Известие

Collapse
No announcement yet.

Членове на клуба и привилегии!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Някой обръща ли внимание на факта, че темата е толкова насрана, че дори Свинята не счита за необходимо да я "облагороди"
    Коледа е!
    Да потропнем с чаши и да си пречистим душиците
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka
      Аз лично смятам, че съм направил неща за марката Алфа Ромео като член на "Клуба" и като "Алфист"...
      По мое скромно мнение не биваше да пускаш теми като тази:
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=74933
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Някой обръща ли внимание на факта, че темата е толкова насрана, че дори Свинята не счита за необходимо да я "облагороди"
        Коледа е!
        Да потропнем с чаши и да си пречистим душиците
        Опитал се, ама изчаква да се облагородим достатъчно и той да се включи
        И аз, като цяло гледам малко хумор да внеса, че прекаляваме често пъти с нещата.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Само си подаде зурличката, ама явно вонята го е извадила и него от равновесие!
          Относно отстъпките!
          По мое сведение, най-здравите отстъпки в момента са от Евро-07. Точно 32%
          Умрях от смях, когато за един шарнир, с отстъпка 20% ми съобщиха цена от 32 лева.
          Видя ми се множко и отидох в магазина на един приятел, който повече от 10% не дава на никой. Дори и на мене.
          При него го намерих на същата фирма, с цена 22 лева.
          Простата сметка е, че в първия е на цена около 44 лева, тоест два пъти по-голяма. Доставчика , обаче е един и същи.
          Не е важно , какво ти ги дрънкат, а какво всъщност плащаш.
          При 32%, не може да дадеш 20% отстъпка. Това е мит!
          То те дават, но от двойно по-висока цена.
          Та така са и някои отстъпки за членовете на клуба. За това и почти никой не ги ползва.
          Признавам си веднага, че един път ползвах отстъпка за масло, при ония разбойници от Вентура, ама това е защото Нено много ме молеше и нямах сърце да му откажа!: Tease:
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Е, просто мернах из правилата, че членовете на клуба не бива да подронват реномето на марката или нещо такова. Не приемай мнението ми за кой знае колко тежко или меродавно, знам какво е да и набереш на една кола, а това е просто форум На фиатчето след 2 смени на скоростна кутия и веднага след втората - скъсан ангренаж, просто му смених главата и го отсвирих за време, то при всяка кола настъпва момента, когато едно направиш и три се повредят.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

А между другото дали е нужно за десетохиляден път някой да повтори, че този форум всъщност няма абсолютно никаква връзка с КАРБ поне за момента..?
              Явно това трябва постоянно да се повтаря! Но ще дойде слънчевият ден, когато ...

Comment

Ааааа, ше дойде....
                sigpic

Comment

Това ще стане като се срине НДК-ато....

Колкото и да е неясна и ясна връзката на НДК с Форума... не знам как го родих, но знам че на тия дето им е ясна връзката ще се смеят от поста ми.... ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!! аууу

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                  Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                    Това ще стане като се срине НДК-ато....

Колкото и да е неясна и ясна връзката на НДК с Форума... не знам как го родих, но знам че на тия дето им е ясна връзката ще се смеят от поста ми.... ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!! аууу
                    По скромно де, първо да падне шестохуйника... ако и да няма връзка
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                      По скромно де, първо да падне шестохуйника... ако и да няма връзка
                      Не беше ли петоКурник?
                      Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Само си подаде зурличката, ама явно вонята го е извадила и него от равновесие!
                      Относно отстъпките!
                      По мое сведение, най-здравите отстъпки в момента са от Евро-07. Точно 32%
                      Умрях от смях, когато за един шарнир, с отстъпка 20% ми съобщиха цена от 32 лева.
                      Видя ми се множко и отидох в магазина на един приятел, който повече от 10% не дава на никой. Дори и на мене.
                      При него го намерих на същата фирма, с цена 22 лева.
                      Простата сметка е, че в първия е на цена около 44 лева, тоест два пъти по-голяма. Доставчика , обаче е един и същи.
                      Не е важно , какво ти ги дрънкат, а какво всъщност плащаш.
                      При 32%, не може да дадеш 20% отстъпка. Това е мит!
                      То те дават, но от двойно по-висока цена.
                      Та така са и някои отстъпки за членовете на клуба. За това и почти никой не ги ползва.
                      Признавам си веднага, че един път ползвах отстъпка за масло, при ония разбойници от Вентура, ама това е защото Нено много ме молеше и нямах сърце да му откажа!: Tease:

Не участвам в тази тема, защото нямам нищо общо с клуба.
                      А и тук има далеч по-истински алфисти от мен.
                      Аз първо си купих алфата и станах алфаджия.
                      Истинският алфист първо харесва алфа ромео като марка, бленува я, и в един хубав ден си я купува.

