Известие

Collapse
No announcement yet.

Членове на клуба и привилегии!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чета,чета и стигам (отново ) до извода,че "този филм вече съм го гледала"
    Нещата в клуба(форума и т.н ) ще потръгнат тогава,когато човешките отношения станат по-важни от егото.
    Когато осъзнаем,че отношенията с хората
    са мнооого по-важни,от това непременно да сме прави.
    Когато приемем пълната отговорност,че ние сме отговорни за това, което представляваме.
    Това е много е трудно да се приеме,защото човек все се пита "Щом аз съм отговорен за това,защо го създавам?"
    Много по-лесно е да кажеш,че някой друг е виновен Че си безпомощен,че си жертва и не можеш да направиш нищо...
    И колкото повече си повтаря човек това,толкова повече затъва.
    Аз лично прецених,че не мога повече да бъда част от нещо,в което искрено Не вярвам И това решение не е импулсивно.През последните години, по една или друга причина оставах в клуба.
    Поднасях си лъжи, поръсени с "любов към марката ",които ми служеха за оправдание на действията, които ми помагаха да не загубя самоуважението си, както и убежденията си, върху които съм построила живота си.
    Възможно е и моето виждане за ситуацията да е толкова далеч от реалността, че всъщност да е една огромна заблуда,но това ще го покаже времето
    И няма да е лошо,ако наистина вникнете в това,което Нено написа !!!

п.п.
    Иво ( mordohy),
    моля те не ме "изтипосвай " така!!!
    Това ,което се случва във Варна го правим ние ,всички,заедно!!!
    Мога да изброявам поименно участниците ,но не виждам смисъл
    И няма нужда от клуб,нито от Г(ю)ро ,който да ни води
    Няма нужда от "партия",която да се опитва да наложи своите идеи, своите правила и избор
    Разбра ме,надявам се
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Ми то и във Варна имаше италианско преследване на картинг пистата ама нито една Алфа нямаше.Сега вече има регионални представители, айде да се съберем членове и фенове и да помислим по въпроса за клуба.Честно казано ако имах гараж щях да го предоставя за клуб, ама нямам.Ако някой иска да ми се обади да умуваме, казах че мога да помогна с каквото мога стега да има желание.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Като се замисли човек,на Тони няма кой да му помогне/има ли нужда от помощ???/
        Има няколко човека със стари Алфи,ама тях никои не ги забелязва или просто така им изнася!?!?
        Освен Вики и Иво/pininfarina/,кои друг е направил нещо от името КАРБ?Никои!
        Колко класически автомобила имате в КАРБ?Две,три с изключение тази на Пинко?
        Или Венци ви плакне очите на великите сбирки?

