Известие

Collapse
No announcement yet.

Към админи, модове и други власт имащи в този форум

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Поздравления за въпроса, а отговорът е следния:

Това са милиционери, които сега се държат като бандити, с което искат да покажат, че без тях всичко рухва.
    Това е елементарен похват за хора с тяхното мислене.
    Те умеят да пакостят, защото знаят доста тайни игрички и похвати и един от тях е равен на десет обикновенни потребителя, откъм правене на поразии.
    Защо ли тази картинка ми е добре позната от настоящата ни българска действителност.
    Прочете ли изобщо темата!?Схвана ли й смисъла?
    Твоята лична война с бившите модератори не вълнува никой!
    И не схвана ли, че хората недоволстват от такива като теб?
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
      Прочете ли изобщо темата!?Схвана ли й смисъла?
      Твоята лична война с бившите модератори не вълнува никой!
      И не схвана ли, че хората недоволстват от такива като теб?
      ето това е !!!
      доста простотиии изписа грую тук !па в Общите а не говорим!!
      155 осем хиляди клапана 16 вериги
      0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
        като гледам тука в тоя форум скоро ще имаме бунт на Алфистите, както преди имаше бунт на рацерите и май ние Алфистите ще си имаме скрит раздел
        Ей ся глей ква война ще започне за туй кой е по-алфист ...

Темата не е насочена към модовете, а към управата, която реши да направи промените по този начин, и докара форума до тук ...
        Сигурен съм, че не само аз съм им писал тогава каква съдба очаква форума, но какво от това ???
        Преди имало било полицейщина ... аз не бих го нарекъл така, а и във всеки добър форум има ред и някакъв контрол. Темите трябва да се чистят, спамовете трябва да се изтриват, потребителите трябва да се подсещат за правилата от време на време - но все на някой това пречеше...
        Както се казва, да ви е честита сега свободията !!!
        Съвсем отделен е въпроса какво може да се направи вече за този загиващ форум ... но да го мислят шефчетата.
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
          Ей ся глей ква война ще започне за туй кой е по-алфист ...

Темата не е насочена към модовете, а към управата, която реши да направи промените по този начин, и докара форума до тук ...
          Сигурен съм, че не само аз съм им писал тогава каква съдба очаква форума, но какво от това ???
          Преди имало било полицейщина ... аз не бих го нарекъл така, а и във всеки добър форум има ред и някакъв контрол. Темите трябва да се чистят, спамовете трябва да се изтриват, потребителите трябва да се подсещат за правилата от време на време - но все на някой това пречеше...
          Както се казва, да ви е честита сега свободията !!!
          Съвсем отделен е въпроса какво може да се направи вече за този загиващ форум ... но да го мислят шефчетата.
          Както и да е било преди ,сега е много по добре ,аз съм малко време потребител тука и незнам как е било преди повече години ,ма когато се регистрирах преди около година и половина имаше модератори от рода на ,,всяко гърне похлупак,,и сега като ги няма е сто пъти по добре.Не ме разбирай погрешно колега нямам предвид тебе ,ти си водеше раздела добре ,малко прекалено строго ,ма в общи линии добре,За каквото съм те попитал на лични си ми обърнал внимание и си опитал да ми помогнеш,имам предвид Прооф или там как му беше ника дето нямаше място кадето да не пише и да ръси мозък,и някои други като него.Потребителите не ми пречат понеже аз съм преценил за мене ,кои ме интересува и кои не и чета постовете само на тези които знам ,че пишат смислено,та било в общи приказки или в техническите раздели.Единственото което не ми харесва е това ,че преди и сега е така се трият постове и теми без да ти се обясни поне защо,и каде е причината,за това.
          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Първоначално публикувано от alfatras Покажи съобщение
            Вие гледайте да не стане като фиат форума преди години,когато беше на Митко-щот натам вървят работите!!!Я кажи ни ти Бобо,защо като си модератор с другия си ник,влизаш с тоя?!Светни нас простосмъртните кво става и за кво иде реч?
            Алфатрасче, ника ми като мод беше блокиран - сменена му е паролата от админите и не мога (и не искам) да влизам там - положението е тъпо и не зависи от мен.
            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Алфатрасче, ника ми като мод беше блокиран - сменена му е паролата от админите и не мога (и не искам) да влизам там - положението е тъпо и не зависи от мен.
              Интересно каква е причината да направят това?
              Почти ми се насълзиха очите, Бобенце.
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