Това, което става в клуба става във всяка друга държавна или частна структура в страната.
                      Огромните усилия и амбиции приключват след настаняването в креслата или, ако остават някакви амбиции, то те са насочени към оцеляването на върха, а не към развитието на идеята, организацията и т.н.

А този клиширан цитат на Кенеди го ненавиждам, щот е просто една глупост.

Чудя се, ако си подам молба, дали ще ме одобрят за член на клуба.
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        Чудя се, ако си подам молба, дали ще ме одобрят за член на клуба.
                        Изпрати заявление за членство на info@clubalfaromeo.bg и ще разбереш
                        sigpic
                        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Кресла, привилегии, амбиции...
                          Явно аз не съм много в час и са ме метнали, като не са ми ги дали, но на следващото Общо събрание ще си ги поискам. Привилегиите, де.
                          И ми е много чудно, защо ако срещу 60 лева можеш да си осигуриш толкова много благинки, просто не ги платиш? Колко от тука пишещите, които не са членове на Клуб Алфа Ромео България, познават някой членуващ в тоя клуб лично? Не от писаници във форума, а лично? Посочете ми само един човек, който да е в тоя клуб за някакви смешни отстъпки и "привилегии".
                          Аз пък ще кажа, че всички, които не членуват в КАРБ са стиснати егоисти, които не искат да дадат някой лев за организирането на каквото и да е! Искат само да се възползват на готово. И ако може - без пари.
                          Но е ясно, че няма как всички да са такива, нали?
                          Не можеш да търсиш сметка за нещо, в което не участваш!
                          Ние не плащаме данъци, но мрънкаме че караме по разбити улици, не гласуваме, но мрънкаме кои и как ни управляват, не излизаме на протести, но мрънкаме че не ни чуват...
                          Разберем ли го- може и да потръгнат нещата...все някъде.
                          Дребни душици сме, ей...
                          Айде - засягайте се ...
                          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

друго няма да напиша щото.............
                            АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

... този форум всъщност няма абсолютно никаква връзка с КАРБ поне за момента..?
                              Не се бях замислял върху това, но ми се видя странно, че членове на форума примерно присъстваха на срещата на алфите, организирана от КАРБ, а се оказва, че това, което ни свързва /форума/ няма връзка с Клуба, който пък набира членове от хората от форума... Които пък са хора с алфи, също и както членовете на Клуба
                              Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                              Айде - засягайте се ...
                              С годините разбрах, че нета е място, на което нито трябва да разбираш някого, по-лошо, да очакваш ти да бъдеш разбран, изобщо не е нужно да се засягаш от някого, или пък да го засягаш.
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                                Кресла, привилегии, амбиции...
                                Явно аз не съм много в час и са ме метнали, като не са ми ги дали, но на следващото Общо събрание ще си ги поискам. Привилегиите, де.
                                И ми е много чудно, защо ако срещу 60 лева можеш да си осигуриш толкова много благинки, просто не ги платиш? Колко от тука пишещите, които не са членове на Клуб Алфа Ромео България, познават някой членуващ в тоя клуб лично? Не от писаници във форума, а лично? Посочете ми само един човек, който да е в тоя клуб за някакви смешни отстъпки и "привилегии".
                                Аз пък ще кажа, че всички, които не членуват в КАРБ са стиснати егоисти, които не искат да дадат някой лев за организирането на каквото и да е! Искат само да се възползват на готово. И ако може - без пари.
                                Но е ясно, че няма как всички да са такива, нали?
                                Не можеш да търсиш сметка за нещо, в което не участваш!
                                Ние не плащаме данъци, но мрънкаме че караме по разбити улици, не гласуваме, но мрънкаме кои и как ни управляват, не излизаме на протести, но мрънкаме че не ни чуват...
                                Разберем ли го- може и да потръгнат нещата...все някъде.
                                Дребни душици сме, ей...
                                Айде - засягайте се ...
                                Согласен съм с това
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X