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Някои и киселини в стомаха, особено сутринта
        Въпроса не е какво получаваш, а какво даваш.
        Тогава и ще получиш
        Както винаги хАмуристично настроен.
        Нищо не сте дали и за това не получавате нищо.Освен танци и пиене по великите сбирки.Съответно после се гледате горди в темата със снимки от италфеста.
        То па един фест...не село се събират повече крави на чешмата...
        Едни календари не можете да направите!За стикерите да не говориме.
        Даже елементарни неща са ви трудни.След като искате пари за календари и стикери,бръкнете по-дълбоко в сметката на КАРБ и поръчайте във фирма която може да ги направи.Ама с трици не става уважаеми членове.
        За последната ви издънка....?
        Пак Кукера ви бърса сополите,останалите се направихте на мъже.
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          От поста ти пак не се разбра нищо конкретно!
          Ако не можеш да кажеш нещо с два реда и два тома няма да ти стигнат!
          Ето това доказва че отново не си прочел нищо дотука.
          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Нещо не мога да ви разбера.На колата ми има лепенки "Клуб Алфа Ромео", макар че не съм член.Поне 10 пъти са ме питали по светофари, паркинги даже са ме спирали да ме питат къде е клуба и кога са сбирките и плаща ли се членски внос - насочвам ги към форума и паркинга на Терапията.Един от тях не съм видял да дойде на сбирка, не знам дали са са регистрирали във форума, но явно хората проявяват интерес и като разберат че трябва да тропат на асвалта на гъза на географията повече не се обаждат, защото явно очакват някаква друга картинка.Всеки път когато отида до магазина оставям някакви пари в касичката за дарения.Това за мое лично удовлетворение и никой не знае кой съм къде членувам и какво карам.Ако обаче искате да популяризирате марката, трябва да се излезе от анонимност.Ми добре, еди-кой си направил нещо от името на клуба, ми кой разбра, ма едни исъщи се бъхтели, ами тези същите могат да поискат съдействие и от хора не членове които добре познават.Когато правиш нещо трябва да си доволен от крайния резултат, засега всичко ми е една мъгла.Наскоро разбрах че имало клуб на моделистите във Варна, имало, ама се били изпокарали...явно у нас май няма работещ клуб.Уж всички ги обединява едно нещо пък нищо не работи.Всеки път казвам дайте да седнем да говорим и всеки път се продължава с изтъкване на отделни хора в една или друга светлина.Стига с тея календари, отстъпки и прочие, дайте да направим нещо работещо после ще мислим.Искам когато кажа КАРБ, хората да знаят че означава нещо.Как може да има клуб на пенсионера, а ние да нямаме една маса дет да седнем.Иначе всеки се хвали колко пари е налял в музика и джанти, а пет лева не може да отделим за една табела.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
              Нещо не мога да ви разбера.На колата ми има лепенки "Клуб Алфа Ромео", макар че не съм член.Поне 10 пъти са ме питали по светофари, паркинги даже са ме спирали да ме питат къде е клуба и кога са сбирките и плаща ли се членски внос - насочвам ги към форума и паркинга на Терапията.Един от тях не съм видял да дойде на сбирка, не знам дали са са регистрирали във форума, но явно хората проявяват интерес и като разберат че трябва да тропат на асвалта на гъза на географията повече не се обаждат, защото явно очакват някаква друга картинка.Всеки път когато отида до магазина оставям някакви пари в касичката за дарения.Това за мое лично удовлетворение и никой не знае кой съм къде членувам и какво карам.Ако обаче искате да популяризирате марката, трябва да се излезе от анонимност.Ми добре, еди-кой си направил нещо от името на клуба, ми кой разбра, ма едни исъщи се бъхтели, ами тези същите могат да поискат съдействие и от хора не членове които добре познават.Когато правиш нещо трябва да си доволен от крайния резултат, засега всичко ми е една мъгла.Наскоро разбрах че имало клуб на моделистите във Варна, имало, ама се били изпокарали...явно у нас май няма работещ клуб.Уж всички ги обединява едно нещо пък нищо не работи.Всеки път казвам дайте да седнем да говорим и всеки път се продължава с изтъкване на отделни хора в една или друга светлина.Стига с тея календари, отстъпки и прочие, дайте да направим нещо работещо после ще мислим.Искам когато кажа КАРБ, хората да знаят че означава нещо.Как може да има клуб на пенсионера, а ние да нямаме една маса дет да седнем.Иначе всеки се хвали колко пари е налял в музика и джанти, а пет лева не може да отделим за една табела.
              Нали това казвам, Митак.. Седнете и се разберете, а ние ще помогнем да се осъществи!
              sigpic
              "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Сега аз не разбрах конкретно на член Енев ще се подтикне ли от клуба да участва на Серес или това не е сред целите и дейността на клуба. За Венци че клуба го е отебал е ясно, той не е член естествено. Ко прайм сега конкретно.

Много Ви моля и да четете постовете на всички

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                  Хубава темичка се получи...
                  Както винаги кукера отнася калая.
                  mordohy гледа както винаги оптимистично-хумуристично на нещата.
                  Alfa User засегна болна тема с класиките.
                  Багера пък се изказа неподготвен от името на членовете че сме нямали топки.
                  Топки имаме!Даже моите когато се се търкали в седалки на истински Алфи,ти си чакал да дойде лятото да се качиш в москвича на баща ти да отидете до морето.
                  Така че обидните ти намеци не вървят.
                  Истината е една,и тя е че клуб на Алфа в България няма,има само форум.
                  Нищо не си разбрал. Нищо сериозно нямаше в изказването ми за топките . А и не се изказвам от името на никой друг, освен мен. Просто ми е смешно, че трябва да давам отчет на някой, защо членувам в някакъв клуб!
                  По-скоро дейните членове от клуба имат право да ми поискат сметка за това, че нищо не съм направил за него откакто съм там .
                  п.п.
                  И наистина 80-те съм бил с Москвич на море.
                  По това време някъде и на Алфа съм се качвал .
                  Last edited by bager; d.m.y г., 15:41.
                  ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                  ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                  ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                  ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                    Сега аз не разбрах конкретно на член Енев ще се подтикне ли от клуба да участва на Серес или това не е сред целите и дейността на клуба. За Венци че клуба го е отебал е ясно, той не е член естествено. Ко прайм сега конкретно.

