Известие

Collapse
No announcement yet.

Членове на клуба и привилегии!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
    Сори ама от телефона ми беше трудно да ти отговоря, сега съм на лияни, та моля те дефинирай си изреченията (въпросите) ясно с имена и т.н.. за да те разбера какво питаш и веднага да спретнем конструктивен диалог.
    Е.. колко по-ясно!?Аз от диалози се уморих.. Дадох ти отговор на въпроса и сега искам ти да ми отговориш?
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Ами задай го ясно?

п.с. Ясен отговор също нямаше от твоя страна.
      Last edited by ne0; d.m.y г., 22:21.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Продължавам да се дивя....защо на всякъде се упражнява този, вече станал национален спорт " мрънкинг" ?
        Аз съм на мнение, че когато някой иска да промени нещо или да помогне с нещо, намира начин и просто го прави!!!
        Със биене на барабана и безкрайно недоволстване, нищичко не се решава. Нали така, колеги???
        GTV 1.8 TS

Comment

• Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
          Продължавам да се дивя....защо на всякъде се упражнява този, вече станал национален спорт " мрънкинг" ?
          Аз съм на мнение, че когато някой иска да промени нещо или да помогне с нещо, намира начин и просто го прави!!!
          Със биене на барабана и безкрайно недоволстване, нищичко не се решава. Нали така, колеги???
          Това защо го написахте и към кого е?

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Ами щом се питаш...явно имаш съмнения за себе си..
            Това е по повод неконструктивно негативизиране на нещата.
            GTV 1.8 TS

Comment

Ами задай го ясно?
              Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
              Объркан ми се струваш... Помисли известно време.Не бързай.Аз по-ясно не мога да го напиша.
              sigpic

Comment

• Начи пак почна да остроумничиш.... Евала член на КАРБ... дано Цецо и Иван не прихванат от теб

Значи най-нормално се коментират важни неща а ти се зурлиш кат у чуждо лозе, то си ти е чуждо лозето.

Пак те моля да отговориш ясно на поставените ми два въпроса, единият вълнуващ Боби33 и Багера.

Моля те и да си зададеш въпроса ако имаш такъв към мен.

---------- Post added at 20:27 ---------- Previous post was at 20:26 ----------

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                Ами щом се питаш...явно имаш съмнения за себе си..
                Това е по повод неконструктивно негативизиране на нещата.

Значи оценки може да си давате колкото си искате, моля изпозванйте Ти, Той Тя, То-Нено, Петър Иван,,,,
                Last edited by ne0; d.m.y г., 22:29.

Comment

Начи пак почна да остроумничиш.... Евала член на КАРБ... дано Цецо и Иван не прихванат от теб

Значи най-нормално се коментират важни неща а ти се зурлиш кат у чуждо лозе, то си ти е чуждо лозето.

Пак те моля да отговориш ясно на поставените ми два въпроса, единият вълнуващ Боби33 и Багера.

Значи оценки може да си давате колкото си искате, моля изпозванйте Ти, Той Тя, То-Нено, Петър Иван,,,,
                  Защо си нервен и озлобен?
                  Нали тук водим смислени и колегиални разговори?
                  GTV 1.8 TS

Comment

• Щото не ме кефят недомлъвки, ок

До тук каквото съм написъл е подкрепено с ясни факти.

Comment

Начи пак почна да остроумничиш.... Евала член на КАРБ... дано Цецо и Иван не прихванат от теб

Значи оценки може да си давате колкото си искате, моля изпозванйте Ти, Той Тя, То Нено, Петър Иван,,,,
                      Зададох въпрос към теб!Освен, че не чух отговор, не чух и обяснение защо не познаваш устава, като бивш член на Клуба!
                      Размахвате копия от устава, правите се на тежкари, опитвате се да принизите работата на хората, а елементарни неща не вдявате!Е.. как се води диалог в неориентирана среда!?Не ме разбираш?Ок!Аз лично приключих с тази тема.. Ако някой желае да се свърже с КАРБ да използва контактите, които посочих преди найсе страници!
                      sigpic

Comment

Щото не ме кефят недомлъвки, ок

До тук каквото съм азал е подкрепено с ясни факти.
                        Хайде де...а клюките кефят ли те....м?
                        GTV 1.8 TS

Comment

• Кукер 2 дена не искаш да отговориш на два въпроса.

После се опита да кажеш/питаш нещо. Помолих те да си дефинираш въпроса ясно за да се разбере ти от името на кой - твое или някой друг питаш мен или някой друг за трети лица за нещо и някакви условия.

Пробвай.

