Като гледам изтриването му нищо не промени... та?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да върнем ли чат раздела?
Collapse
X
-
променило е, и това което там се считаше за нормално, няма да се допуска. надявам се с това да ви отговарям на темата'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Нищо не е променило. Сега и Общи приказки са превърнати от няколко човека в кенеф - без извинение. Щом ви харесва продължавайте. Преди помията я правеха с някаква идея - за промяна. Аз промяна към по-добро не видях. Сега помията я повръщат за спорта - още по-зле.
п.п. Имам предложение - в една друга тема видях определение за общи приказки, а то беше "форумна тоалетна". Та нека бъде променено името на този раздел, така поне хората ще знаят къде влизат.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
НЕ!
Това е автомобилен форум!
Плетивото в бг.мама има факбук за тая работа и безброй форуми за модерното "РАЗПУСКАНЕ".sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениевкарайте някакви рестрикции на общите приказки, колко теми могат да се пускат за един ден и т.н. и оставете антракта да е за глупости
Comment
-
Спред мен в общи приказки от теми, които не са важни и са на 1ва страница, трябва да останат следните:
Проблем с контраста на лаптоп
Монтирах генератор за газ на Браун
мнение за примера в пловдив
Таблет?
Останалите трябва да се преместят в Антракт/Чат каквото искате му казвайте. И аз редовно гледам и пиша в такива теми, но това не значи, че мястото им е в Общи приказки, трябва да са си в Антракт/Чат.
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщениеСпред мен в общи приказки от теми, които не са важни и са на 1ва страница, трябва да останат следните:
Таблет?
Останалите трябва да се преместят в Антракт/Чат каквото искате му казвайте. И аз редовно гледам и пиша в такива теми, но това не значи, че мястото им е в Общи приказки, трябва да са си в Антракт/Чат.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщениеСпред мен в общи приказки от теми, които не са важни и са на 1ва страница, трябва да останат следните:
Таблет?
Останалите трябва да се преместят в Антракт/Чат каквото искате му казвайте. И аз редовно гледам и пиша в такива теми, но това не значи, че мястото им е в Общи приказки, трябва да са си в Антракт/Чат.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Таблет?
Останалите трябва да се преместят в Антракт/Чат каквото искате му казвайте. И аз редовно гледам и пиша в такива теми, но това не значи, че мястото им е в Общи приказки, трябва да са си в Антракт/Чат.Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
-
Таблет?
Останалите трябва да се преместят в Антракт/Чат каквото искате му казвайте. И аз редовно гледам и пиша в такива теми, но това не значи, че мястото им е в Общи приказки, трябва да са си в Антракт/Чат.sigpic
Comment
-
Не мога да разбера, защо някои си мислят, че като сме автомобилен форум , всичките трябва да сме майстори.
Форум означава " говорилня".
Хората влизат тука да общуват.
Това включва и споделянето на всякакви щури идеи и мисли.
Точно чат разделите са форума!
Техническите раздели са библиотеката на форума, където се мотаеме около 20 до 50 човека. Останалите са в "общи приказки" и "антракт" или както сте нарекли чата.
Ако някой има проблем с общуването и му е крив целия свят е едно на ръка.
Заради такъв асоциален индивид, няма нужда да се профанизира хубавия ни форум до обикновен технически справочник.
Щом спама е канализиран в отделен раздел, какъв ви е проблема!?
Като не ви кефи- не влизайте там!
Махането на чат раздела доведе само до загуба на доста теми, които сега са недостъпни.
Ядосвате ме и ще си сипя една ракийка!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Може би наистина е по-добре да се отделят в отделен раздел тъпотиите, но всяка такава тема може да стане умна и това зависи от хората, които пишат в нея, въпреки глупостите които са заразни - понякога и аз се поддавам.
Може би по-добре всички които пишат тук да се опитат да направят тези теми по-умни.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment