Известие

Collapse
No announcement yet.

Бъдещето на форума??? Какво не Ви харесва, препоръки? Замалява ли или си е за ремонт?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
    Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!
    Напротив мъка няма.
    Аз поне не се мъча.Къде под твоите теми видя подобен на твоя коментар?Не обсъждаме нито политиката нито милиционерите.Ако няма какво да добавиш в защита на потребителите или на модераторите или като цяло на Алфа Ромео,какъв е смисъла на подобен пост?
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• До сега аз не съм видял модератор да се извини.Дори и като му казаха на Алфа юзера да ми махне наказанието и да ми се извини той не ми се извини.Но зад копютъра в личния си дом и заключената врата е лесно.Но има срещи и на живо.
      Относно гледам че се изписва доста за реването в относто форума.То ако не се реве половината ще си повярват още повече ще стена оле мале.Не ще сега не го изживяват като някакав вид рейнджъри.

Аз също съм за да се премахнат всичките видове общи приказки по раздели.Тва е само боза там.Дори и някой нов да се регистрира първата му работа е да напише как се е напил.

Но не всеичко е Форума Алфа Ромео.Зад компютрите смели писания на Живо мишкуване.Тва е истината.

Повечето се биете че Алфа ромео е страст,любов и тем подобни а не признавате нищо друго от личният ви модел.Част от колите по раделите са старт от скрапа.Никога няма да забравя една Тема: дали сме жигуладжии- колмо много хора се обидиха на тва че ти им викаш че са опасни за пътя те ти викат тва е страст Алфа Ромео.
      Last edited by Васил Петров; d.m.y г., 13:45.
      Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
      ех.. Малкото КуВе
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        Алфа Усер,ти пък просто прекаляваш с твоите наказания,спри се помисли малко възрастен човек си.Какво си мислиш че постигаш с това?Наказваш един и също човек непрекъснато.Как ще убедиш някой че не е на лична основа?
        На конкретните въпроси отговарям конкретно - хората, които правят нарушения, си получават заслуженото (често дори по-малко от колкото трябва, но така си решавам аз...) - без значение от кой раздел са, и дали ги познавам. Ревете, че се наказват едни и същи ... Защо ли ??? Не е нормално един-двама потребителя да имат по 3 ОФИЦИАЛНИ предупреждения за нещо, и да продължават да се на*ират по същия начин. Еми ще ги наказвам, това си е тяхно решение, а аз само прилагам правилата! И последно по този въпрос - като си толкова загрижен за тия потребители, видя ли, че не само те имат предупреждения и наказания, или само си чешеш езика, щот' са ти другарчета ?!? Точка по този въпрос !

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        Alfa User
        А защо юзъра да има право да влиза в открит спор с модераторите в ефир ???

Защо да не влиза в спор?Кое ти дава право да игнорираш даден човек за това че изразява по един или друг начин несъгласието си към твоите действия?
        Пак ви казвам вие не сте по-Алфисти от мен или от повечето тук.Думата модератор не е звание а призвание,за това че ти можеш да помагаш или да насочваш даден потребител към нещо с което той не може да се справи.И малко или много да спазваш/опазваш реда в пространство в което са се събрали много характери.
        Защо никои не се оплаква /поне за мен/ видно от определени модератори?
        Всеки може да си пусне оплакване по каналния ред. Но подсмърчане и тенденциозно изопачаване на нещата няма да се допускат от тук нататък. Изречението "А защо юзъра да има право да влиза в открит спор с модераторите в ефир ???" бе написано в отговор на вашата претенция, че модератора не трябвало да влиза в спор с потребител във форума, а само на ЛС. Ами уважаеми, това се отнася на 100% и за вас !
        Колкото до това кой е по-алфист - изобщо няма да коментирам такива простотии ... Ако имам възможност, всеки пост с такава насоченост се изтрива на мига.

Може ли тема от рода: "Трябва ми това от твоето мазе" да е присъща за раздел в които се претендира за името "легенда" ?
        Трябва ли да има теми в раздел от рода: "Продавам почти работеща прахосмукачка"
        ...
        Тук отново проявяваш тенденциозност. Ако ще хапем темата за частите от мазето - ми да махнем тогава и темата "Подарява" - същото е. Някои от нас по някаква случайност имат запазени части от предишни ремонти - какъв е проблема да има такава тема? А това, че е в раздела за 155, е елементарно за схващане - не вярвам колега със 166 да иска да си монтира капак за свещи от 155, нали ??? Просто темата за по-голямо удобство е в конкретния раздел.

За обявите за какво-ли-не си абсолютно прав - и скоро ще има решение по въпроса.

Трябва ли да има разговор на тема кои модел е Алфа и кои не е ?
        Ами пич, точно поради тия причини в раздела, за който отговарям (а и в GTV по принуда), има толкова предупреждения, а напоследък и наказания. Това за мен е най-малкото неколегиално и инфантилно. Но кой ме чу ???

