Известие

Collapse
No announcement yet.

Членове на клуба и привилегии!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не мога да разбера, защо хора, които не са членове на клуба, се занимават с клубните проблеми.
    Фреди ви каза, че наскоро си е взел картата, Не го разбрахте!
    Идеята му беше, че не му е трябвала. Иначе много лесно може да си я вземе.
    Като искате да промените нещо, първо влезте в клуба, а после коментирайте!
    Сега сте точно като дърти моми, които ми дават акъл как да си онодя жената.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Не мога да разбера, защо хора, които не са членове на клуба, се занимават с клубните проблеми.
      ....извинявам се за нелепите си коментари според Вас.След като не желаете коментарите ни просто заключете темата илия преместете в клубният раздел.Това е просто предложение,така няма да има никаква критика и всичко ще е цветя и рози/по документи/.

Колкото до диалога с Фред.....той е няколко страници напред,иде реч за невземане на моята клубна карта преди време.
      Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
      156 1,8ТS-99 ......
      EX
      159 1,9 JTD-08

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Мисля че се изказваш неподготвен.Никои от клуба никога от 5 години как ходя по сбирки не е дошъл да ни посетил дори не се е поинтересувал от нашите сбирки за регион Пловдив не е дошъл ни да разговаряме ни разни там брошурки да раздаде примерно пък дори и само да ни напсува само и само за да знаем че някога някои е идвал.А кажи ми от тази незаитеруваност от страна на клуба как да се увеличава членската и фенската маса?Или ви е по добре там да си се знаикте 20-30 човека примерно и така да ви е добре.Е за това другите клубове ще има по 4-5 пъти повече посетители по техните фестове,разбираш ли ме какво искам да ти кажа!!!!!!!!А после пак викаи защо някои хора които не са членове се занимавали със клубни дела.Може би някои да се интересува от нещо което би го направил бъдещ член или евентуално фен на марката.Даже на ниво регион Пловдив КАРБ нямате представител,или поне аз не знам да има.
        Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 15:34.
        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
          ,,,,,,,
          Какво казваш...?
          Напиши го на български.Така само аз ти и го разбираме
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

В предните постове прочетох че членовете на клуба били под 100.По 60 лв = 6000 лв. С 6000 какво ще организирате и къде ще го организирате - край София.Що не е някъде в центъра на Бг че да могат повече хора да дойдат и така да се наберат средства от вход и други работи.Щото едно е да блъскам 1000+ км отиване и връщане, друго е 500.Да не забравяме че безплатен обяд и спане няма.Колкото за популязирането на марката, с моите скромни възможности съм кандардисал 3-ма да си купят алфи.По въпроса с отстъпките - примерно купувах си светлоотразител за задна броня -64 лв.С предполагаема отстъпка, ако магазина прави такива за членове дори да е 20%, това прави грубо 51лв.От друг магазин си я купих за 22 лв.Къде във Варна има клуб на марката.Друг пример - редовен клиент съм на една автомивка.Толкова редовен че собственика ми направи чаша с логото на Алфа Ромео.Може и да не си мия колата но още докато спра и кафето ме е готово, в моята чаша.Мога да си стоя колкото искам, да ползвам интернет ако не ме мързи да си нося лаптопа и всички услуги са ми с 1 лев надолу.Почти всеки ден пия кафе там за по лев.Това прави 30 лв на месец, мия си колата или я почиствам да кажем 6 пъти в месеца - 30 лв + почистване на стъклата всеки път когато пия кафе демек всеки ден.Пито платено ще кажете, но за мен остава и моралното удовлетворение от вниманието и привилегиите.Може да се каже че съм "член" на "клуба".Това виртуално измерение на клуба нещо не ме блазни.Привлечете повече членове, да се събира наистина значителна сума, с част от нея или с част от средствата от организирано мероприятие да се направи някакво дарение и медиите да информират че е спонсорирано или направено дадено деяние от името на клуб Алфа Ромео, за да добие марката популярност и като си спреш някъде колата хората да те гледат с уважение защото ще знаят с какво е свързана емблемата на колата.
            Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 00:28.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
              В предните постове прочетох че членовете на клуба били под 100.По 60 лв = 6000 лв. С 6000 какво ще организирате и къде ще го организирате - край София.Що не е някъде в центъра на Бг че да могат повече хора да дойдат и така да се наберат средства от вход и други работи.Щото едно е да блъскам 1000+ км отиване и връщане, друго е 500.Да не забравяме че безплатен обяд и спане няма.Колкото за популязирането на марката, с моите скромни възможности съм кандардисал 3-ма да си купят алфи.По въпроса с отстъпките - примерно купувах си светлоотразител за задна броня -64 лв.С предполагаема отстъпка, ако магазина прави такива за членове дори да е 20%, това прави грубо 51лв.От друг магазин си я купих за 22 лв.Къде във Варна има клуб на марката.Друг пример - редовен клиент съм на една автомивка.Толкова редовен че собственика ми направи чаша с логото на Алфа Ромео.Може и да не си мия колата но още докато спра и кафето ме е готово, в моята чаша.Мога да си стоя колкото искам, да ползвам интернет ако не ме мързи да си нося лаптопа и всички услуги са ми с 1 лев надолу.Почти всеки ден пия кафе там за по лев.Това прави 30 лв на месец, мия си колата или я почиствам да кажем 6 пъти в месеца - 30 лв + почистване на стъклата всеки път когато пия кафе демек всеки ден.Пито платено ще кажете, но за мен остава и моралното удовлетворение от вниманието и привилегиите.Може да се каже че съм "член" на "клуба".Това виртуално измерение на клуба нещо не ме блазни.Привлечете повече членове, да се събира наистина значителна сума, с част от нея или с част от средствата от организирано мероприятие да се направи някакво дарение и медиите да информират че е спонсорирано или направено дадено деяние от името на клуб Алфа Ромео, за да добие марката популярност и като си спреш някъде колата хората да те гледат с уважение защото ще знаят с какво е свързана емблемата на колата.
              В тоя ред на мисли бих споделил следното: членовете на клуба са по малко от 50 дори (не споря да ми е 100% точна бройката), тоест защо си чешем клавиатурите с 40-50 тина човека, казващи си едни на други че са членове. Те, членовете де, са за "червената книга", вие драги съфорумци искате да ги убивате.

