Известие

Collapse
No announcement yet.

Бъдещето на форума??? Какво не Ви харесва, препоръки? Замалява ли или си е за ремонт?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
    ми да оставим тогава само общи и платени обяви?дори може да прекръстим форума на авточасти и баничка с боза!!
    Сори за спама , ама не издържах , всичко в тоя свят се комерсиализира до степен .... ...нямам думи
    Ами то е измислено, плащаш си такса и ставаш ViP (член на клуба) и си четеш в тесен кръг където юзера комерс не вижда

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Ами то е измислено, плащаш си такса и ставаш ViP (член на клуба) и си четеш в тесен кръг където юзера комерс не вижда

Да де ама в тяхната тема нищо не пише с месеци

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
        Да де ама в тяхната тема нищо не пише с месеци
        Ужас, и значи ако махнат "Общи" к'во праим ??? мухаха

Comment

А дали ако по някакъв начин се повиши интереса към марката , не към глупостите няма да има повече оборот на фанелки ,стикери ,календари и пр.Те също носят пари.
          Мероприятията също са от полза.От всичко може да се извлече печалба , но не в "особено големи размери"
          ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
            А дали ако по някакъв начин се повиши интереса към марката , не към глупостите няма да има повече оборот на фанелки ,стикери ,календари и пр.Те също носят пари.
            За тва се иска усилие, лично време и креативност... забрви... задръж темата за форума... Клуба е друга бира... той не е собственик на форума...

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

От мен лека за сега на всички ,нека следващата ни среща да е с по-позитивно настроение.Стискам палци за бъдещето на форума.
              ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                За тва се иска усилие, лично време и креативност... забрви... задръж темата за форума... Клуба е друга бира... той не е собственик на форума...
                Цялата работа опира до комерсиализация, искаме хора по-фестовете, по-тракдеите, значи трябва да има и комерсиални теми така, че не виждам какво пречат. Нено според мен проблема се корени другаде.

Comment

Цялата работа опира до комерсиализация, искаме хора по-фестовете, по-тракдеите, значи трябва да има и комерсиални теми така, че не виждам какво пречат. Нено според мен проблема се корени другаде.
                  Кажи мама къде е най-тъмното от тинята...
                  И се придъжаме към форума...
                  Last edited by ne0; d.m.y г., 01:24.

Comment

Ужас, и значи ако махнат "Общи" к'во праим ??? мухаха
                    Ми 60% от форума спира да пише.......
                    Най-истинските Алфисти няма как да пишат и да се поздравяват.
                    Last edited by Васил Петров; d.m.y г., 01:45.
                    Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                    ех.. Малкото КуВе
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                      Ми 60% от форума спира да пише.......
                      Оптимист!..... хаха

Comment

Проблема се корени в това, че духът и атмосферата на форума се промениха драстично за последните 3-4 години.
                        На няколко места вече го писах, но преди не беше така. Алфа не беше масов автомобил, форума и клуба бяха малки, но изключително задружни. Когато и да ти потрябваше някаква помощна информация - за няколко часа до ден я получаваш. И то без реплики от типа на "тоя не го слуша главата, скив ся кво ше ти каем аз" ...
                        За съжаление, за последните няколко години любимата марка става все по-масова и по-масова. Бивши собственици на Голф 3-ка вече се разкарват със 145-ца, щот' разбираш ли, найш ли колко много бега таа пущина ???
                        Фенчета на заветното и неразрушимо Ауди 80 се кипрят със 156-ци, щот досега и насън не са виждали такъв комфорт и красива визия ... Смятам не е нужно да продължавам. Не забравяйте, че в последните години грамотността и манталитета на по-младото поколение е със ужасяващо ниски стойности (сега очаквам вълна от негодувание, но имам преки доказателства). Какво очаквате тогава да се случва в този форум ?!?
                        Преди няколко месеца отворих заветния раздел "Общи приказки" и направо се просълзих от умиление ... най-важната тема за деня беше нещо от рода на "Какъв килим да си взема за хола?"

WTF ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

И това е в автомобилен форум ... форум на марка, известна със невероятни постижения в автомобилостроенето и на пистите ??? Боже опази !!!
                        Много хора тук знаем какво трябва да се направи, но ако сега някой потребител се възмущава, защото е ПРЕДУПРЕДЕН за нещо, което би трябвало да му донесе БАН, то си представете какъв вой и неистов рев ще настане относно потъпкани права, саморазправа на модове, лично отношение и евентуално лишаване от право на свобода на словото ... потръпвам само от мисълта... Плюс това, кой ще се нагърби да разрине натрупаните ла*на, и да затрие целия раздел "Общи приказки" ??? Нъл ша затрием вниманието на сума ти ценни потребители...
                        По моему въпроса се свежда до това - оставаме ли автомобилен форум с малко, но верни и качествени фенове,
                        или
                        оставаме форум-забавачница със специален раздел за пи*комерене и насоченост, копираща бг-мама ???

