Някой да е бъзикал мюте листите?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нямам достъп до форума от вкъщи.
Collapse
X
-
Tака, пиша от вкъщи.
Сега, ако някой може да ми каже, къде да идвам със сопата, защото явно нещо се е омазало при вас и от старото ми IP не можех да се свържа и нямах достъп до форума и сайта.
След като от Мегалан бяха така любезни да пратят човек от поддръжката, проблемът беше отстранен и сега си имам ново IP и имам достъп до сайта и форума.
Старото ми IP беше 78.90.185.101, та ако може някой да провери, дали не е в някой черен списък или нещо такова, че много нерви изхабих тези дни.
Айде наздраве, че все пак е петък!Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеTака, пиша от вкъщи.
Сега, ако някой може да ми каже, къде да идвам със сопата, защото явно нещо се е омазало при вас и от старото ми IP не можех да се свържа и нямах достъп до форума и сайта.
След като от Мегалан бяха така любезни да пратят човек от поддръжката, проблемът беше отстранен и сега си имам ново IP и имам достъп до сайта и форума.
Старото ми IP беше 78.90.185.101, та ако може някой да провери, дали не е в някой черен списък или нещо такова, че много нерви изхабих тези дни.
Айде наздраве, че все пак е петък!--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщениеДобре де, поне при опит да заредиш страницата не ти ли е давало някаква грешка?Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Помагайте,аз от 1 месец имам същия проблем.Примен 1 ден си влизам нормално,на другия ми зарежда страницата до половината,а на третия пък изобщо.Случвало ми се е и за 1 ден да се скапва и оправя от самосебе си.Като не става влизам с proxy,даже сега съм през него.Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!
Comment
-
И на мен много често ми се налага от работа да влизам през прокси. Странна работа. Форума не се отваря на нито един от 5-те компа, с нито един броузер. Последните няколко дена сякаш се пооправи.
От къщи нямам ядове.
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеИ на мен много често ми се налага от работа да влизам през прокси. Странна работа. Форума не се отваря на нито един от 5-те компа, с нито един броузер. Последните няколко дена сякаш се пооправи.
От къщи нямам ядове.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Аз да питам, като влизам във форума през телефона и има много пъти когато ми пише "няма отговор от шлюза" или нещо такова не си спомням точно какво, някой има ли идея защо се получава така? Това най- често ми се случва, когато си ползвам мобилния нет, а с wifi пък постоянно ме изхвърля?
Чакам идеи...Last edited by Светланчи; d.m.y г., 15:18.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщениеАз да питам, като влизам във форума през телефона и има много пъти когато ми пише "няма отговор от шлюза" или нещо такова не си спомням точно какво, някой има ли идея защо се получава така? Това най- често ми се случва, когато си ползвам мобилния нет, а с wifi пък постоянно ме изхвърля?
Чакам идеи...
Шлюз обикновено е gateway и няма общо със форума, ами се дължи на лоша връзка от страна на мобилния оператор, wi-fi рутера и т.н..--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщениеКой мобилен оператор е това?
Шлюз обикновено е gateway и няма общо със форума, ами се дължи на лоша връзка от страна на мобилния оператор, wi-fi рутера и т.н..
На виваком, ама това ми се случва от няколко дни насам..щото пробвах с виваком броузър, виваком интернет и всичките други подобни които имам като вариант и е същото, а обхват пълен...ама ок, ще се обадя на оператора.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщениеНа виваком, ама това ми се случва от няколко дни насам..щото пробвах с виваком броузър, виваком интернет и всичките други подобни които имам като вариант и е същото, а обхват пълен...ама ок, ще се обадя на оператора.--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
Comment