Известие

Collapse
No announcement yet.

Към модове, админи и т.н. правоимащи!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
    Такаа...значи,по първа точка има две решения-или не влизаш никъде или влизаш само в определени раздели;
    ...по втора точка-форума не е забранен за никой и всеки който му е кеф,влиза чете това което му е интересно и чао....а защо четат твоите хора глупостите,а не нещо друго???
    ..и все пак горе долу се познаваме тук,и във всеки раздел можем да си кажем по нещо,а защо не и по некоя простотия...всеки обича да се шегува и т.н.
    Вярно,на моменти се прекалява и то често.Аз самия съм пускал подобни теми,но явно сме си такива и тва е...за съжаление
    Кое пък му е за съжалението?
    Не виждам нищо лошо в това (в предназначения за целта раздел) човек да може да изпуши след като 10-12 часа е бил сериозен и е кОпал на обороти в червената зона.

Онова за прекаления светец всички го знаем.
    Да, факт е, че Мимо не съм го виждала да пише щуротии, но голяма част от тези, които подскачат срещу тях, с ентусиазъм творят подобни под една или друга форма. Все ми се струва, че преди да крещим срещу прашинките в очите на тези отсреща, трябва да извадим гредите в собствения си поглед. Ако изобщо си струва усилията.

Голяма драма, голямо чудо стана.

А какво по-хубаво от това в края на изпълнен с напрежение ден да кажеш (да речем) "Наздраве" на бандата от вси градове и паланки или пък да проведеш филологическо проучване в шеговита форма. Защото визираната по-горе тема на Колето, всъщност е доста полезна, ако някой си направи труда изобщо да вникне във въпроса, а не първосигнално да започне да мята камъни.
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Да бе,така е ,напълно съм съгласен.....точно заради това уважавам некои раздели "особено"......казах за съжаление-защото имаме още какво да вземаме от пустите европейци.....
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Има две възможности:
        1. Тъй като форумът е частен, собственикът или собствениците му смятат, че трябва да изглежда еди как си.Искат да се пише само за еди какво си, готови са да намалят броя на потребителите и да загубят от това, само и само заради вижданията си.Но каква ли е ползата, никаква за никой май.
        2.Собственикът няма такива виждания, а някой смята, че трябва да бъде въведен ред.
        Приказките за разни други форуми и превеждане на европейски стандарти е доста смешно.Едно време се въвеждаха съветски стандарти, сега пък са мода европейските.Нещо ми е писнало от стандартизатори у нас.Или просто си вярват и смята, че всичко в живота трябва да е такаво, предначертан, сухо и т.н.
        Ако действията им не са съгласуван с тези от т. 1 нищо няма да стане-или най много като вица за партизанският дневник - на 5 ден дойде горският и ни изгони, пишат партизаните..., те също се бореха за "новото време".
        И защо някой ще взима решения, без други да са съгласни с тях?И сега си има правилник, да се прилага.Ма на, трябва нов правилник, старият е еди какъв си...
        Примерът е от политиката, защото както се вижда и в тая тема-политиката е винаги актуална във всяка една сфера от човешкото общуване.Мнозина не харесват българските политици обаче, без да виждат че имат точно техният модел на поведение, все едно са клонирани от тях.
        Ето едно тълкувани за политика:
        Политиката (от старогръцки: πολιτέια)[1] представлява в най-общ смисъл процесът, при който група хора взимат решения. Този процес може да се изразява в начина на получаване или поддържане на подкрепа за общи или обществени действия. Макар че обикновено терминът се прилага за правителствата, политиката се наблюдава при всички човешки групови взаимодействия, включително корпоративни, академични или религиозни.
        Last edited by fred; d.m.y г., 19:19.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Все тая, Фред.
          Разговорът е безсмислен.
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Мда права си явно.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              ...
              А ти сигурен ли си, че ако правилата се прилагат на 100% без изключение, форума ще ти харесва ???

Значи, като не си изпълнява управата задълженията, не ви харесва.
              И после, като управата си изпълнява задълженията, пак не ви харесва ...

Това на мене ми прилича само на едно определение, ама няма да ви го казвам, защото ще сметнете, че ви обиждам ...

Форума и Клуба имат една определена цел още от създаването си. Клуб "Алфа Ромео България" не е замислен като "масов" и "за всички" ... Въплъщението на "Cuore Sportivo" за хубаво или лошо няма нищо общо с масовата чалговизация у нас и около нас.
              Това, че кварталния VW-рацер си е купил 145-ца, не означава, че има по призвание място в този клуб или форум - именно защото Клуб "Алфа Ромео България" винаги е бил СРЕЩУ простотията по пътищата и липсата на толерантност към колегите шофьори, и идиотските изцепки по пътищата на милата ни Родина...

Страшно съжалявам, че се налага да пиша така. Но също така се чувствам задължен да напиша именно това...

Ако новите промени доведат до намаляване на плявата и "призраците" във Форум и Клуб - то аз ги приветствам с пълна сила... без значение на това, че форума видите ли, ще остане с една трета или по-малко от сегашните посетители ! Термина "алфисти" (а не алфаджии по български...) е световно признат, и всички знаят за какво иде реч при споменаването на тоя израз. Аз не искам да съм част от тълпа, която принизява това определение към калта и простотията !
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Нека не говорим за диктатура и сляпо прилагане на правила, но все пак трябва да има ясна политика - дали ще е форум на собственици и фенове на АЛфа Ромео, в който за разнообразие ще има и тема за общи приказки или ще бъде форум за общи приказки, в който между другото се споменава за марката автомобили Алфа Ромео.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Който иска да нарушава правилата , винаги ще говори за диктатура!Който е фен и иска да чете и пише за марката не го бъркат правилата и не ги нарушава , дори и да не ги е чел!
                  ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                    А ти сигурен ли си, че ако правилата се прилагат на 100% без изключение, форума ще ти харесва ???

Значи, като не си изпълнява управата задълженията, не ви харесва.
                    И после, като управата си изпълнява задълженията, пак не ви харесва ...

Това на мене ми прилича само на едно определение, ама няма да ви го казвам, защото ще сметнете, че ви обиждам ...

Форума и Клуба имат една определена цел още от създаването си. Клуб "Алфа Ромео България" не е замислен като "масов" и "за всички" ... Въплъщението на "Cuore Sportivo" за хубаво или лошо няма нищо общо с масовата чалговизация у нас и около нас.
                    Това, че кварталния VW-рацер си е купил 145-ца, не означава, че има по призвание място в този клуб или форум - именно защото Клуб "Алфа Ромео България" винаги е бил СРЕЩУ простотията по пътищата и липсата на толерантност към колегите шофьори, и идиотските изцепки по пътищата на милата ни Родина...

Страшно съжалявам, че се налага да пиша така. Но също така се чувствам задължен да напиша именно това...

Ако новите промени доведат до намаляване на плявата и "призраците" във Форум и Клуб - то аз ги приветствам с пълна сила... без значение на това, че форума видите ли, ще остане с една трета или по-малко от сегашните посетители ! Термина "алфисти" (а не алфаджии по български...) е световно признат, и всички знаят за какво иде реч при споменаването на тоя израз. Аз не искам да съм част от тълпа, която принизява това определение към калта и простотията !
                    Прилагане на правилата да но правилно и без двоен стандарт,същтото да е равносилно и за членовете на КАРБ.
                    Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 00:31.
                    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Ами аз за това точно пледирам от сума време ...
                      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                        Прилагане на правилата да но правилно и без двоен стандарт,същтото да е равносилно и за членовете на КАРБ.
                        кво?кво? я по ясно за членовете!
                        я обясни тука кво точно искаше да кажеш!

---------- Post added at 11:28 ---------- Previous post was at 11:27 ----------

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                        Ами аз за това точно пледирам от сума време ...
                        за кое точно ?
                        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                          кво?кво? я по ясно за членовете!
                          я обясни тука кво точно искаше да кажеш!

---------- Post added at 11:28 ---------- Previous post was at 11:27 ----------

за кое точно ?
                          Да - и на мен ми стана вълнуващо, като прочетох същите нещица.

Може би, защото кой ли не си позволява безнаказано да проявява безпардонно и с нищо непредизвикано отношение към членове на КАРБ, но какво ли разбираме ние с теб.
                          My Red Love
                          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

хайде де - кво стана с компетентните мнения за членовете на Клуба загубихте се нещо май ...
                            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

За какви компетентни мнения говориш?Нещо се засегна ми се струва?Ми аз съм го написал пък както искаш така си го тълкуваи.
                              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

За какви компетентни мнения говориш?Нещо се засегна ми се струва?Ми аз съм го написал пък както искаш така си го тълкуваи.
                                Билибой, не намесвай името на Клуба и неговите членове без да имаш какво да кажеш
                                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                                X