Може да съм малко краен като изказване, но така виждам нещата аз. С този форум (и клуба) съм от самото начало, но такава простотия не съм и предполагал че ще настане. Днешните две закрити теми пък направо ми заковаха мнението, ако изобщо съм имал колебания ...

П.П. Дадените в изказването примери са общи, и нямат прилика с конкретни лица - сега да не се види всеки в тия образи и да започне да писка колко бил обиден ...
                        Last edited by Alfa User; d.m.y г., 02:02.
                        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Да ви призная наистина се радвам изключително като чета тази тема ...
                          Преди като критикувах форума всичко потъваше, сега виждам че даже модераторите се замислят - адски се кефя на тенденцията, хора!
                          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Чата определено трябва да изчезне ,защото провокира пускането на темите коментирани вчера ,но какво ще правим с хапливите коментари и скритите обиди не нарушаващи правилата ,но провокиращи останалите потребители да си просят банана (примери от последните дни ,колкото си щеш) ,а какво ще правим с ревльовците в "Относно форума" ,а как ще популяризираме марката и ще накараме повече хора да идват на фестовете и останалите официални мероприятия.... Това са главните проблеми отблъскващи потребителите ,кавгите ,обидите ,цинизма ,неграмотността ,не информиращата и повредена начална страница на сайта ,хората които влизат само в раздел "Продава" и го задръстват с всевъзможни обяви ,постоянните скандали между наказаните и модераторите ,и куп още подобни. И в крайна сметка ,чата ми се вижда като света вода ,пред всичко останало изброено по горе.
                            Според мен потребителите трябва да се променят а не форума !

ПП. Много ме дразни думичката "ТЕЙ" ,която някои потребители упорито използват.
                            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                            Fiat Bravo II 1.4 90hp
                            sigpic
                            Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Прав си, но нали се сещаш че при сегашното "качество" на потребителите бълваните от тях теми, мнения и всякакъв друг спам ще е със същото завидно качество ... Много е лесно да се размаха брадвата - трудното е да се определи и спазва границата ...
                              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                                ...но какво ще правим с хапливите коментари и скритите обиди не нарушаващи правилата ,но провокиращи останалите потребители да си просят банана (примери от последните дни ,колкото си щеш) ...
                                Според мен потребителите трябва да се променят а не форума !

ПП. Много ме дразни думичката "ТЕЙ" ,която някои потребители упорито използват.
                                Последното не го разбрах но за предните две имам мнение - хапливите коментари, дами и господа, ги има навсякъде не нарушават правилата просто поставят на изпитание ответника да се покаже какво е - човек или не.
                                Има едно явление, което при повечето хора тук го няма и то се нарича "Емоционална интелигентност" а именно пример - някой казал че оня задник Найтролера е тъп и прост селянин ... найтролера обаче е в силата си да преосмисли своята реакция и съответно дали да вдигне напрежението до небесата или да гледа отстрани и да се кефи примерно. Именно тази връзка между главния мозък и първото което идва като реакция позволява ние да сме интелигентни хора а не пияни каруцари ... надявам се ме разбра

Друго как ще промениш хората - много обичам думата "трябва" дай предложение де що не замениш думата "трябва" с "мога" примерно - сега да не кажеш че тва е лично към тебе

Последното не го разбрах ...

---------- Post added at 15:23 ---------- Previous post was at 15:18 ----------

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                                Прав си, но нали се сещаш че при сегашното "качество" на потребителите бълваните от тях теми, мнения и всякакъв друг спам ще е със същото завидно качество ... Много е лесно да се размаха брадвата - трудното е да се определи и спазва границата ...
                                Брадвата е безмислена - въпроса не е в качеството на хората - това са Бойковщини - въпроса е в отношението на хората а това отношение априори не е заслужено - то се заслужава
                                Кризата в този форум е точно в това - отношението на потребителите към форума, какво виждат те като обтратна връзка на своите писания и какво ги удовлетворява ако в този форум имаше малко от преди 3-4 години щеше да работи перфектно просто всичко засега се обезценява като и идеята, така и реализацията на форума изразена чрез юзърите.
                                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                                X