[QUOTE=Susscrofa;1043291]Не възнамерявах да пиша изобщо в тази тема.
Мордохи, моето уважение към възрастта ти, но понякога се чудя, не се ли умори да се стремиш да си приятел с всички, да нямаш конфликт с никой и да се стремиш да те харесват всички.
Прасчо, не съм нито селска клюкарка нито импотентен комплексар, за да търся конфликт с някой.
Тука се забавлявам, а това при мен изключва агресия, интриги и злоба.
Изморявам се, когат трябва да се препирам с простаци!
Тука не ми се налага, защото само натискам едно копче и простака отсреща е аут.
Винаги е имало и ще има от време на време подобна тема, където се излива цялото недоволство, което по принцип е все за едно и също и все под една и съща форма.
Нито форума е умрал, нито пък някой е пострадал от това.
Когато някой реве, че юзерите не пишат, нека се замисли, а той какво прави?!
Никой не може да ме накара насила да пиша.
За агресията си има спортни зали, боксови круши, дъски и тухли за чупене....
Хайде отпуснете се малко, скоро ще се стопли, мацките ще защъкат с къси полички, алфите ни ще започнат да горят по-малко, бензина ще поевтинее с един лев, дупките по пътищата ще изчезна....
Мордохи, моето уважение към възрастта ти, но понякога се чудя, не се ли умори да се стремиш да си приятел с всички, да нямаш конфликт с никой и да се стремиш да те харесват всички.
Прасчо, не съм нито селска клюкарка нито импотентен комплексар, за да търся конфликт с някой.
Тука се забавлявам, а това при мен изключва агресия, интриги и злоба.
Изморявам се, когат трябва да се препирам с простаци!
Тука не ми се налага, защото само натискам едно копче и простака отсреща е аут.
Винаги е имало и ще има от време на време подобна тема, където се излива цялото недоволство, което по принцип е все за едно и също и все под една и съща форма.
Нито форума е умрал, нито пък някой е пострадал от това.
Когато някой реве, че юзерите не пишат, нека се замисли, а той какво прави?!
Никой не може да ме накара насила да пиша.
За агресията си има спортни зали, боксови круши, дъски и тухли за чупене....
Хайде отпуснете се малко, скоро ще се стопли, мацките ще защъкат с къси полички, алфите ни ще започнат да горят по-малко, бензина ще поевтинее с един лев, дупките по пътищата ще изчезна....

Comment