Известие

Collapse
No announcement yet.

Членове на клуба и привилегии!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Част от едно общество се става ако те поканят и толкова, а кой как се чувства е друго нещо, за облагите е смешно да се говори.
    То покана има...цяла тема,въпроса е защо не се възползват хората.
    Парите ли са много....или са малко
    Условията ли не ги задоволяват.
    Едни им е писнало.
    Други вероятно смятат,че са далеко и няма смисъл.
    Трети не виждат смисъл,щото нямат полза....и т.н.
    Аз говоря за масата,не за отбора със задълженията и отговорностите.
    Като чета и картинката ми е ясна,същата работа като с управлението на държавата.....бившите са недоволни от настоящите и обратното.
    Кой,кой познава....хм....аз като гледам всички се познавате.....не знам,чудна работа,не мога да повярвам какво се случва тука.Честно!
    Ма май и не е моя работа.
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• На мен пък ми е чудно, защо се занимаваме толкова с този клуб - хората си имат приказка помежду си.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        Оня пияницата дето ръсеше простотии във форума всяка вечер след 00:00 часа ли,или има десетки измамени хора от него с обещания за части,и беси моторите на Алфите на ореха в двора му,знаем кой е спокойно
        Мъри,без да се обиждаш...с кофи и легени да ти наливат в главата,макар че е голяма няма да побере знанията и възможностите на Краси!!
        Това дали е пияница няма да коментираме.
        Но понеже засегна приятелството ми с Краси:
        Ако не беше Бобо и в последствие Нено..предполагам щеше да ремонтираш ЮМЗ-та в някоя феодалска ферма.
        Може да си сладур,може да си пич,може да си много можещ ама по някога коментарите са ти като пуснати след сутрешното кафе!
        Двигателите може да ги беси по орехите ама дори и на Звезди не са в такъв вид.
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Пичове, аз ви предлагам всички да спрем с простотията... От тая тема само ще се изпокараме хора, които принципно сме в прекрасни отношения...

Comment

• Предлагам да се махнат обозначенията за принадлежност към Клубът, за да не се дразнят хората.
            sigpic

Comment

Предлагам да се махнат обозначенията за принадлежност към Клубът, за да не се дразнят хората.
              И защо?
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                И защо?
                Както писах защота се дразнят и изпитват някакви комплекси за малоценност, а те всъщност са стойностни хора.
                sigpic

Comment

• Няма такова нещо.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Както писах защота се дразнят и изпитват някакви комплекси за малоценност, а те всъщност са стойностни хора.
                    Не мога да разбера, защо след като само едно копче да натиснеш е достатъчно да загасиш компа, трябва да се съобразявам, че на някой му ставало лошо от обозначението.
                    Аз ако имам алергия от космати домашни любимци, ше е достатъчно ли основание да си махнеш аватара, както и още няколко други?
                    Както виждаш, това, че на някой не му харесва нещо, не означава, че всичките трябва да се съобразяваме с него!
                    А такива теми ще има винаги.
                    просто всички изпаткваме на моменти.
                    Времето е студено и хората си клечат в къщи, на някои им свършва виното, на други луканката, дозаплата е далеч....
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Не мога да разбера, защо след като само едно копче да натиснеш е достатъчно да загасиш компа, трябва да се съобразявам, че на някой му ставало лошо от обозначението.
                      Аз ако имам алергия от космати домашни любимци, ше е достатъчно ли основание да си махнеш аватара, както и още няколко други?
                      Както виждаш, това, че на някой не му харесва нещо, не означава, че всичките трябва да се съобразяваме с него!
                      А такива теми ще има винаги.
                      просто всички изпаткваме на моменти.
                      Времето е студено и хората си клечат в къщи, на някои им свършва виното, на други луканката, дозаплата е далеч....
                      Извинявай, но явно и ти имаш комплекси, щом държиш на обозначенията.
                      sigpic

Comment

Извинявай, но явно и ти имаш комплекси, щом държиш на обозначенията.
                        Че имам комплекси е вярно, но държа на обозначенията от гледна точка на реда и хигиената.
                        Не обичам когато някой се крие зад маската на инкогнитото.
                        А иначе кой не обича знаци на славата, ордени, медали, джувки..., хубави жени,

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                          Мъри,без да се обиждаш...с кофи и легени да ти наливат в главата,макар че е голяма няма да побере знанията и възможностите на Краси!!
                          Това дали е пияница няма да коментираме.
                          Но понеже засегна приятелството ми с Краси:
                          Ако не беше Бобо и в последствие Нено..предполагам щеше да ремонтираш ЮМЗ-та в някоя феодалска ферма.
                          Може да си сладур,може да си пич,може да си много можещ ама по някога коментарите са ти като пуснати след сутрешното кафе!
                          Двигателите може да ги беси по орехите ама дори и на Звезди не са в такъв вид.
                          Не ме познаваш за да ме квалифицираш какъв съм и какво съм щял да ремонтирам.Нено какво общо има с нещата,не го намесвай.А колкото до Краси,много добре го знам,и знам какво знае и може,знам кой го е баннал и за какво.А сравнението на колите на Краси и Звезди е направо смешно,спри се човек ще ти се смеят много хора,ако не го правят вече.Тази тема не е за това............................
                          Last edited by Mury; d.m.y г., 13:03.
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Веднъж слушах 2 циганки в махалата кат се караха за един бояджийски валяк, е не е истина какво шоу беше.
                            Last edited by Liminat; d.m.y г., 09:26.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• А караниците тук са от 5-6-7 години.... сметни какОв валяк имаме у клубО
                              sigpic

Comment

• Пукаме предна гума от валяк ли бе..?!

Comment

Working...
                                X