If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тей тей само в главните да има, абе я най-хубаво ги махнете навсякъде че да нямате проблеми повече че от ден на ден само нови нови глупости се мислят, вместо да се съсредоточите в къде къде по важни неща ама вие си знаете
Докато ходех сега до избирателната секция,точно това си мислех да предложа-да се махне всичко живо и така....първо репутация,сега мнения......да напрайм анонимен форум на алфа
Не бе човек,не е така...просто тия промени неспряха....и все са в минус на потребителя.....не че нещо са ми притрябвали некви числа,ма нали всичко друго е ОК,та до тва нещо се опре.....
И какво ако има във всеки раздел брой мнения и какво ако има репутация,и какво ако няма нито едното ,нито другото......тъпото е ,че нещо е направено и хората са свикнали с него,и изведнъж хоп.......
Както и в политиката,колкото по се бърка в едно лайно,толкова по-мерише....
Аз пък не държа да се бройка колко постове имам - без значение в кой раздел.
Репутацията беше хубаво и полезно нещо, докато не се опорочи с чат-раздела - затова и сега я няма (па може и друга да е причината...).
Ма както беше казано - ако някой гони рекорди по брой постове - да сменя форума !
Стига бе!
Човек като мен има над 500 поста в различни раздели от "общи приказки".
Това е абсурдно, та аз не съм дори фен на марката и изцяло съм се отдал на празното говорене в "общи приказки"
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Стига бе!
Човек като мен има над 500 поста в различни раздели от "общи приказки".
Това е абсурдно, та аз не съм дори фен на марката и изцяло съм се отдал на празното говорене в "общи приказки"
е пак виж колко много са ти останали ... )) и това е заради икономика и политика, който съм пропуснал и се чудя дали да го ... и него
е пак виж колко много са ти останали ... )) и това е заради икономика и политика, който съм пропуснал и се чудя дали да го ... и него
И него и него... ако ще се делят на технически и други.
Ако ли не, тогава единственото място на което има логика, да не се броят е търговския.
Та си изяснете концепцията най-добре
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Тъкмо се зарадвах, и ти ме свали на земята. )))
Трябва да е всичко от "общите приказки".
Но според мен тогава би трябвало да отпадне броенето и при разните му там теми за срещи и тем подобни, те никак не са технически.
Не знам, не се бъркам в неща, за които има оторизирани да мислят хора.
п.п. За това уважавам Британците, там, за да се промени някакъв закон не знам какво трябва да се случи.
Имат закони на по няколко века.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Ей, ма големи мрънкалници се навъдихте - какво значение има броя на отчетените мнения, като че ли ви плаща някой за тях.
За да не бъда разбран погрешно(както май стана),ще кажа още веднъж....просто попитах какво се е случило.....хем съм го написал и в заглавието"понеже не съм в час".......ако трябва и ще потретя....
За да не бъда разбран погрешно(както май стана),ще кажа още веднъж....просто попитах какво се е случило.....хем съм го написал и в заглавието"понеже не съм в час".......ако трябва и ще потретя....
Ти да не си мислиш,че аз съм в час, но този факт не би могъл да ме заангажира чак пък толкова - има и по-важни неща в живота.
Comment