Найтролерче да фанете да се стегнете всички тука ли,че заприличахме на детска градина!
                155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
                Powered by ...
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от alfatras Покажи съобщение
                  Найтролерче да фанете да се стегнете всички тука ли,че заприличахме на детска градина!
                  не можем баце Алфи - блокирани сме
                  Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Нещо не ми отговорихте за акциза
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Спамери - не цапайте темата ей ...
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение

Спамери - не цапайте темата ей ...
                        той човека съвсем друг начин искаше да го разберат бре!!)
                        и аз съм писъл за колеги какво ли не , и съм мислил какво ли не!
                        ма както казва той като седнете на една маса !,като се опознаете добре
                        м друга бира си е даго...ъ
                        то е ясно винаги ще има на които няма да се хареса това или онова то е ясно!!
                        и както казва колегата алфатрас трябва да се спре това ,че ставаме смешни вече!!

аааа наздраве!!.... пустиняци!
                        155 осем хиляди клапана 16 вериги
                        0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от Peter_63 Покажи съобщение
                          Моето скромно мнение е, че форумът в последната една година бавно, но неотклонно върви към блатото и в скоро време ще се затрие напълно.

Бях редовен читател и ПОчитател на форума, но сега вече ме е гнус от него. Рядко пиша, защото не съм технически грамотен, а блатните теми с малки изключения не са ми интересни, но го следях с интерес и съм научил много от него ... До преди 1-2 години ... Сега е леш и половина ...

Не познавам много хора от форума и не съм наясно с вътрешните интриги, не ми и трябва ... но те се натрапват във всяка втора тема в общите приказки ... Стига вече ...

Дайте яснота ... че да помогнем каквото можем ... Във форума има все още много читави люде ...

Към юзърите: Призовавам всеки, който милее малко за форума, да изкаже готовността си за подкрепа, че да не се затрие форума.

И тъй кво става и какво да помогнем ?
                          отговарям на теб, тъй като ти си повдигнал темата - предполагам че и на останалите въпросите са все в тоя дух ...

това, което се случва с теб "Бях редовен читател и ПОчитател на форума, но сега вече ме е гнус от него..." не е нещо ново, нито зависи чак толкова от състоянието на форума

просто в началото всичко ти е било ново и непознато, съответно предполагам интересно - най вече в техническите раздели

след това новото съдържание там се е изчерпило, което е неизбежно - човек си чете за неговата кола, общо за алфите, хвърли някой поглед на другите в разделите - но няма как да се задълбочи там ... и какво му остава ?

влиза - отваря си раздел 156 - нищо ново, отваря "относно алфа ромео" и там нищо ново ...

къде аджеба има нови теми ? в "общи приказки" ... ахаа... а там пък се пишат глупости ...

това се случва с всеки - включително с мен самия

аз не виждам това как може да се промени. да орежем общите приказки ? ама защо, когато някои потребители се забавляват там ? на нас не ни харесва, ами просто точно там не четем

аз самия точно това правя, като няма нищо за четене, излизам от форума, а не чета Общи приказки и подразделите им (което би ме издразнило) - не е нито толкова страшно, нито болка за умиране

с това се надявам да съм отговорил и на други потребители, на спамещите на общо основание нищо ново не мога да добавя
                          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

• Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
                            .......................
                            просто в началото всичко ти е било ново и непознато, съответно предполагам интересно - най вече в техническите раздели

след това новото съдържание там се е изчерпило, което е неизбежно - човек си чете за неговата кола, общо за алфите, хвърли някой поглед на другите в разделите - но няма как да се задълбочи там ... и какво му остава ?

влиза - отваря си раздел 156 - нищо ново, отваря "относно алфа ромео" и там нищо ново ...

къде аджеба има нови теми ? в "общи приказки" ... ахаа... а там пък се пишат глупости ...

аз не виждам това как може да се промени. да орежем общите приказки ? ама защо, когато някои потребители се забавляват там ? на нас не ни харесва, ами просто точно там не четем
                            ............................
                            Вальо, приятелю!
                            След като се е стигнало до там, ами просто заключете техническите раздели, оставете малко каталожна информацийка за новобранците и линкове към избрани сервизи. И всичкото това - го забийте в дъното на страницата. А най-отгоре - може да подредите в отделни раздели спам; хумор и забава; нощна разтуха; блатни историйки и т.н. "За да може хората лесно да направят правилния избор" - както се казваше в една реклама ...

