Известие

Collapse
No announcement yet.

Към админи, модове и други власт имащи в този форум

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[QUOTE=Susscrofa;1043291]Не възнамерявах да пиша изобщо в тази тема.
    Мордохи, моето уважение към възрастта ти, но понякога се чудя, не се ли умори да се стремиш да си приятел с всички, да нямаш конфликт с никой и да се стремиш да те харесват всички.

Прасчо, не съм нито селска клюкарка нито импотентен комплексар, за да търся конфликт с някой.
    Тука се забавлявам, а това при мен изключва агресия, интриги и злоба.
    Изморявам се, когат трябва да се препирам с простаци!
    Тука не ми се налага, защото само натискам едно копче и простака отсреща е аут.
    Винаги е имало и ще има от време на време подобна тема, където се излива цялото недоволство, което по принцип е все за едно и също и все под една и съща форма.
    Нито форума е умрал, нито пък някой е пострадал от това.
    Когато някой реве, че юзерите не пишат, нека се замисли, а той какво прави?!
    Никой не може да ме накара насила да пиша.
    За агресията си има спортни зали, боксови круши, дъски и тухли за чупене....
    Хайде отпуснете се малко, скоро ще се стопли, мацките ще защъкат с къси полички, алфите ни ще започнат да горят по-малко, бензина ще поевтинее с един лев, дупките по пътищата ще изчезна....
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
      И така,с радост следя темата.

Радва ме ,че се пишат смисленни неща и се стига до заключения.

Но никъде не прочетох какви действия предвиждате за да се отстранят проблемите които визирате?

Това за модовете ,че са в сянка ,беше една от реформите в форума която явно е постигнала целта си.

Разбрали сте ,че ние сме тук по своя воля и сме малко на брой за форум с толкова много активни потребители,все пак сме вторият по брой на потребители след бмв форума.

Тоест форума бележи разтеж ,на потребители,съответно и на авомобили.

Вярно е ,че повечето потребители са сравнително от маладото поколение,които тепърва прохождат,така ,че нека бъдем по толерантни към тях!

Всеки млад потребител изгаря от желание да си пусне първата тема в новият си форум,без значение дали се дублира със стара такава.

Още повече ,че те тепърва трупат грамотност за даденият автомобил,кое ,как,колко,кой,защо .

Аз лично много се радвам на форума такъв какъвто е в момента,всичко е мирно и спокойно,с нормалните ексцесии за даденият сезон,но това винаги ще го има колкото и да са строги модовете.

И в крайна сметка излиза,че една прослойка юзъри искат по строги модове,а друга иска повече свобода на изявите си и по възможност без намеси на модове,трета прослойка иска да изглеждаме като няакакъв си форум там,който бил за пример.

Да ,но това всичко на куп се самоизключва и за това сме ние модовете и КАРБ да потдържаме духа жив,до колкото можем,да защитаваме марката от неканени и недоброжелателни господа,госпожици желаещи да оплюят или да се подиграят с марката или потребителите на форума.

Но без вашата помощ почти всичко е безмисленно,колкото и да се стараем,форума,клуба,духа го създавате вие .

Всеки трябва да се замисли над това,до колко е допринесъл за този форум или за марката.
      Явно сте постигнали целта си да сте в сянка, да, направо сте изчезнали.... очевадно

"Всеки млад потребител изгаря от желание...." .... Съгласен съм и го разбирам, но причината за това нарушение на правилата оправдава потребителя, а не бездействието на модератора

Ето нещо градивно...; Премахват се правилата на форума като се оставя само едно - "В този форум писането на кирилица е задължително!".Така със сигурност няма да има причини за мрънкане, защото модовете вече ще са с оправдано бездействие.Няма правила - няма нужда от модератори
      После само ще чакаме потребителите да крепят марката и духа на форума
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

аз ще използвам цитат на Карл Сейгън - ако не се самоунищожим, можем да постигнем всичко ...

форума за мен винаги е бил малко или много свещена хоби територия, но признавам си с времето станах адски арогантен по повод темите с общ характер в.т.ч и раздела за членове.

Може би не съм бил прав или съм бил, като съм се надявал да осъществя вижданията си за развитие на марката тука.