Василе, нямам нищо против от срещата наживо! Писах ви няколко пъти в едни теми, и ви призовавах да изоставите заяжданията и подстрекаването към излишни спорове. Никой няма нужда от такива глупости. Не знам дали си имате друго забавление, но ви помолих да не продължавате по този начин. Ефект ? НУЛА!
        А искате да ви се извинявам - ако се държите подобаващо, и всички се уважаваме, изобщо няма да има такива моменти. Аз си казах - нямам нищо против никого, но да се държите напук - няма да остане така.
        Форума си има нужда от ревизия и промяна - и това ще се случи. На много хора няма да им хареса, но това е положението. На много хора ни е болно за това, което се загуби, и като цяло за забатачването на положението. Но не очаквайте чудеса - промяната няма да е моментална и лесна.

И последно - спрете да "ревете" срещу модераторите. Мога съвсем искрено да ви кажа, че който и да стане мод, няма да му е лесно, и няма да го харесвате ! Мод-екипа също си има нужда от ревизия, но не си изпреварвайте късмета
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Форума е за тотален ремонт,глобалните модове за смяна(без изключение) такива "другарски" съдилища са НЕДОПУСТИМИ!
          Наказания и предупреждения за щяло и нещяло,самозабравили или самоповярвали сте си много.
          Раздел продава(други) е пълен с ширпотреба,много обяви с комерсиален характер се проспиват.
          В колко автофоруми има раздел за политика?
          Григоре,май е редно и ти да понапишеш нещо в поредната тема която ще отиде в небитието.
          0888515205

Comment

• Така,понеже сме на едни години се обръщам с молба да се опитваме да спазваме добрия тон!
            Обръщения от рода на "ПИЧ",ше те замоля повече да не ги употребяваш!
            Думата "ревете" почва да става доста дразнеща.
            Също така обръщението "но не си изпреварвайте късмета" вече съвсем сериозно го приемам като заплаха!
            Това дали сме си "другарчета" или "си бъркаме по дупките" в случая няма никакво значение.
            Съвсем спокойно и трезво може да коментираме действията на модовете до къде докараха форума и КАРБ.Нали така?Но по интересен е диалога които избягвате така умело.Защо тези които имат вина не се отказват от "привилегията" която им е дадена?
            Аз ще си кажа мнението независимо дали ви харесва или не.Това че не те познавам,не значи че нямам упрек към теб,въпреки че в раздел 155 има някакъв ред.Ти си първият според мен,които не трябва повече да е модератор във форум Алфа Ромео.

---------------
            Всъщност сега като се замислям ти си добър човек.
            Но винаги има едно "но"...носят се слухове че всъщност ти си човека които е разцепил групата на 155-те.Ако сметнеш за необходимо би ли коментирал?
            Last edited by Linkestis; d.m.y г., 15:14.
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Добрия тон не съм нарушавал. Само ще вметна, че думата "пич" по принцип се използва за хора, които уважаваш и са свестни. На един мъж се казва "пич" точно когато е на място и е готин... Сбърках ли за теб ?
              Останалата част от поста ти няма да коментирам по очвидни причини.

Edit : явно се налага да коментирам ...
              Ако обичаш пък ти да кажеш пред всички от кои точно потребители идват слуховете ... защото е видно за целия форум какво представлява групата 155 - вижте ни мероприятията, срещите, задружността. Такъв слух би могъл да дойде единствено от страна на човек, таящ зле прикрита завист - и мисля, че няма тук хора, които да не мислят така. Не случайно ни наричат сектата... Ако ти се "снасят" такива слухове - по-лесния начин е сам да видиш за какво става дума, а не да опитваш да ги използваш за нападки. Ела на наши мероприятия, и сам ще се убедиш. Не позволявай да ти диктуват мислите !
              Last edited by Alfa User; d.m.y г., 15:23.
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Linkestis правилно си чул.Имаше дразги във форума по тоя въпрос.На които му се рови ще намери ще прочете.
                Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 16:27.
                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• По четирите въпроса от първия пост още нищо конкретно.....

п.с. Алекс, темата за подарява в Купува /Продава е моя идея прокарвана с години....