---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:37 ----------

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                          Хайде де...а клюките кефят ли те....м?
                          Аз че друсам друсам, но не ми стига да разбера какво се опитваш да напишеш

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                            Те тава га знам ... Сичкото е синджир марка - повече членове, повече спонсори ... Никой спонсор няма да се бръкне за клуб от една шепа хора, вервай ми ... Къв е извода?!?
                            Някъде преди година-две, тсам по членския се опитах да предложа няколко хора за членове, както и система за набиране на нови членове.
                            Единият бил спамер, другият не знам какво си..
                            Имах чувството, че нещо не съм наред.
                            има мнозина от форума ни, които искат, но просто не смеят, защото си мислят, че ще им бъде отказано.
                            Всичките постове до тука говорят, че още върлуват групички, кото са постоянно в конфликт, а от това страдасамата идея.
                            Не е ли по-просто да се заяви,че който иска да стане член на клуба, може да стане много лесно. Достатъчно е да декларира, че е съгласен с устава на клуба, да си плати членския внос и готово!
                            Не , че сега не е така, но да се заяви ясно и високо!!!
                            А после...
                            После си има ОС на клуба, където можеш да предлагаш и променяш нешата.
                            Само тогава имаш право да критикуваш.
                            След като не си в карето, значи си кибик!
                            А кибиците трябва да си траят!
                            Или влизаш в играта и я променяш или си траеш.
                            Средно положение няма.
                            Най-лесно е да си в позицията на вечния критикар.

Ето сега, Нено го интересува представянето на пистата в Серрес, а мене представянето извън пистата. Някой трябва и да вика за отбора.
                            Сериозно, хванете се в ръце и който иска да става член, да си пуска молбата по образец и да престане да хленчи!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Кукер 2 дена не искаш да отговориш на два въпроса.

После се опита да кажеш/питаш нещо. Помолих те да си дефинираш въпроса ясно за да се разбере ти от името на кой - твое или някой друг питаш мен или някой друг за трети лица за нещо и някакви условия.

Пробвай.

---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:37 ----------

Аз че друсам друсам, но не ми стига да разбера какво се опитваш да напишеш
                              Разбираш ме прекрасно. Не давай ухо на клюките и не гледай само негативите във форума и клуба.....
                              Живей си живота..помагай на клубът, с каквото ти е кеф, ако ти е кеф и гледай позитивно....
                              Животът е хубав!
                              GTV 1.8 TS

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                Някъде преди година-две, тсам по членския се опитах да предложа няколко хора за членове, както и система за набиране на нови членове.
                                Единият бил спамер, другият не знам какво си..
                                Имах чувството, че нещо не съм наред.
                                има мнозина от форума ни, които искат, но просто не смеят, защото си мислят, че ще им бъде отказано.
                                Всичките постове до тука говорят, че още върлуват групички, кото са постоянно в конфликт, а от това страдасамата идея.
                                Не е ли по-просто да се заяви,че който иска да стане член на клуба, може да стане много лесно. Достатъчно е да декларира, че е съгласен с устава на клуба, да си плати членския внос и готово!
                                Не , че сега не е така, но да се заяви ясно и високо!!!
                                А после...
                                После си има ОС на клуба, където можеш да предлагаш и променяш нешата.
                                Само тогава имаш право да критикуваш.
                                След като не си в карето, значи си кибик!
                                А кибиците трябва да си траят!
                                Или влизаш в играта и я променяш или си траеш.
                                Средно положение няма.
                                Най-лесно е да си в позицията на вечния критикар.

Ето сега, Нено го интересува представянето на пистата в Серрес, а мене представянето извън пистата. Някой трябва и да вика за отбора.
                                Сериозно, хванете се в ръце и който иска да става член, да си пуска молбата по образец и да престане да хленчи!
                                Мордохай (абе днес е 7-и не скътавай), бъди далеч от мисълта, че аз имам нещо против клуба, даже напротив, с Иван, Цветелин и тн.. дори и вършим работа заедно няма проблеми, но мързела на повечето останали членове е порочен. Горните двама особено Цецо когато сме се разбрали сме се видяли, донесли, взели и т.н.. няма грижи. Но и него открито не му е лесно явно да се справя с мързела на членовете (повечето)..

Не може да пуснеш това (не говоря в частност за Иво):
                                Click image for larger version

Name:	CARB.jpg
Views:	1
Size:	89.5 Килобайта
ID:	2322430
                                моля те погледни го и ми кажи какво разбираш от него, какво ти предлага клуба.... няма майка... ами направо един сайт да пусна за дарения направо все едно, примерно като този:

www.nenoneno.hit.bg

и да очаквам многобройна качествена маса хора.

Знам че има такава комерсиална тема http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=53503
                                но тя не е това което трябва.

И тук говорим само за встъпителното ниво!
                                Last edited by ne0; d.m.y г., 22:55.

Comment

Working...
                                X