Известие

Collapse
No announcement yet.

Нововъведение в правилата за публикуване в купува/продава !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нововъведение в правилата за публикуване в купува/продава !!!

Моля всички колеги и потребители да се запознаят с малките нововъведения в правилата на форума упоменати тук:

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=69975

Гратисен период до 09.04.2012 за недоразбралите ,след това обявите не отговарящи на тези изисквания ще бъдет изтриване поетапно.

Независимо от това, какво се продава, обявяването на цена е задължително!

Публикуването на РЕАЛНИ снимки към обявите е задължително.

При публикуване на обявите трябва да оставите по-изчерпателна информация за продукта или стоката, която продавате, за да улесните потребителите, които биха имали интерес, а също така и да ускорите процеса на продажба. Също начин за контакт с вас.Например за обява от типа: "Продавам гуми. Перфектни са!", първо много потребители не биха проявили интерес и второ ще има около 10 въпроса от типа: "В кой град са гумите? / Коя година са? / Каква е цената?" и др., което не е в интерес нито на продавача, нито на купувача. По-изчерпателната информация е от полза!

Обяви, които не са пуснати по този образец няма да бъдат одобрени !!!

От заглавието или описанието на темата трябва да става ясно какво се продава или купува.

Също така е наказуемо, потребители, които нямат отношение към стоката или продукта, който се предлага да не изразяват мнения или оффтопици от типа: "А бе, т'ва нищо не струва" или "Ти луд ли си такиаа пари да му искаш бе?". Нека запазим и доброто отношение във форума.

След приключване на обявата, когато продукта е продаден, темата се заключва, а не се трие. Целта е мненията да останат във форума и да служат и на други потребители. Например ако даден потребител търси 15" джанти и във форума има тема, която обаче е заключена, даденият потребител поне може да се сдобие с ползена информация какви горе долу са цените на 15" джанти или къде може да се намерят добри такива.

След гласуване на мод екипа се забранява потребителите да "ЪП-ват" обявите /В РАЗДЕЛИ-"КУПУВА-ПРОДАВА"/преди да са изминали 24 часа от предишния "ЪП", т.е. имат право само на един "ЪП" в рамките на 24 ч. За "ЪП" се считат както мненията на автора на темата така и мненията на всички други потребители. Първоначално потребителите само ще бъдат предупреждавани, а при 2-3 и т.н. нарушение ще бъдат наказвани!
    Забраната влиза в сила от 10.04.2009 г.

Нововъведенията в правилата влизат в сила от 09.04.2012 г.
    Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
    Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
    Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
    Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
    Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Напълно подкрепям тази промяна, вярвам че ще е от полза на всички колеги. Още веднъж - , за "виновните" за тази промяна...
    Свилен Александров 0890/907560. Вече без Легендата - Alfa 155 TS / 1,7 BEST of THE BEST

Comment

Въпросите и отговорите считат ли се за ЪП,мисълта ми е ако някой ме пита нещо трябва ли да чакам 24 часа за да му отговоря в темата?
      Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
      Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
      Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
      Mercedes Benz A170 CDI FL '01
      Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
        Въпросите и отговорите считат ли се за ЪП,мисълта ми е ако някой ме пита нещо трябва ли да чакам 24 часа за да му отговоря в темата?
        Е може и на ЛС да му отговориш .
        Принципно добре би било и въпросите да са на ЛС ноооо .... тогава пък Камен няма да има какво да трие
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
          Принципно добре би било и въпросите да са на ЛС ноооо .... тогава пък Камен няма да има какво да трие
          Нали точно това предложих в една друга тема пуска се обявата и краи никои не може повече да пише в нея.като вестник четеш и после лични телефони как ти е кеф,ама пак добре и новите правила бива браво на Камен.
          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
            Е да но ако въпросът е такъв че касае и другите евентуални клиенти?Ъп-ването нека е на 24 часа,но ако има въпроси трябва да може да се отговаря.
            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Въпроси и отговори - всичко се счита за ЪП
              Независимо дали са от автора на темата,или от други потребители.
              Понякога се вземат за по-ранен ъп,друг път за спам и т.н.
              А и все пак затова я има така удобната ни система за лични съобщения
              Аз я ползвам доста често и кореспондирам със наказани и недоволни потребители