П.С. Някои да не си извади грешно впечатление по темата съм абсолютно пас. Страх ме е да не ме обвинят в дискриминация над малцинствена група.
              Last edited by thecleaner; d.m.y г., 01:53.
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Същото би го казал и някои фен на БМВ.Ама не вярвам на БМВ клуба да е я има няма 50 човека.

Comment

А може ли да попитам тогава, от членовете на форума колко са изявили желание (някога, по принцип) да бъдат членове на Клуб Алфа Ромео България..?
                  Да са изявили "официално" желание, тоест да са предприели стъпките за това...
                  Защото напълно разбирам хората като alex052, който е имал желание и хъс, и е поeл инициатива в този смисъл, но се е изнервил от нещо достатъчно много, че да го откаже напълно от желанието му за членство...
                  Обаче ако се окаже, че повечето членове на форума стоят и чакат някой да им постеле едно червено килимче по което да минат за да се качат на един бял кон с емблемата на Клуб Алфа Ромео България и междувременно сондират назално докато плюят във форума в очакване на това събитие, просто ще ги помоля да се реферират към по-горното ми мнение в темата, в което обяснявам, че натрупаните ми наказателни точки във форума са причина да не се изразя напълно ясно и конкретно за ситуацията...

Comment

Виж сега нещо ми се струва че се засегна.Не се засягаи.Както искаш го разбираи но всичко е политика.КАРБ не води никаква политика за увеличаване броиката на членовете на клуба.Да се повтарям ли от мненията ми по горе?

Comment

• Аз не мога да разбера какво сте се раздрънкали.Колегата е пуснал тема" Членове на клуба и привилегии!..

Сега,какъв е проблема?Обясниха хората за какво иде реч.Защо трябва да се обяснява с толкова големи подробности какви са привилегиите на членовете.Все пак ако имаш желание и мислиш,че по този начин ще допринесеш нещо за марката-ми ставаш член,ако ти е кеф ей така да ползваш нещо си(което май е най-важното в темата)-ставаш член,ако имаш излишни 60лв-ставаш член,ако искаш под аватара ти да пише ,че членуваш-ми ставаш член......да изброявам ли още?
                      Къв е проблема??
                      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• @BillyBoy`: Глупости, как ще се засегна от такова нещо, още повече, че ти си един от хората, чиито мнения уважавам във форума, независимо по какъв въпрос са...
                        Идеята ми е, че ако някакви хора, които нищо общо нямат и никога не са се и опитали да имат плюят по клуба... Това е все едно аз и ти да почнем да плюем по клуба на "Бентли" в Дубай примерно...

Comment

• Tака е.

Comment

• На автора, привилегии не бих казал, може би единственото което се ползва реално само от членове е за фестовете и отстъпките в определени сервизи.
                            Картите за отстъпка на Еко например не са обвързани с членство.
                            Не е нещо заради което да стане някой член поне според мен.

На останалите, мила родна картинка - някой да ни го направи... дали УС, дали клуб (особено покрай фестовете), дали във форума.
                            Някой друг...

Евала тук заслужава не някой който е станал/е престанал ... а хора като Нено/Бобо/Драго/Спидър и т.н. (не се сещам за имената или никовете на други за това не са в списъка, да не се обиждат моля) които наистина правят нещо интересно от/за марката, било тунинг, пистов или ретро автомобил.
                            Независимо дали са членове или не...

