Известие

Collapse
No announcement yet.

Членове на клуба и привилегии!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ето нашият клуб http://www.clubalfaromeo.com/
    Ето и един друг клуб http://www.ferrariclubofamerica.org/.../ID/34/AboutUs Бях го постнал по-долу ама никой не го коментира.Прави ми впечатление че на нашият клуб му работи само бутончето форум.Контакти, галерия, партньори - йок.Искам да стана член, но искам да се информирам за контакти с раководството, кои са спонсорите на клуба, какви мероприятия организира клуба, какво ще ме направи като член по различен от един собственик на съответната марка.Докато на другия му работи всичко - кои са му партньорите/демек спонсорите/ какви събития предстоят през 2013г., и т.н.И има 5000 членове.Кои са регионите и ръководството на клуба и по региони и т.н.Със 40-50 члена се прави елитен клуб само че с вноска която си е цифра.С 60 лв как искате да ви платят ходенето до Серес или каквото и да е било друго.Ами има една тема от която взех този линк http://bmwpower-bg.net/forums/viewto...p?f=3&t=312607 Никъде не пише че за членове БМВ клуба е безплатно.И ако си направите труда да разгледате техния клуб ще видите че всичко работи - новини , спонсори ,събития и т.н.Колкото повече чета из нета и във темата ми става ясно че имаме много неправилна представа за автомобилен клуб, а лично мое мнение че работещо такова нещо няма.Като платя членски внос аз ставам редови член, чиито пари отиват за наем на помещение, заплати на сътрудници, организатори и т.н.Те са тези които търсят спонсори които чрез реклама по мероприятия си рекламират продуктите чрез популяризиране на марката.Те са тези които могат да кажат на организаторите - направето го пък ние ще помогнем, а не редовия член да си организира мероприятия и да чака помощ от група ентусиасти.След като на началната страница няма информация и за всичко се говори с недомлъвки под сурдинка не ми се иска формално членство.Повече не ми се разсъждава.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
      Не няма такава тема. То темите в разделни "Важни" не са за четене:

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=44722
      всъщност имах нещо по различно предвид.Примерно във всеки раздел една залепена горе тема............примерно.А иначе темата във важни съм я чел.Но както и вие отбелязвате важни никой не ги чете..........
      Last edited by alex052; d.m.y г., 14:31.
      Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
      156 1,8ТS-99 ......
      EX
      159 1,9 JTD-08

Comment

• Стана въпрос за работа и от АХО ИХО - ТИХО

да припомня увода с целите на КЛУБ АЛФА РОМЕО БЪЛГАРИЯ, па нормалните хора, членовете и УС сами да преценят какво се върши...

Click image for larger version

Name:	ustav.jpg
Views:	1
Size:	98.2 Килобайта
ID:	2322415

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
          Стана въпрос за работа и от АХО ИХО - ТИХО

да припомня увода с целите на КЛУБ АЛФА РОМЕО БЪЛГАРИЯ, па нормалните хора, членовете и УС сами да преценят какво се върши...

[ATTACH]106390[/ATTACH]
          Бързаш ли за някъде?
          Отговор на биташкия ти пазарлък ще дам малко по-късно
          sigpic
          "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Тва с "биташкия" - благодаря.

Отговор не ми давай, ами закарайте повече клубни коли в Серес то стана ясно, че на 2-ва зададени въпроса с елементарни отговори ти отнема овече от 24 часа...

И Кукер, понеже явно ти липсва опит за подготовка дори и за елементарни мероприятия... едно ходене за каране на писта като това на Серес излиза скъпо и е свързано с много неща. Таксата е най-малкото, но определящо за начало
            Last edited by ne0; d.m.y г., 17:02.

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Стана въпрос за работа и от АХО ИХО - ТИХО

[ATTACH]106390[/ATTACH]
              Аз плаках за устава няколко страници ама ме отсвириха
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Тва с "биташкия" - благодаря.

Отговор не ми давай, ами закарайте повече клубни коли в Серес то стана ясно, че на 2-ва зададени въпроса с елементарни отговори ти отнема овече от 24 часа...

И Кукер, понеже явно ти липсва опит за подготовка дори и за елементарни мероприятия... едно ходене за каране на писта като това на Серес излиза скъпо и е свързано с много неща. Таксата е най-малкото, но определящо за начало
                "биташки" е, защото се пазарите!
                Не знам как разбираш устава, но за твоето искане/питане ние трябва да направим някакво изключение.Това, което искаш - да подпомогнем Антон Енев за мероприятие, което не е организирано от КАРБ, а то дори не в България, не е сред целите на Клуба и подобно нещо не е заложено в устава.Чел си устава по диагонал просто...!
                Аз съм съгласен да му платим транспортните разходи и таксата за участие и мисля, че такова еднократно изключение може да се направи.
                Обаче имам и една друга идея... След като направим това и ти и Боби33 станете членове на клуба, как ще може да подпомогнем членовете на Клуба да участват с някакви финансови облекчения на Трак дей и едновременно с това да се популяризира Клуба, но без финансови ангажименти от страна на последния?Един вид.. да създадем малко привилегии за членовете, а и да ги стимулираме в мото-спорта!Мисля, че подобно изключение също може да се направи!?
                sigpic

Comment

• Със спонсори бе хора.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Със спонсори бе хора.
                    Да, де ... ама и спонсорите питат: "Колко члена има Вашия клуб?"

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                      Ми... итнайсет
                      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                        Ми... итнайсет
                        Те тава га знам ... Сичкото е синджир марка - повече членове, повече спонсори ... Никой спонсор няма да се бръкне за клуб от една шепа хора, вервай ми ... Къв е извода?!?

Comment

• Ем да видим какво ще стане през новата година.Иначе извода за момента е ясен.Догодина по това време може пак да си говорим,пък да видим ..
                          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                            Със спонсори бе хора.
                            Бързаш, Митак.. бързаш.Кротувай малко сега и наблегнете над идеите за вашия район!
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                              Ми вече писах и питах ама никой не отговаря.Писах че са ме спирали десетина пъти да ме питат къде е клуба.Поне за двама се сещам дето не им бях от чергата, демек бизнесмени ми изглеждаха, всеки бизнесмен има нюх за правене на пари но не и на паркинга на терапията.Вервай ми не беха гъзари кат моя немилост.Сред потенциални членове може да има и потенциални спонсори.

Comment

• Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                                "биташки" е, защото се пазарите!
                                Не знам как разбираш устава, но за твоето искане/питане ние трябва да направим някакво изключение.Това, което искаш - да подпомогнем Антон Енев за мероприятие, което не е организирано от КАРБ, а то дори не в България, не е сред целите на Клуба и подобно нещо не е заложено в устава.Чел си устава по диагонал просто...!
                                Аз съм съгласен да му платим транспортните разходи и таксата за участие и мисля, че такова еднократно изключение може да се направи.
                                Обаче имам и една друга идея... След като направим това и ти и Боби33 станете членове на клуба, как ще може да подпомогнем членовете на Клуба да участват с някакви финансови облекчения на Трак дей и едновременно с това да се популяризира Клуба, но без финансови ангажименти от страна на последния?Един вид.. да създадем малко привилегии за членовете, а и да ги стимулираме в мото-спорта!Мисля, че подобно изключение също може да се направи!?
                                Сори ама от телефона ми беше трудно да ти отговоря, сега съм на лияни, та моля те дефинирай си изреченията (въпросите) ясно с имена и т.н.. за да те разбера какво питаш и веднага да спретнем конструктивен диалог.

Comment

Working...
                                X