Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с форума от мобилни устройства

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
    Ти май нещо страдаш хронично в горната част на тялото...
    На никого не съм опрял пистолет в главата да ми оправя каквото и да било.Пак казвам, попитах най-културно дали може да се оправи.
    В тая връзка не разбирам три неща:
    1.На теб какъв ти е проблема като цяло и в частност?
    2.Защо се месиш където изобщо не ти е работа?
    3.Толкова ли е лошо форума да има мобилна версия?Като голяма част от другите форуми....

Повече не желая да се обяснявам с теб, ако обичаш не пиши в темата ми повече, ако няма с какво да допринесеш
    Е, и сета какво се оказа, че проблема не е в техничеката част на форума, а в твоите умения да боравиш с техниката която имаш.
    Всеки греши, но когато някой се е оа-ал трябва да си го признае.
    Основната идея на влизането в твоята тема е - не тръгвай в този раздел, когато не си убеден в правотата си.
    Има порядки в една къща, но явно моредаторите не смеят да го потвърдят, поради незнание или страх..
    Last edited by old alfist; d.m.y г., 21:35.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Е, и сета какво се оказа, че проблема не е в техничеката част на форума, а в твоите умения да боравиш с техниката която имаш.
      Всеки греши, но когато някой се е оа-ал трябва да си го признае.
      Основната идея на влизането в твоята тема е - не тръгвай в този раздел, когато не си убеден в правотата си.
      Има порядки в една къща, но явно моредаторите не смеят да го потвърдят, поради незнание или страх..
      Помолих те да ме освободиш от неприятното си присъствие....ходи да хейтваш някъде другаде....
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
      X