Останалите сме просто фенове, кой колкото може.
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka
                              Е те това няма да доживеем да го видим. Ти говориш за хора дето купуват "Алфи" по 1000 лева и им сипват масло М10Д. Тези хора НИКОГА няма да имат добро мнение за кола, която при горните две условия се троши след 1000 изминати километра и ремонта и струва колкото две (в очите на собственика) "нови".
                              Или за такива дето парите не са им стигнали за BMW-та и гледат на "Алфа"-та като на нещо временно ама с кожа и климатрониче (баце).
                              За това не ти е виновен ни клуба, нито членовете, нито някой свързан с марката по какъвто и да е начин... Просто тая марка не е за всеки (дори и под формата на "Фиат" или "Опел")...
                              Ами аз лично имах пари за БМВ, но съзнателно си купих Алфа.И такива с Алфи за по 1000 лв с М10Д не познавам.С 50 човека може да стане елитен клуб.Само че това става с хора на които колите струват по 200 бона и нагоре и плащат членски внос съизмерим с цената на нова Алфа.Ми ся ако кажа че давам 60000 за членски внос, ще ми откажат ли?Ама за тези пари ще искам доста повече от едно картонче за морална утеха.Съмнявам се че у нас на този етап това може да стане, следователно трябва членска маса.Под клуб разбирам да видя табела "Клуб Алфа Ромео" където мога да вляза и да срещна приятели фенове, а не до вися по паркинги и да треперя.Не знам как точно се организира такова нещо, сигурно има хора които знаят.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Нека и аз да напиша едно мнение в качеството си на нечлен на КАРБ,съответно за да си вземат поука хората от които зависи това.И аз подкрепям мнението,че така наречените членове на КАРБ,организирайки каквито и да е мероприятия в частност визирам италфест/за което сме благодарни всички фенове на марката/демонстрират някакво невероятно самочувствие,не правят нищо което да накара собственици на алфа ромео и фенове на марката да проявят желание да станат членове.Има доста хора в този форум,които са с много по-добри позиций да направят много повече за алфистите в БГ,но няма какво да ги мотивира,а демотивацията им идва от това не че са си купили алфа защото нямат пари за майбах или бмв както се изразяват някои колеги,а защото смятат,че членовете на КАРБ са затворена група хора която гледа на масовия български алфист с пренебрежение.За близо пет години откакто съм се регистрирал във форума съм прочел доста мнения във теми на различни колеги/нечленове на клуба/в които членовете отговарят доста дръпнато.Като клуба няма общо с форума,защо тогава се държите дискриминиращо с членовете на форума понякога/тук би следвало всички да сме равни,да си помагаме,дори и от позицията на фенове на марката/.И какво ще рече че членовете на КАРБ допринасят за марката/странно изказване/,допринася завода производител на автомобила,останалите наблюдават.Това,че съм агитирал примерно аз няколко човека да си купят алфа не значи че допринасям за развитието на марката.И защо трябва да имате отделен раздел,скрит за останалите/може би за да докажете на масовия алфист,че не желаете да се развивате като клуб/Ние останалите как да разберем с какво можем да сме полезни и да работим по въпроса да се развива КАРБ.Като се има предвид,че 60 лв. вече не са пари в БГ,значи не е проблема в това,че не искат такива като мен да ги дадат,а че смятат че няма смисъл,но пък и няма какво да ги накара да си променят мнението.Лично аз съм помогнал с доста неща на доста алфисти,дори и на такива които не са чували за форума и за КАРБ.Всеки алфист ,без значение дали го познавам или не,обърнал се към мен,било то за съвет или да му направя нещо,по колата от моята компетенция,или да му съдействам за по-добра цена на части е останал доволен и не съм се отзовал за да търся потупване по рамото или публични оваций,а защото е алфист,също като мен,фен на марката.Не ме касаят спряганите отстъпки дето се спрягат в темата,защото ползвам доста по добри условия в къде къде по-доказани вериги от ЕВРО 07/които по мое мнение са верига пълна с ментеливи части,на уникално нереални цени/.Повечето членове на КАРБ,по мое наблюдение са от София и трудно приямат нови от провинцията/както обичат да се изразяват софианци/,защото са с мнение,че по-по-най от останалите.Поради всички тия причини има слабо посещение на масовите мероприятия.Аз лично не се почувствах комфортно на италфеста в Хасково,защото това което се наблюдаваше беше,затворената група от хора,особено след като се понапиха на банкета,взеха да важничат,за тях останалите не бяхме в заведението,никакви опити за запознанства,като изключим колегата който през цялото време се грижеше за това да получим всичко дето сме си платили,се наблюдаваше уникално негостоприемство от организаторите и от членовете на клуба.Така според мен не се допринася за развитието на марката и на КАРБ,не мотивира масовия алфист да се приобщи.

И в заключение на моите писания искам да отбележа,че съм си купил алфа с желание,обичам си колата,помагал съм на всеки алфист и ще продължавам да помагам,без значение дали е член или не на КАРБ,и мнението си написах защото ми омръзна да наблюдавам желание за резединение,а не за обединение.Не съм написал и ред с лоши умисли,а да накарам всеки от вас да се замисли върху себе си и за държанието си към останалите в тоя форум,член или не на клуба.
                                Last edited by toshko69; d.m.y г., 20:12.
                                sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Working...
                                X