Така организиран, форума даже няма да има и нужда от модератори - що да юркате хора, които и без друго след това ще бъдат оплюти от потребителите ...

Също така може да помислите да смените и името на форума, щото той и без друго няма нищо общо с Клуба, доколкото ми е известно...

Ето Ви едно конструктивно предложение!

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                              Вальо, приятелю!
                              След като се е стигнало до там, ами просто заключете техническите раздели, оставете малко каталожна информацийка за новобранците и линкове към избрани сервизи. И всичкото това - го забийте в дъното на страницата. А най-отгоре - може да подредите в отделни раздели спам; хумор и забава; нощна разтуха; блатни историйки и т.н. "За да може хората лесно да направят правилния избор" - както се казваше в една реклама ...

Така организиран, форума даже няма да има и нужда от модератори - що да юркате хора, които и без друго след това ще бъдат оплюти от потребителите ...

Също така може да помислите да смените и името на форума, щото той и без друго няма нищо общо с Клуба, доколкото ми е известно...

Ето Ви едно конструктивно предложение!
                              164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
                                ...
                                Здравей

Благодаря ти за отговора. Наистина оценявам факта, че се включи. Защото като един от собствениците на форума (ако съм разбрал правилно) можеше напълно спокойно да игнорираш мнението на един обикновен потребител какъвто съм аз, както и да игнорираш цялата тема и мненията на останалите, които се включиха. Взел си решение да отговориш, което е достойно за адмирации

Обаче по съдържанието на отговора ти разбирам, че сме на коренно противоположни позиции за състоянието на форума и причините за това. Моето мнение беше, че форумът изисква нова политика и оттам - съответни усилия за промяна, докато ти отстояваш мнението, че проблемът е лично в мен и в промяната на начина, по който възприемам форума в течение на годините. Един вид, всичко толкова ми е познато, че ме отегчава и нищо интересно не намирам. Работата е там, че ако бях отегчен, просто щях да спра да влизам. А аз продължавам да влизам, явно все още имам някаква потребност, помисли за това.

Между другото смятам, че психологичният анализ, който си направил относно причините на недоволството ми от форума е изключително добър. Обаче колкото добър, толкова и неверен. Предположенията, които правиш са неверни, защото изхождаш от погрешни данни. Всъщност как можеш да знаеш какво ме кара да влизам във форума, какви потребности имам тук, какво чета тук и какво си мисля и чувствам докато съм форума, без да си изпил каса бира с мен? Когато човек няма достатъчно данни за мотивите, мислите и чувствата на други хора, той обикновено проецира собствените си мотиви, мисли и чувста. Това личи оттук, цитирам:

Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
                                ... къде аджеба има нови теми ? в "общи приказки" ... ахаа... а там пък се пишат глупости ...
                                аз не виждам това как може да се промени. ...
                                Този цитат показва, че това се случва с теб, но как можеш да си сигурен, че се случва с всички. Това е собствено твое преживяване, но как можеш да знаеш, че е и мое преживяване или преживяване на всички останали недоволстващи потребители. (Извинявай за тези думи, защото влязох в личното ти пространство. Но съм сигурен, че можеш да го преглътнеш )

Този същият цитат отговаря също на чуденето на един от хората, писали в темата:
                                Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                                ... Засега водят политика на мълчание и ненамесване (неразбираемо за мен, предвид по-ранното им активно участие), ...
                                (Колега bager извинявам ти се че те намесвам като те цитирам)

Изглежда, че мълчанието и ненамесването ви е поради факта, че не намирате проблем в управлението и състоянието на форума.

Този цитат отговаря и на една моя по-раншна реплика:
                                Първоначално публикувано от Peter_63 Покажи съобщение
                                Темата има смисъл само в случай, че вие като админи и модове смятате, че форумът не е ок. Ако смятате, че форумът е ок темата е безсмислена и можете да я заключите или изтриете...
                                Т.е. твоят отговор е, че форумът е ок.

Надявам се, че не съм интерпретирал правилно отговора ти. Ако е така, напиши няколко реда, че иначе напразно ще продължаваме да се бъхтим да пишем тук.

ПП. Независимо от отговора ти, предложението ми за каса бира остава, като имам път към София
                                Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

Working...
                                X