Сега - марката АР за мен е икона - чест е за мен, че притежавам такава кола, но арогантността ми произлиза от това, че повечето хора нямат никакво отношение към колите, които карат и поддържат, това за мен е съсипия - това за мен означава, че дори да имат Ролс Ройс отношението им ще е същото - хора, ние притежаваме не само автомобили, ние притежаваме история! малка част от нея но тази малка част ни кара да се чувстваме изпълнени със смисъл.

Това не е обикновена кола - това е наследство малко или много, разберете ме правилно.

Проблема е че тази марка подлежи на нихилизъм спрямо съвремието и парадигмите на хората около нас.

Винаги ще бъда фен на тази марка не защото съм рацер или гъзар - не защото разбирам от коли или съм парвеню - а защото това е моя избор, а аз се асоциирам с избора си ...

Когато се регистрирах във форума, знаех че тук беше място за вазимопомощ за споделяне на общите интереси спрямо марката, ние бяхме общество ...

Вече не сме - форума стана говорилня като бегемама, тука си мерим пишките, мерим си всичко и това е голямата тъпотия и най-тъпия вариант за развитие на този форум ...

За това са виновни най-много собствениците на форума защото арогантността им и непукизма им няма как да не се отрази и тука.

надявам се да съм бил ясен!

Ще продължа да бъда фен на марката и да си карам колата с кеф защото това ежедневно ме прави щастлив и ще продължава да ме прави!
        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Количествените натрупвания водят до качествени изменения - това не моя мисъл, а на Георг Хегел преди повече от 100 години .

Собствениците на форума са предпочели на този етап предимно количествата, но не е ясно в кой момент ще наблегнат на качеството.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Количествените натрупвания водят до качествени изменения - това не моя мисъл, а на Георг Хегел преди повече от 100 години .

Собствениците на форума са предпочели на този етап предимно количествата, но не е ясно в кой момент ще наблегнат на качеството.
            Доколкото ги познавам - никога - те са загубили фокус - сегашния мод "екип" е "насаден" съставен от хора, които като хора може и да са много готини но са нишки в една тъкан на интереси, която те не виждат - съответно нямат нито стимул, нито инсайд да правят каквото и да е - самия факт че баннати спамботове се завръщат, че модератори като Ранобудниче не са влизали от полугодие тука ... че между глобални модове няма елементарна комуникация и се хранят като прасета преди Коледа един друг... това за мен е меко казано деградация жалко ...
            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
              Доколкото ги познавам - никога - те са загубили фокус - сегашния мод "екип" е "насаден" съставен от хора, които като хора може и да са много готини но са нишки в една тъкан на интереси, която те не виждат - съответно нямат нито стимул, нито инсайд да правят каквото и да е - самия факт че баннати спамботове се завръщат, че модератори като Ранобудниче не са влизали от полугодие тука ... че между глобални модове няма елементарна комуникация и се хранят като прасета преди Коледа един друг... това за мен е меко казано деградация жалко ...
              Дано да грешиш, защото в противен случай - тежко ни.
              sigpic

Comment

Дано да грешиш, защото в противен случай - тежко ни.
                тежко ни и то се вижда - най-много от всичко се надявам да греша ... да съм объркано "нюби" човек, който не разбира нещата - дано ...ама надали.
                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

тежко ни и то се вижда - най-много от всичко се надявам да греша ... да съм объркано "нюби" човек, който не разбира нещата - дано ...ама надали.
                  Дай да не губим надежда - може пък хората да се освестят.
                  sigpic

Comment

Дай да не губим надежда - може пък хората да се освестят.
                    понякога си мисля, че сме истински късметлии да живеем в това време и да сме толкова близо до нашите идеали във всеки смисъл - обаче как ще го използваме? - късмета е нищо без визия и начин да го прилагаш

аз съм оптимист по отношение на събитията и времето но съм песимист относно хората злоупотребяващи с влияние - а тука ги има много - никога няма да си признаят че вече не стават - напротив могат да съсипят всичко в името на собственото си его, но след тях ще дойде друго и те ще бъдат забравени - това е повече от нормално развитие на нещата - нарича се еволюция
                    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

