If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не е от IP-та .. ако е от тях няма да ви зареди изобщо или ще влачи много .
След като имате нормален достъп до сайта и форума но не можете да редактирате проблема е в браузъра .
С Опера , Хром , ИЕ 10 и Сафари съм пробвал - проблеми няма , Само с лисицата го има описания проблеми и то не на всеки компютър .
От което следва ,че отделни екземпляри на лисицата не могат да заредят определени скриптове които се изпълняват за да се ползва дадена опция .
Оправете си браузърите . Прегледайте си и антивирусните - да не би да блокират нещо .
Не са ви виновни доставчиците или собствениците на форума .
А форума е такъв каквито са потребителите му .
Аз от сервиза имам точно такъв проблем,или влачи много или въобще не зарежда
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Аз от сервиза имам точно такъв проблем,или влачи много или въобще не зарежда
Мурджев имаш под ръка глобален мод .... може да прегледа нещата по форумо . Другото е да тормозиш доставчика си на интернет в сервиза
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Кой е този глобален мод,който ми е под ръка,а и не ми се занимава с тея търтеи Близу
Ти си знаеш .....
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Има и проблем при отварянето на снимки качени от потребителите. Снимката не се от първия път, а при втори опит се отваря. Има някакъв проблем със скрипта, който показва качените снимки.
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp poweredby ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Струва ми се,че този проблем или няма кой да го отстрани или на можещите им дреме на шмайзерите...
Има голяма вероятност и самите администратори да не са наясно какъв е точно проблема. Често пъти се случва например след ъпгрейд на даден софтуер да възникнат странични ефекти (бъгове), които не са толкова лесни за отстраняване.
Тъй че най-лесния, бърз и сигурен начин е да си решиш проблема сам.
Това с цитатите действително не е съществен проблем. По-неприятното е това, че не могат да се редактират предишни постове.
Казана дума хвърлен камък.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Това е така, но какво правим, когато примерно хостингът на снимките от даден пост се е счупил и трябва да ги възстановим? Или когато трябва даден пост непрекъснато да се допълва с нова информация?
Защо при мене всичко работи, и цитати и емотикони и редакция.Опера, хром и ИЕ.И при трите.Ползвам операта с включен адблокер.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Защо при мене всичко работи, и цитати и емотикони и редакция.Опера, хром и ИЕ.И при трите.Ползвам операта с включен адблокер.
А де ...
Comment