Известие

Collapse
No announcement yet.

Понеже не съм в час,искам да попитам....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тей тей само в главните да има, абе я най-хубаво ги махнете навсякъде че да нямате проблеми повече че от ден на ден само нови нови глупости се мислят, вместо да се съсредоточите в къде къде по важни неща ама вие си знаете
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Докато ходех сега до избирателната секция,точно това си мислех да предложа-да се махне всичко живо и така....първо репутация,сега мнения......да напрайм анонимен форум на алфа
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

явно за някои хора броя постове в чат-раздела е много важен

има форуми от сорта на бг-мама, където има много поле за изява в тази посока ))
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Не бе човек,не е така...просто тия промени неспряха....и все са в минус на потребителя.....не че нещо са ми притрябвали некви числа,ма нали всичко друго е ОК,та до тва нещо се опре.....
          И какво ако има във всеки раздел брой мнения и какво ако има репутация,и какво ако няма нито едното ,нито другото......тъпото е ,че нещо е направено и хората са свикнали с него,и изведнъж хоп.......
          Както и в политиката,колкото по се бърка в едно лайно,толкова по-мерише....

Comment

форума си е тука, нищо кой знае кво не е променено, нито на някой са му изтрити постове, нито теми, нито нищо

има причини за тези неща, и те не са просто така ...

целта е всички да са почти-доволни, и всеки да може да си каже неговото, без да пречи на останалите

това последното се оказа доста трудно, на нашего брата все някой му пречи, независимо дали го засяга или не... та така , че се отплеснах

Comment

Ок,няма ядове...въпроса е както ти сам каза-да са всички доволни,дали е така всеки си знае.....

Comment

Аз пък не държа да се бройка колко постове имам - без значение в кой раздел.
                Репутацията беше хубаво и полезно нещо, докато не се опорочи с чат-раздела - затова и сега я няма (па може и друга да е причината...).
                Ма както беше казано - ако някой гони рекорди по брой постове - да сменя форума !
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

+ кошчето .... което неясно защо досега се е броило за пост на потребител ...

Comment

Стига бе!
                    Човек като мен има над 500 поста в различни раздели от "общи приказки".
                    Това е абсурдно, та аз не съм дори фен на марката и изцяло съм се отдал на празното говорене в "общи приказки"
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      Стига бе!
                      Човек като мен има над 500 поста в различни раздели от "общи приказки".
                      Това е абсурдно, та аз не съм дори фен на марката и изцяло съм се отдал на празното говорене в "общи приказки"
                      е пак виж колко много са ти останали ... )) и това е заради икономика и политика, който съм пропуснал и се чудя дали да го ... и него

Comment

Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
                        е пак виж колко много са ти останали ... )) и това е заради икономика и политика, който съм пропуснал и се чудя дали да го ... и него
                        И него и него... ако ще се делят на технически и други.
                        Ако ли не, тогава единственото място на което има логика, да не се броят е търговския.
                        Та си изяснете концепцията най-добре
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Ей, ма големи мрънкалници се навъдихте - какво значение има броя на отчетените мнения, като че ли ви плаща някой за тях.
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
                            Тъкмо се зарадвах, и ти ме свали на земята. )))
                            Трябва да е всичко от "общите приказки".
                            Но според мен тогава би трябвало да отпадне броенето и при разните му там теми за срещи и тем подобни, те никак не са технически.
                            Не знам, не се бъркам в неща, за които има оторизирани да мислят хора.

п.п. За това уважавам Британците, там, за да се промени някакъв закон не знам какво трябва да се случи.
                            Имат закони на по няколко века.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              Ей, ма големи мрънкалници се навъдихте - какво значение има броя на отчетените мнения, като че ли ви плаща някой за тях.
                              За да не бъда разбран погрешно(както май стана),ще кажа още веднъж....просто попитах какво се е случило.....хем съм го написал и в заглавието"понеже не съм в час".......ако трябва и ще потретя....

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                                За да не бъда разбран погрешно(както май стана),ще кажа още веднъж....просто попитах какво се е случило.....хем съм го написал и в заглавието"понеже не съм в час".......ако трябва и ще потретя....
                                Ти да не си мислиш,че аз съм в час, но този факт не би могъл да ме заангажира чак пък толкова - има и по-важни неща в живота.
                                Last edited by old alfist; d.m.y г., 19:32.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X