Известие

Collapse
No announcement yet.

Към админи, модове и други власт имащи в този форум

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    Фного си праФ Олди,ама де е сериозната част??????
    Е, ми точно това е болката, защото се допусна в сериозната част да се ръсят безотговорни мнения с важен тон.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Е, ми точно това е болката, защото се допусна в сериозната част да се ръсят безотговорни мнения с важен тон.
      Защото нямаме никаква култура,имаме криво разбиране за свободата,аз мога да пиша 24 часа в денонощието глупости,но никога на неподходящо за целта место.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Защото нямаме никаква култура,имаме криво разбиране за свободата,аз мога да пиша 24 часа в денонощието глупости,но никога на неподходящо за целта место.
        Когато няма култура ценното трябва да се брани от тези които им е работа или отговорност - не всички са културни, но се предполага, че собствениците са.
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
          Когато няма култура ценното трябва да се брани от тези които им е работа или отговорност - не всички са културни, но се предполага, че собствениците са.
          Едно време имаше ред,сега има Ред Хот Чили Пепърс..........
          Та мисълта ми е,че преди доста хора се оплакваха от контрола,а сега от липсата на такъв,май не може да ни се угоди,за да няма контрол трябва да има съзнание,в момента липсва и контрола и съзнанието,но ако се въведе контрол пак ще има сума негодуващи............
          Златната среда не съществува поне в моите представи при липсата на съзнание и култура.
          Толкова ли е трудно всеки да чете и пише там,където има интерес да чете и да пише,но казвайки пише имам в предвид да пише,когато има какво да напише,нещо смислено а не просто да пише за спорта.

Comment

Едно време имаше ред,сега има Ред Хот Чили Пепърс..........
            Та мисълта ми е,че преди доста хора се оплакваха от контрола,а сега от липсата на такъв,май не може да ни се угоди,за да няма контрол трябва да има съзнание,в момента липсва и контрола и съзнанието,но ако се въведе контрол пак ще има сума негодуващи............
            Златната среда не съществува поне в моите представи при липсата на съзнание и култура.
            Толкова ли е трудно всеки да чете и пише там,където има интерес да чете и да пише,но казвайки пише имам в предвид да пише,когато има какво да напише,нещо смислено а не просто да пише за спорта.
            Има резон в това което пишеш - наистина, на който му изнася да пише, ако ли пък не - да прави какво иска или четейки да отбира от написаното.
            sigpic

Comment

• Кайо, от блатото се очакваше да събере всички спамери и да стане форумната клоака.
              Вместо това стана "Хайд парк" На форума.
              Мнозина не го разбраха и побързаха да се разграничат от него, точно като дърти моми, дето много държат за морала на другите, но с удоволствие четат клозетната поезия, стига да е тайничко.
              Проблема в техническите е, че модовете там не си сядат на задниците и да обработват темите.
              Аз от 54 страници, все правилни неща, съм ги редуцирал до 7-8.
              Питали са ме, защо съм им изтрил постовете, след като са си съвсем наред, но след като им обясня, че става въпрос да редуцираме темата, та да могат тия, които търсят нещо, наистина да го намерят, а не да четат 155 стараници умозаключения, всички са ме разбирали.
              Ето това дразни, а не спамерите.
              Те тук са толкова малко и спама е толкова рядък, че просто не си заслужава да се коментира.
              Проблема е, че всеки се мисли за уникален и велик и всяко мнение, което се различава от неговото, по презумпция е спам.
              Я се поотпуснете малко!
              Сипете си по едно питие, подхванете любимата за дупето и гледайте по-бодро на света!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Я се поотпуснете малко!
                Сипете си по едно питие, подхванете любимата за дупето и гледайте по-бодро на света!
                Май рядко ги правят тези неща та за това са нервни........
                Бе аз и друг път съм го казвал ,,На крив кур и космите му пречат".

За техническите теми си прав,трябва да се отсява само най-важното и полезното,то и на мен ми са се зъбели.....,,Ползвай търсачката", ,,Има тема по този въпрос",е ако де има,ама 100 и кусур страници врели-некипели лесно ли се четат......
                Last edited by Кайо; d.m.y г., 01:00.

Comment

Май рядко ги правят тези неща та за това са нервни........
                  Бе аз и друг път съм го казвал ,,На крив кур и космите му пречат".

За техническите теми си прав,трябва да се отсява само най-важното и полезното,то и на мен ми са се зъбели.....,,Ползвай търсачката", ,,Има тема по този въпрос",е ако де има,ама 100 и кусур страници врели-некипели лесно ли се четат......
                  Ето за това, аз не смятам, че форума е натрупал огромен масив от знания.
                  Правилното е: има натрупана много плява и се чака някой да отсее зърното.
                  Иначе по-голямо безсилие от:" ползвай търсачката" няма!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Фного си праФ Олди,ама де е сериозната част??????
                    И стига с това Блато,мамка му и на блатото,5-6 човека си киснем и си пишем там,ама поне не си бъркаме по дупките.
                    Осмелявам се да кажа,че Блатото е един от най-читавите раздели,поне всички там се придържаме към целта на раздела.

---------- Post added at 22:24 ---------- Previous post was at 22:22 ----------

Не гледай треската в окото на другия,когато не виждаш гредата в своето.......

