ,което прочетох ,отговорите на въпросите ми затвърдиха решението да си купя алфа.Т.е. част от тези непритежаващи алфа може да са потенциални собственици!
          Ок. Но има такива, които нямат и намерение да си купуват. Само спамят и флъдят.

Comment

Даа а тия дето притежаваме по 3 на куп, имали сме почти всички модели след 90-те години, ходили сме в Италия на 100годишнина, в Гърция на техните трак деиове правиме състезания тука и сме от самото начало или нищо не разбираме или сме гадняри че не помагаме или сме мрънкачи щото искаме да е едно по добро място както преди. Ехооооо по национална телевизия във всички новини са ни давали как защитаваме марката и какво правиме а тука един раздел имаше където потдържаше спортния дух на марката и го затрихме, скапахме си историята на форума..........

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
              Даа а тия дето притежаваме по 3 на куп, имали сме почти всички модели след 90-те години, ходили сме в Италия на 100годишнина, в Гърция на техните трак деиове правиме състезания тука и сме от самото начало или нищо не разбираме или сме гадняри че не помагаме или сме мрънкачи щото искаме да е едно по добро място както преди. Ехооооо по национална телевизия във всички новини са ни давали как защитаваме марката и какво правиме а тука един раздел имаше където потдържаше спортния дух на марката и го затрихме, скапахме си историята на форума..........
              Колега, съвсем друго нещо имах предвид, ама - както и да е ...

Comment

Ок. Но има такива, които нямат и намерение да си купуват. Само спамят и флъдят.
                Във всяко стадо има и мърша - няма как да отсееш , колкото и жалко да е!Но поне може да се покаже ясно каква е целта на форума , каква е тематиката тук и че няма място за сополени топчета и пърдене.

Comment

Докато не се оправи тинята в ОБЩИ ПРИКАЗКИ,
                  не престанат да се допускат/причиняват такива нща като у Моторспорта.... няма да има начало на спасението... няма... и накрая ..... паяжини

п.с. много ще ми е интересно ако се измоделират последните теми, но тинята и моторспорта останат непипнати

На общите вече ще им викам ТИНЯТА
                  Last edited by ne0; d.m.y г., 00:36.

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                    Докато не се оправи тинята в ОБЩИ ПРИКАЗКИ,
                    не спрат да се допускат/причиняват такива нща като у Моторспорта.... няма да има начало на спасението... няма... и накрая ..... паяжини

п.с. много ще ми е интересно ако се измоделират последните теми, но тинята и моторспорта останат непипнати

На общите вече ще им викам ТИНЯТА
                    тинята ще се оправи като се измислят ограничения за влизане и писане във форума и се събуди интереса към сериозното и наистина ценното. не е моя работа точно как да стане и затова не съм се замислял по въпроса.докато всеки може да пише каквото му падне по-добре няма да става

---------- Post added at 00:39 ---------- Previous post was at 00:38 ----------

вярно - ще се отрази на трафика , но и на качеството на форума ... ...надявам се

Comment

Не подценявайте трафика и общите (тинята), все едно в една чалготека да спрете чалгата

Comment

да споделя , преди време имах проблем с една машина.порових из съответните форуми и какво открих... ...всичко ,което ми беше нужно и от полза. какво не открих - бълвочене на безсмислици.просто хората там си се придържаха към темата на форума и не го пълнеха със боза . за да не съм голословен - става дума за форум за битова техника и по-специално за миялни машини.може би там всички несвързани неща се трият или пък няма кой да пише такива , не знам....

Comment

Да бе ама много ми беше смешно как хората които пишат у "тинята" се възмущаваха от красавицете дето лъскаха пернишката 166-ца на феста.... криви хора... и музиката трябваше да е сръбска...

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                            Не подценявайте трафика и общите (тинята), все едно в една чалготека да спрете чалгата
                            няма да е голям проблем , виж ако се спре шмъркането ,тогава ще загине чалготеката

Comment

Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
                              да споделя , преди време имах проблем с една машина.порових из съответните форуми и какво открих... ...всичко ,което ми беше нужно и от полза. какво не открих - бълвочене на безсмислици.просто хората там си се придържаха към темата на форума и не го пълнеха със боза . за да не съм голословен - става дума за форум за битова техника и по-специално за миялни машини.може би там всички несвързани неща се трият или пък няма кой да пише такива , не знам....
                              Там става въпрос за пари, тук също. Но да има пари тук, си трябва трафик.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                                Там става въпрос за пари, тук също. Но да има пари тук, си трябва трафик.
                                ми да оставим тогава само общи и платени обяви?дори може да прекръстим форума на авточасти и баничка с боза!!
                                Сори за спама , ама не издържах , всичко в тоя свят се комерсиализира до степен .... ...нямам думи

Comment

Working...
                                X