понякога си мисля, че сме истински късметлии да живеем в това време и да сме толкова близо до нашите идеали във всеки смисъл - обаче как ще го използваме? - късмета е нищо без визия и начин да го прилагаш

аз съм оптимист по отношение на събитията и времето но съм песимист относно хората злоупотребяващи с влияние - а тука ги има много - никога няма да си признаят че вече не стават - напротив могат да съсипят всичко в името на собственото си его, но след тях ще дойде друго и те ще бъдат забравени - това е повече от нормално развитие на нещата - нарича се еволюция
                      Дай да вземем да го купим този форум - проучи колко струва.
                      sigpic

Comment

Дай да вземем да го купим този форум - проучи колко струва.
                        100 000 лева преди кризата ама сега не струва нищо или поне не съществено базите му с данни са клонируеми, освен тва всеки може да го хакне не е това въпроса - този форум е мъртъв, ако се прави нещо ще е ново и ще е на мнооого по-друго ниво
                        този форум е скелет на динозавър - тъп, стар и оглозган
                        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

100 000 лева преди кризата ама сега не струва нищо или поне не съществено базите му с данни са клонируеми, освен тва всеки може да го хакне не е това въпроса - този форум е мъртъв, ако се прави нещо ще е ново и ще е на мнооого по-друго ниво
                          този форум е скелет на динозавър - тъп, стар и оглозган
                          Може би по-добре знаеш за техническите харастеристики, но търговската марка си струва пари.
                          sigpic

Comment

Може би по-добре знаеш за техническите харастеристики, но търговската марка си струва пари.
                            търговска марка ??? айде стига бе няма такава - всичко е толкова объркано че не осъзнаваш колко - каква търговска марка като това е псевдо нелегелно сдружение с идеална цел айде моля ти се

ти знаеш ли че никой не може да ползва търговската марка Алфа Ромео освен ФИАТ ? и как мислиш ? тоя форум как е възникнал? Дори Милано Моторс нямат права върху марката Алфа Ромео а камо ли клуб и форум айде сетига бе
                            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

търговска марка ??? айде стига бе няма такава - всичко е толкова объркано че не осъзнаваш колко - каква търговска марка като това е псевдо нелегелно сдружение с идеална цел айде моля ти се

ти знаеш ли че никой не може да ползва търговската марка Алфа Ромео освен ФИАТ ? и как мислиш ? тоя форум как е възникнал? Дори Милано Моторс нямат права върху марката Алфа Ромео а камо ли клуб и форум айде сетига бе
                              Май ще ни ударят пожизнен БАН.
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                                Явно сте постигнали целта си да сте в сянка, да, направо сте изчезнали.... очевадно

"Всеки млад потребител изгаря от желание...." .... Съгласен съм и го разбирам, но причината за това нарушение на правилата оправдава потребителя, а не бездействието на модератора

Ето нещо градивно...; Премахват се правилата на форума като се оставя само едно - "В този форум писането на кирилица е задължително!".Така със сигурност няма да има причини за мрънкане, защото модовете вече ще са с оправдано бездействие.Няма правила - няма нужда от модератори
                                После само ще чакаме потребителите да крепят марката и духа на форума
                                Добре колега хубаво изразяваш мнение, ако забеляза и аз по горе изразих моето малко или много, но защо трябва да се стремиш да го наложиш на всяка цена?
                                Това не го приемай като заяждане, не искам да се заяждам защото това няма да ме направи повече потребител от теб, а само ще създаде тъп конфликт!
                                Според мен ако си пуснал тема, която да е била от полза за поне двама колеги значи си направил нещо смислено, ако нямаш такава тема(пост) значи просто си губиш времето! Според мен е нормално да има всевъзможни теми било то и разтоварващи и глупави както и смислени, когато имаш желание да разпуснеш да има с какво, естествено да има и теми помагащи в техническата част! Алфиста не е човек стоящ само под колата и зад волана, Той е човек имащ общи възгледи с останалите за марката и своя идентичност ! Така, че защо да не може всеки да поства това, което мисли било то от техническа полза или от развлекателна при положение,че в този форум всички са болни мозъци с диагноза Алфа !

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Working...
                                X