Известие

Collapse
No announcement yet.

Нововъведение в правилата за публикуване в купува/продава !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не знаех, че е 24ч. Де да знам закъде бързам. Заникъде. Айде поздрави и на двамата.
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
      Ами ти си ок, обаче колегата Kamen666 явно нещо ми е сърдит. Пуснах си обявата вчера, както вече споменах снимки не могат да се качват по 3 и ги качих с IMG иконката и адрес. След което обявата ми замина в коша защото "няма снимки" без обяснения. Пуснах му лично - цъ. Ок, качих я втори път със снимки 1 по 1 щото друг начин няма, обаче - йок, пак няма обява. Да не стане като в Мобиле обявите да излизат след 1 седмица, толкова ли няма кой да стане модератор на раздела и да влиза във форума повече от 1 път на ден?
      пп сега видях, че сте двамата на раздела, значи тотално не мога да се ориентирам какво става!?
      IMG тага работи само със статични линкове завършващи на JPG/GIF/PNG.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Не знаех, че е 24ч. Де да знам закъде бързам. Заникъде. Айде поздрави и на двамата.
        Мерси !
        И да знаеш,че не съм ти сърдит
        Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
        Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
        Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
        Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
        Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Искам да попитам вече два пъти пускам обява в Продава и не ми е публикувана, поне не я виждам като си цъкна на акаунта и в статистиката на съобщенията, които съм пускал във форума. Има ли някаква причина да не е одобрена обявата ?
          ПС: Видях си я извинявам се
          Last edited by zumitaka; d.m.y г., 12:55.

Comment

Working...
          X