If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това ми напомни на един виц дето една жена искала майстора да и боядише стените в едната стая розово, ама не розово, а ОКОЛО розово, в другата жълто, ама не жълто а ОКОЛО жълто, а в третата синьо, ама не синьо, а ОКОЛО синьо...
Ам продължението забравихте....
Накрая майстора и рекъл, "абе аз що не те таковам в гъзо, ама не баш в гъзо ами около гъзо"
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Аз предлагам следното:
За тежкия труд който полагат модераторите на форума,те да бъдат съответно и членове на КАРБ !
А плюйте ме сега
мен...аре първо си оправи раздела с "коректните"....
...нищо лично.....аз не съм никЪФ.......ма не си вършиш работата.....ако си навит,лично ще ти платя вноската.....щото са ти само тежки приказките и дебел фон-дютена......
Аз предлагам следното:
За тежкия труд който полагат модераторите на форума,те да бъдат съответно и членове на КАРБ !
А плюйте ме сега
Камене идеята ти е плодотворна колкото онази от преди време за членовете на УС да имат администраторски права
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
мен...аре първо си оправи раздела с "коректните"....
...нищо лично.....аз не съм никЪФ.......ма не си вършиш работата.....ако си навит,лично ще ти платя вноската.....щото са ти само тежки приказките и дебел фон-дютена......
....ама грам не се заяждам.....
мен...."коректните" е тема не раздел
и как реши ,че това е мое задължение ?
Приказките не ги мисли.....погледни ми постовете от година и половина насам ако си толкова заинтересован,дали са тежки или леки,това е явно някакво твое 'измъчено' умозаключение
Ако си навит стани модератор да те видя колко работа ще вършиш,нищо лично,гримовете си ги ползвай сам,не си падам по женствеността !
All good !
килограм не се заяждам
---------- Post added at 17:34 ---------- Previous post was at 17:33 ----------
Камене идеята ти е плодотворна колкото онази от преди време за членовете на УС да имат администраторски права
Това ми е ясно,ама простотията в темата леко замря,че реших да я съживя
Пък и какво лошо членовете на УС да имат админ.права ?
Тогава вече,ще е единствен по рода си форума
Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
мен...."коректните" е тема не раздел
и как реши ,че това е мое задължение ?
Приказките не ги мисли.....погледни ми постовете от година и половина насам ако си толкова заинтересован,дали са тежки или леки,това е явно някакво твое 'измъчено' умозаключение
Ако си навит стани модератор да те видя колко работа ще вършиш,нищо лично,гримовете си ги ползвай сам,не си падам по женствеността !
All good !
килограм не се заяждам
---------- Post added at 17:34 ---------- Previous post was at 17:33 ----------
Нямам право да ти обсъждам работата.....иначе на добра воля бих казал това което мислят всички.......за теб.
Поздрави
Винаги можеш да го направиш на ЛС нали ?
А и ти вече я обсъди,както сам видя безнаказано....за предложението ми да видим как ти ще свършиш работа нищо не каза...
Дали ме вълнува какво "всички" мислят за мен,тези подхвърляния от гимназията не им ли мина времето вече ?
Хубав уикенд
Споко...казах всички,но това са всички които аз познавам...те са малко, не се тормози
А за моята работа не се притеснявай.....аз се захващам с неща,които на 100% мога и ще свърша.
Беше ми приятно
Тц тц тц....цял ден съм се тормозил кои аджаба са тези всички ,а в крайна сметка било тесен кръг от хора...
Явно такива които са получили наказание от мен или са с неодобрени теми,или пък действията ми като модератор пряко са накърнили самочуствието им и са се почуствали засегнати...
Вземи свърши нещо и ти за форума,клуба,членовете и т.н. ,пък било то и на 100% ,така отстрани лесно се пише нали ?
Жив и здрав
Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Темата се изроди тотално!
Наруши се добрият тон.
Ще кажа каквото мисля и съм длъжен, не защото Унди ми е приятел и още повече Адаш, а защото ми стана такъв, след като го поставих в доста ситуации, от които излезе като мъж.
В него виждам олицетворението на новата вълна от Алфаджии, които милеят за идеята.
Камене, не можеш да претендираш за тежък модераторски труд, защото беше мод в "Мултимедия", която не е особено натоварена, благодарение на тебе. Бях ти повлякъл таланти от Тунинг форума и ЕММА, ама ти се постара да ги отблъснеш.
После орева да станеш мод в "Купува-продава" и Крис ти каза, че това е недопустимо, защото на практика продаваш доста неща и това е сблъсък на интереси. Крис заплати за това, щото админа тогава се беше "отрязъл", но малцина се осмелиха да кажат мнението си.
Съвсем безскрупулно се заигра със собствениците на Форума и даже по време на честванията на 100 години Алфа Ромео, отиде с тях в Милано, та да ти лъсне още повече ибрикчийската същност.
Те там са поканени бе! Ти какво търсиш там. Мястото ти беше с нас!
Ама да видим, какво продаваш:
Купих от теб един плеър, за който ти беше пуснал подвеждащ линк, че струва 270-300 паунда.
На тая база го продаваше за 350 лева
С отстъпката за "мене"300 лева, които с доставката ставаха 330 лева, защото ти очевидно не можеше да си размърдаш "величайшият" си задник и да отидеш и да пратиш една пощенска пратка за 2-3 лева.
По-следващият модел, с много повече екстри, се продаваше в момента за 350 лева в Технополис или Техномаркет.
С чисто съзнание го взех от тебе тоя плеър, само защото си пасва идеално с Тарантулата в Багажника ми и Хед говорителите, които счете за спам и изтри от темата: "С какво озвучаване сте" Още една грешка.
Плеъра беше със спукани спойки по пистите за крайното стъпало, а входа за антената имаше окъсил кондензатор. Нещо, което за първи път срещам. Вентилатора за охлаждане също беше блокирал.
Само тия неща са достатъчно основание да ти турят един БАН за подвеждащ линк и действия, противоречащи на идеите и принципите на клуба и форума.
Не мисли Вальо и Григор за идиоти.
Григор си е разсеян, Вальо по артистично благороден врачански пустиняк, но не са глупаци.
Регионалните представители не сме си ги изсмукали от пръстите.
Това са все хора, доказали качествата си!
Прекъсвам, защото ще кажа още неща и ще съжалявам.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Ей го на - Почна се пак.
Пак извадихте пишкомерите и лайнометите .
Иво на тебе след 20h трябва да ти слагат Mute .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
[QUOTE=Sunny;1165599]Ей го на - Почна се пак.
Пак извадихте пишкомерите и лайнометите .
Иво на тебе след 20h трябва да ти слагат Mute .[/QUOTE
Точно ти имаш да кажеш и още доста неща!
За твое сведение съм съвсем трезвен.
Детето ми е с болно гърло и температура,
За мене не е задължително да имам чаша с вино, за да викам: Наздраве!
Капиш!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment