Известие

Collapse
No announcement yet.

Нямам достъп до форума от вкъщи.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Някой да е бъзикал мюте листите?
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Не.
      Alfa Romeo 166 3.0 V6
      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Oт Мегалан имам също отговор, при тях проблем няма.
        Направо съм втрещен и не мога да си го обясня.

Следващите впечатления - утре. А ако все пак успея, ще е и тази вечер.
        Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Tака, пиша от вкъщи.
          Сега, ако някой може да ми каже, къде да идвам със сопата, защото явно нещо се е омазало при вас и от старото ми IP не можех да се свържа и нямах достъп до форума и сайта.
          След като от Мегалан бяха така любезни да пратят човек от поддръжката, проблемът беше отстранен и сега си имам ново IP и имам достъп до сайта и форума.
          Старото ми IP беше 78.90.185.101, та ако може някой да провери, дали не е в някой черен списък или нещо такова, че много нерви изхабих тези дни.

Айде наздраве, че все пак е петък!
          Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
            Tака, пиша от вкъщи.
            Сега, ако някой може да ми каже, къде да идвам със сопата, защото явно нещо се е омазало при вас и от старото ми IP не можех да се свържа и нямах достъп до форума и сайта.
            След като от Мегалан бяха така любезни да пратят човек от поддръжката, проблемът беше отстранен и сега си имам ново IP и имам достъп до сайта и форума.
            Старото ми IP беше 78.90.185.101, та ако може някой да провери, дали не е в някой черен списък или нещо такова, че много нерви изхабих тези дни.

Айде наздраве, че все пак е петък!
            Добре де, поне при опит да заредиш страницата не ти ли е давало някаква грешка?
            --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
              Добре де, поне при опит да заредиш страницата не ти ли е давало някаква грешка?
              Aко имаше, мислиш ли, че нямаше да го напиша в темата?
              Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Помагайте,аз от 1 месец имам същия проблем.Примен 1 ден си влизам нормално,на другия ми зарежда страницата до половината,а на третия пък изобщо.Случвало ми се е и за 1 ден да се скапва и оправя от самосебе си.Като не става влизам с proxy,даже сега съм през него.
                Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

И на мен много често ми се налага от работа да влизам през прокси. Странна работа. Форума не се отваря на нито един от 5-те компа, с нито един броузер. Последните няколко дена сякаш се пооправи.

От къщи нямам ядове.
                  Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                  Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
                    И на мен много често ми се налага от работа да влизам през прокси. Странна работа. Форума не се отваря на нито един от 5-те компа, с нито един броузер. Последните няколко дена сякаш се пооправи.

От къщи нямам ядове.
                    websense?

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Аз да питам, като влизам във форума през телефона и има много пъти когато ми пише "няма отговор от шлюза" или нещо такова не си спомням точно какво, някой има ли идея защо се получава така? Това най- често ми се случва, когато си ползвам мобилния нет, а с wifi пък постоянно ме изхвърля?

Чакам идеи...
                      Last edited by Светланчи; d.m.y г., 15:18.
                      sigpic

Comment

Никой ли няма да помогне ?
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщение
                          Аз да питам, като влизам във форума през телефона и има много пъти когато ми пише "няма отговор от шлюза" или нещо такова не си спомням точно какво, някой има ли идея защо се получава така? Това най- често ми се случва, когато си ползвам мобилния нет, а с wifi пък постоянно ме изхвърля?

Чакам идеи...
                          Кой мобилен оператор е това?

Шлюз обикновено е gateway и няма общо със форума, ами се дължи на лоша връзка от страна на мобилния оператор, wi-fi рутера и т.н..
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
                            Кой мобилен оператор е това?

Шлюз обикновено е gateway и няма общо със форума, ами се дължи на лоша връзка от страна на мобилния оператор, wi-fi рутера и т.н..

На виваком, ама това ми се случва от няколко дни насам..щото пробвах с виваком броузър, виваком интернет и всичките други подобни които имам като вариант и е същото, а обхват пълен...ама ок, ще се обадя на оператора.
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщение
                              На виваком, ама това ми се случва от няколко дни насам..щото пробвах с виваком броузър, виваком интернет и всичките други подобни които имам като вариант и е същото, а обхват пълен...ама ок, ще се обадя на оператора.
                              Ъммм... аз поне за това се сещам
                              sigpic

Comment

Working...
                              X