Много Ви моля и да четете постовете на всички
                    Аз пък официално заявявам, че ако КАРБ обещае да подпомогне Антон Енев, аз още сега или утре ставам член на клуба и внасям таксата, където ми кажат.

Само да знам, че просто ще има смисъл да го направя.
                    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Ето на и аз и Боби сме вероятни кандидат членове на клуба, имаме право да задаваме всякакви въпроси.

аз зададох два:

1.Колко от участниците на Серес през 2012 бяха членове КАРБ?

2. Ще имат ли членовете на КАРБ безплатно участие?

Като хора не членове се интересуваме от това което предлага КАРБ.

п.с. Това са конкретни въпроси от дейността, тва че правите маси за едене и пийне, даже и не ги прайте кат ората не е свързано с автоклуб.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• http://www.ferrariclubofamerica.org/.../ID/34/AboutUs

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                          Ето на и аз и Боби сме вероятни кандидат членове на клуба, имаме право да задаваме всякакви въпроси.

аз зададох два:

1.Колко от участниците на Серес през 2012 бяха членове КАРБ?

2. Ще имат ли членовете на КАРБ безплатно участие?

Като хора не членове се интересуваме от това което предлага КАРБ.

п.с. Това са конкретни въпроси от дейността, тва че правите маси за едене и пийне, даже и не ги прайте кат ората не е свързано с автоклуб.
                          Единствено и само от мое име заявявам, че съм много ЗА по т. 2. Ако не може всички желаещи, то поне колкото може според финансите.
                          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Сега конкретно и ще се постарая съвсем ясно да кажа,каква беше идеята на първия ми пост в темата,за да е ясно,защото членовете на КАРБ твърдят,че само се мрънкаме,а не се предлага нищо.Щом се написаха вече 11 страници,става ясно, че тези,които не сме членове се интересуваме от проблемите на клуба,интересуваме се от сътбата му.Няма как да знаем кога и какво се организира,няма как да помогнем за реализацията на каквото и да е,ако не знаем за какво иде реч е това е.Група хора се бият в гърдите,че са се пребили от работа,че липсва отзивчивост от останалите,а за усилията на няколко човека се разбира чак в някоя такава тема.Ако потърсите помощ,поне 50%,ако не и повече/примерно казвам/ще помагат с каквото могат.
                            sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

• Темата според мен започна да се изражда.Привилегии,членски внос........малко в повече ми идва/лично на мен/. Явно става следното:
                              -в клуб /по скоро сдружение на ентусиясти/ членуват 30-40 човека.
                              -В форума пишат значително повече и имат претенции/ и аз имам като кандидатствам и ме приемат поне да си взема хартииката наречена членска карта-да дребнав съм ако така го тълкувате/

И имам един въпрос-има ли някъде тема Клуб алфа ромео България набира членове?
                              -А защо няма?
                              -Няма нужда от повече членове?
                              -А колко пъти е споменато по горе ,че видиш ли няма нужда да си в клуба и няма смисъл?
                              -всъщност какъв е смисъла на темата и дискусията?

Да си го мерим кой е по голям фен и кой повече е направил ли?
                              Нормално е да има критики към клуба и ръководството.Но не мисля че е нормално да не се прави всичко възможно за набиране на нови членове.
                              Last edited by alex052; d.m.y г., 08:43.
                              Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                              156 1,8ТS-99 ......
                              EX
                              159 1,9 JTD-08

Comment

• Не няма такава тема. То темите в разделни "Важни" не са за четене:

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=44722
                                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Working...
                                X