Comment

в тая връзка

Предлагам да се вписва задължително кодът на боята , когато се продават автомобили на части, а не например цвят Патладжан. Щото и патладжана има много нюанси
                Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                  Е да но ако въпросът е такъв че касае и другите евентуални клиенти?Ъп-ването нека е на 24 часа,но ако има въпроси трябва да може да се отговаря.
                  Предполагам ще се съгласиш ,че който иска да си продаде стоката бързо може и да си направи труда да даде максимално подробна информация която касае повечето евентуални запитвания .

Който иска намира начин , който не иска търси причина
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
                    Въпроси и отговори - всичко се счита за ЪП
                    Независимо дали са от автора на темата,или от други потребители.
                    Понякога се вземат за по-ранен ъп,друг път за спам и т.н.
                    А и все пак затова я има така удобната ни система за лични съобщения
                    Аз я ползвам доста често и кореспондирам със наказани и недоволни потребители
                    Искаш да кажеш,че ако съм пуснал обява и някой иска да ме пита нещо,трябва да чака 24 ч.,тва е меко казано тъпо.Много хора не ползват и не обичат Л.С.,кво правиме в случая,малко стават нещата като с подновяването на членския внос на КАРБ
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      Искаш да кажеш,че ако съм пуснал обява и някой иска да ме пита нещо,трябва да чака 24 ч.,тва е меко казано тъпо.Много хора не ползват и не обичат Л.С.,кво правиме в случая,малко стават нещата като с подновяването на членския внос на КАРБ
                      Ти сега недей намесва КАРБ
                      Точно това искам да кажа,и то не е от вчера де...просто го доучняваме.
                      Със същия успех може да те пита на ЛС,по тел,в скайп във фейса и ти да му отговориш мигновенно
                      Иначе става един чат.....темата се ъп-ва постоянно,останалите потребители почват да репортват и да недоволстват и т.н. ,знаеш как е

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        Той ако толкова много е на зор и иска да те пита ще ти звънне по телефона!

ПП: Направете темите с бутон UP като другите и готово!
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                          Нали точно това предложих в една друга тема пуска се обявата и краи никои не може повече да пише в нея.като вестник четеш и после лични телефони как ти е кеф,ама пак добре и новите правила бива браво на Камен.
                          Е това и аз няколко пъти съм го писал,така е в гръцкият форум,пуска се обявата и от там на там всичко е на ЛС,няма ъп,няма ръп,дори и редакция не можеш да направиш на собствената си обява,за редакция пускаш ЛС на модератора и той я прави,след три месеца обявата се изтрива автоматично,ако искаш я пускаш после пак.
                          Но нашият раздел ,,Продава" е един огромен онлайн магазин и това с редакцията можем да го спестим на модераторите,ъповете да останата само за платените обяви,все пак там хората си плащат за тях.......
                          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Искам да попитам, когато пусна обява за продажба, кога ще бъде публикувана? Ако не бъде одобрена, аз ще бъда ли уведомен за това или трябва да проверявам ежечасно, дали и публикувана или не е? Питам, защото вчера пуснах обява, но досега не я виждам, а ми е интересно ако не е одобрена, какво точно съм пропуснал.
                            sigpic
                            Subaru Legacy 3.0 H6
                            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                            0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                              Искам да попитам, когато пусна обява за продажба, кога ще бъде публикувана? Ако не бъде одобрена, аз ще бъда ли уведомен за това или трябва да проверявам ежечасно, дали и публикувана или не е? Питам, защото вчера пуснах обява, но досега не я виждам, а ми е интересно ако не е одобрена, какво точно съм пропуснал.
                              Одобрена е.
                              Само да те питам: -Ти на мое място как би погледнал на обява за кола която е "Очакван внос"?
                              Дали не би се замислил, че е за Търговския раздел?
                              0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                              Автогаз сервиз-
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Working...
                              X