п.п.Всяко изречение започва с голяма-главна буква.
                    изфинявай ако съм те обидил
                    Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Ето за това, аз не смятам, че форума е натрупал огромен масив от знания.
                    Правилното е: има натрупана много плява и се чака някой да отсее зърното.
                    Иначе по-голямо безсилие от:" ползвай търсачката" няма!
                    тая търсачка винаги е искала минимум 3 символа за да търси, което автоматично означава че не можеш да и задаваш неща като "алфа 33" "алфа 75" "алфа 90" и други....

да ви питам, кефи ли ви на въпроси в техническите да се получават отговори "ела в тоя сервиз тел. ......" щото натам отиват нещата
                    точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                      изфинявай ако съм те обидил
                      Не си ме и не можеш да ме обидиш,не съм дребнав за да се засягам особено от хора,които не познавам и не ме познават.

Comment

• Вече го обясниха в другата тема
                        Last edited by nicola 59; d.m.y г., 22:07.
                        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Поразбутвам тема, която май почва да хваща прах (а това, като гледам, в случая е добре дошло), но имам въпрос към модовете. Не разбрах на базата на какво прегрешение беше заключена темата ми с предложение да се направи обща поръчка на стелки от иБей магазин в Германия? Исках да съм полезен (както и когато предложих да се пуснат за групова изработка калъфи за ключове), но явно съм успял да стъпя върху нечии пръсти. Или това, или в този форум въпросът с търговийките и печалбарщината е наболял дотолкова, че вече се оказва трудно разграничението между реклама и колегиалната взаимопомощ.

Което е напълно разбираемо. Затова и не отправям критики; Решили - заключили. Нямаше обаче да е зле да има два реда уточнение точно какъв е проблема.

Comment

• Първоначално публикувано от MetroiD Покажи съобщение
                            Поразбутвам тема, която май почва да хваща прах (а това, като гледам, в случая е добре дошло), но имам въпрос към модовете. Не разбрах на базата на какво прегрешение беше заключена темата ми с предложение да се направи обща поръчка на стелки от иБей магазин в Германия? Исках да съм полезен (както и когато предложих да се пуснат за групова изработка калъфи за ключове), но явно съм успял да стъпя върху нечии пръсти. Или това, или в този форум въпросът с търговийките и печалбарщината е наболял дотолкова, че вече се оказва трудно разграничението между реклама и колегиалната взаимопомощ.

Което е напълно разбираемо. Затова и не отправям критики; Решили - заключили. Нямаше обаче да е зле да има два реда уточнение точно какъв е проблема.
                            Темата ти се превърна в говорилня и то в Общия технически раздел. За 2 дни се предложиха сума ти варианти кой от кой далеч от темата. В груповите поръчки винаги има някакъв комерс и смятам че темата е за заключване.
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Съжалявам, но не мога да се съглася - за мен фактът, че темата се е превърнала в говорилня, сочи, че има нужда от намеса на модератор с цел "напомняне" на целта на обсъжданата тема или евентуално почистване / изтриване на ненужни коментари и реклами - а не с директно заключване без даже да се предостави какъвто и да бил коментар. Очевидно е, че офертата е пусната с конкретна идея, а не за да обслужва нечии интереси. Не се наемам да коментирам дефиницията на "комерс" (?) в случая, но след като изрично съм обяснил, че нито се занимавам с това, нито имам намерение да разпращам из България някакви стелки, надали целта ми е да печеля жълти стотинки от групови доставки, нито да печеля клиенти за ибейски магазини от Бундесрепублик Дойчланд.

Но както и да е - явно наблюдението ми по-горе е било правилно и разграничението между скрити рекламки на продавачи/ майстори и груповото използване на преференции тук се оказва трудничко. Лошо няма - ше си поръчвам сам. Благодаря все пак за коментара.

Comment

• Първоначално публикувано от MetroiD Покажи съобщение
                                Съжалявам, но не мога да се съглася - за мен фактът, че темата се е превърнала в говорилня, сочи, че има нужда от намеса на модератор с цел "напомняне" на целта на обсъжданата тема или евентуално почистване / изтриване на ненужни коментари и реклами - а не с директно заключване без даже да се предостави какъвто и да бил коментар. Очевидно е, че офертата е пусната с конкретна идея, а не за да обслужва нечии интереси. Не се наемам да коментирам дефиницията на "комерс" (?) в случая, но след като изрично съм обяснил, че нито се занимавам с това, нито имам намерение да разпращам из България някакви стелки, надали целта ми е да печеля жълти стотинки от групови доставки, нито да печеля клиенти за ибейски магазини от Бундесрепублик Дойчланд.

Но както и да е - явно наблюдението ми по-горе е било правилно и разграничението между скрити рекламки на продавачи/ майстори и груповото използване на преференции тук се оказва трудничко. Лошо няма - ше си поръчвам сам. Благодаря все пак за коментара.
                                Не съм длъжен да ти отговоря, но ще го направя. Съмнителен е факта че потребител от няма и месец регистриран, пуска подобен род тема : "да спестим 5лв., на фона на дадени 80лв., за нещо което струва 40лв., и го правя защото съм много готин и без една стотинка". Малко се обезмисля спестяването на 5те лв., на фона на обикаляне, организации, телефонни разговори и т.н. Моля да не ми отговаряш, въпроса е приключен и правя исключение, че въобще влизам в дискусия с теб.
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X