п.с.2 Капака на свещите на осем клапановия спарк не е много препоръчителна част

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                  Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Много ме дразни, така да кажа като някой колега ми каже "Ползвай търсачката".
                    Търсачката на форума иска обновяване.
                    1) Когато напишеш нещо и не излезе нищо чакаш 1минута, пак пишеш и пак не излиза нищо.
                    2) Като се търсят части и т.н. излизат теми от 2007,2008-ма година.
                    3) Като цяло интерфейса има нужда от обновяване.
                    .................................................. ..
                    Хората, които знаят за какво става въпрос се интересуват само от мотоспорт и рейсинг ако питате мен. И когато човек като мен (младок дето не разбира много, но иска ) попита за нещо следва "Ползвай търсачката" или някакъв друг "умен" отговор. Сигурно е така и не се съмнявам, че някой от мойте лични въпроси и на други потребители са питани и други пъти. Но като му обясниш на човека ако знаеш не виждам какъв е проблема. Нали за това е форум.
                    Има много теми, които са полезни и т.н. но няма теми, които да не включват космически суми. Няма ги ефикасните и економично поносими начини като в опел форума например.
                    Пример: Търсих 20мин. теми за боядисване на дискове и всички направи това това това 50лв, или 30лв. с незнам си какво ала-бала. Влязах в Опел форума и някакъв "набор" обясни как за 5лв. ставало идеално.
                    Пример2: Сложих на колата си Selenia Gold по препоръчка от човек който разбира от алфи. Влизам тук след дъжд качулка да проверя метнал ли съм се и 90% от потребителите - "Ооо, край двигателя е за скрап" , "Слагаш такова масло и блокира двигателя" и т.н. Отчаях се.
                    Влязох във Ситроен форума и имаше тема как прославят Селянията и плюят тяхното оригинално масло Premiер ли какво беше. Славят го как им паднал разхода, колата се успокоила и т.н. Не мога да разбера как става този номер. ЗНам, че всеки майстор е с различно мнение, знам че и вие сте професионалисти, но трябва да се съгласите, че винаги ИМА ПО-ЕФТИН ВАРИАНТ, КОЙТО НЕ Е ТОЛКОВА ЛОШ. МНОГО ХОРА ГО ПРЕДПОЧИТАТ.
                    Не съм казал да направим НАЙ-ЕФТИНИЯ, защото знам, че излиза най-скъп после. Но харесвам разумните варианти.

Молба: Да се живне малко Аудио, Визуален тунинг и т.н. Да сподели кой какво си е измайсторил сам и т.н.
                    Имаше една тема Low Budget Performance, която беше окипазена относно тунинговането на задна броня на 156 с някакъв кит дето изглеждаше меко казано "ЯКОО".

ПС: Даже и не съм пил за това пиша малко.
                    Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
                    146 1.4 - Темпераментната друсалинда
                    Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

• Нено, идеята за спам-раздел беше моя и то преди доста години - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=9775. Идеята ми беше това да е гетото на форума - т.е. който има нужда от чесане на езика в този форум да си го прави там, модераторите да си затварят едното око, но техническите и спортните раздели да си остават чисти и с конкретната насоченост. За съжаление идеята ми май не беше много добра - получава се така, че лигнята и личните дразги се пренасят с неудържима сила към останалите раздели, от което страда идеята за форума.
                      Общи приказки - добре е да ги има, но на някакви теми, поне косвено свързани с автомобилите - например сравнение между различни модели, пътната обстановка и т.н. Явно серилнята в чат-раздела не може да бъде спряна и почва да прелива в останалите ...
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Надявам се никого да не засегна, защото нямам нищо лично към никого(независимо от лични контакти или не).Когато става дума за диалог има нужда от няколко неща
                        -поне два страни
                        -конктретни предложения
                        -компромиси(разумни)
                        -решения,които да се приложат и варианти ,ако се окажат непълноценни
                        До тук аз не виждам диалог,не виждам конкретни предложения , не виждам решения.Виждам нападки от две страни , виждам хвърляне на обвинения и мълчание.Така ще се получи само разединение ,нищо друго.Колеги , ревизирайте си тона(отнася се за всички)и започнете да разговаряте , а не да правите кавги и всеки да дърпа към себе си или да вади кирливи ризи.
                        Да се каже какво трябва да се промени и как , да се коментира възможно ли е или не и защо , да се представят варианти.Не съм добре запознат и не мога да направя това , но поне искам да помогна.Не за друго , а за диалог.Стига нападки ,ответни удари тъпчене на едно място!
                        ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

• Отговори ще има. Кога - ще се постараем възможно най-скоро. Толкова по сериозната част.
                          Иначе
                          Изложихте се тотално вече.
                          Linkestis, Ти ми държиш сметка какви думи ползвам ли? Има ли проблем ако съм турчин? И да ти конкретно си от спамерите които визирах.

marian, Да разбирам ли че глобалните модове са за смяна щото в продава има много ширпотреба.
                          Ширпотребата разбира се няма нищо с факта че само ти имаш теми за:
                          маратонки Найк и Пума,
                          плажни кърпи,
                          няколко обяви за гуми,
                          зимни гуми,
                          джанти,
                          касетофон,
                          седалки за 156,
                          телевизор,
                          бюро,
                          говорители,
                          bluetooth,
                          CD,
                          Но както винаги за вас не се отнася, виновни са други. Живо лицемерие.
                          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Добре си ги изредил,само че си пропуснал че са 7 обяви за 5 години.
                            Не сте за смяна за ширпотребата а за невъзможноста да се справите с форума,за произволните наказания и банове и най вече за другарските съдилища които си спретвате.
                            0888515205

Comment

• Значи :
                              Ако модератор накаже някого е - модераторски произвол .

Ако се банне някой след обсъждане между модераторите е - другарски съд .

Поправете ме ако греша .
                              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• След като 20 минути никой не ти отговори, вероятно не грешиш!

Comment

Working...
                                X