Чета,чета и стигам (отново ) до извода,че "този филм вече съм го гледала"
Нещата в клуба(форума и т.н ) ще потръгнат тогава,когато човешките отношения станат по-важни от егото.
Когато осъзнаем,че отношенията с хората
са мнооого по-важни,от това непременно да сме прави.
Когато приемем пълната отговорност,че ние сме отговорни за това, което представляваме.
Това е много е трудно да се приеме,защото човек все се пита "Щом аз съм отговорен за това,защо го създавам?"
Много по-лесно е да кажеш,че някой друг е виновен
Че си безпомощен,че си жертва и не можеш да направиш нищо...
И колкото повече си повтаря човек това,толкова повече затъва.
Аз лично прецених,че не мога повече да бъда част от нещо,в което искрено Не вярвам
И това решение не е импулсивно.През последните години, по една или друга причина оставах в клуба.
Поднасях си лъжи, поръсени с "любов към марката ",които ми служеха за оправдание на действията, които ми помагаха да не загубя самоуважението си, както и убежденията си, върху които съм построила живота си.
Възможно е и моето виждане за ситуацията да е толкова далеч от реалността, че всъщност да е една огромна заблуда,но това ще го покаже времето
И няма да е лошо,ако наистина вникнете в това,което Нено написа !!!
п.п.
Иво ( mordohy),
моля те не ме "изтипосвай " така!!!
Това ,което се случва във Варна го правим ние ,всички,заедно!!!
Мога да изброявам поименно участниците ,но не виждам смисъл
И няма нужда от клуб,нито от Г(ю)ро ,който да ни води
Няма нужда от "партия",която да се опитва да наложи своите идеи, своите правила и избор
Разбра ме,надявам се

Нещата в клуба(форума и т.н ) ще потръгнат тогава,когато човешките отношения станат по-важни от егото.
Когато осъзнаем,че отношенията с хората
са мнооого по-важни,от това непременно да сме прави.
Когато приемем пълната отговорност,че ние сме отговорни за това, което представляваме.
Това е много е трудно да се приеме,защото човек все се пита "Щом аз съм отговорен за това,защо го създавам?"
Много по-лесно е да кажеш,че някой друг е виновен

И колкото повече си повтаря човек това,толкова повече затъва.
Аз лично прецених,че не мога повече да бъда част от нещо,в което искрено Не вярвам

Поднасях си лъжи, поръсени с "любов към марката ",които ми служеха за оправдание на действията, които ми помагаха да не загубя самоуважението си, както и убежденията си, върху които съм построила живота си.
Възможно е и моето виждане за ситуацията да е толкова далеч от реалността, че всъщност да е една огромна заблуда,но това ще го покаже времето

И няма да е лошо,ако наистина вникнете в това,което Нено написа !!!
п.п.
Иво ( mordohy),
моля те не ме "изтипосвай " така!!!
Това ,което се случва във Варна го правим ние ,всички,заедно!!!
Мога да изброявам поименно участниците ,но не виждам смисъл

И няма нужда от клуб,нито от Г(ю)ро ,който да ни води

Няма нужда от "партия",която да се опитва да наложи своите идеи, своите правила и избор

Разбра ме,надявам се

Comment