Известие

Collapse
No announcement yet.

Не мога да цитирам и редактирам

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
    Не е от IP-та .. ако е от тях няма да ви зареди изобщо или ще влачи много .
    След като имате нормален достъп до сайта и форума но не можете да редактирате проблема е в браузъра .
    С Опера , Хром , ИЕ 10 и Сафари съм пробвал - проблеми няма , Само с лисицата го има описания проблеми и то не на всеки компютър .
    От което следва ,че отделни екземпляри на лисицата не могат да заредят определени скриптове които се изпълняват за да се ползва дадена опция .
    Оправете си браузърите . Прегледайте си и антивирусните - да не би да блокират нещо .
    Не са ви виновни доставчиците или собствениците на форума .
    А форума е такъв каквито са потребителите му .
    Аз от сервиза имам точно такъв проблем,или влачи много или въобще не зарежда
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Аз от сервиза имам точно такъв проблем,или влачи много или въобще не зарежда
      Мурджев имаш под ръка глобален мод .... може да прегледа нещата по форумо . Другото е да тормозиш доставчика си на интернет в сервиза
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
        Мурджев имаш под ръка глобален мод .... може да прегледа нещата по форумо . Другото е да тормозиш доставчика си на интернет в сервиза
        Кой е този глобален мод,който ми е под ръка,а и не ми се занимава с тея търтеи Близу,пък и не е моя работа
        Last edited by Mury; d.m.y г., 18:08.
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          Кой е този глобален мод,който ми е под ръка,а и не ми се занимава с тея търтеи Близу
          Ти си знаеш .....
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

С Internet Explorer 11 съм и проблема го има.

Има и проблем при отварянето на снимки качени от потребителите. Снимката не се от първия път, а при втори опит се отваря. Има някакъв проблем със скрипта, който показва качените снимки.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
            AR 155 2.0 16v SUPER
            Toyota Corolla 2014 S Premium
            Moskvich 2140

Comment

Струва ми се,че този проблем или няма кой да го отстрани или на можещите им дреме на шмайзерите...
              Alfa 155 1.9TD '97 EX
              Alfa 166 2.4 JTD EX
              Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от pace Покажи съобщение
                Струва ми се,че този проблем или няма кой да го отстрани или на можещите им дреме на шмайзерите...
                Има голяма вероятност и самите администратори да не са наясно какъв е точно проблема. Често пъти се случва например след ъпгрейд на даден софтуер да възникнат странични ефекти (бъгове), които не са толкова лесни за отстраняване.

Тъй че най-лесния, бърз и сигурен начин е да си решиш проблема сам.
                Last edited by ecotronic; d.m.y г., 20:34.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

И аз го имам този проблем, но се свиква, а може би е по-добре - сега вместо цитат се обръщам поименно към който трябва.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                    И аз го имам този проблем, но се свиква, а може би е по-добре - сега вместо цитат се обръщам поименно към който трябва.
                    Това с цитатите действително не е съществен проблем. По-неприятното е това, че не могат да се редактират предишни постове.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Това с цитатите действително не е съществен проблем. По-неприятното е това, че не могат да се редактират предишни постове.
                      Казана дума хвърлен камък.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                        Казана дума хвърлен камък.
                        Това е така, но какво правим, когато примерно хостингът на снимките от даден пост се е счупил и трябва да ги възстановим? Или когато трябва даден пост непрекъснато да се допълва с нова информация?

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Защо при мене всичко работи, и цитати и емотикони и редакция.Опера, хром и ИЕ.И при трите.Ползвам операта с включен адблокер.
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                            Защо при мене всичко работи, и цитати и емотикони и редакция.Опера, хром и ИЕ.И при трите.Ползвам операта с включен адблокер.
                            А де ...

Comment

И аз от около 2 седмици имам проблем с цитатите.... някои от оправниците да вземе мерки не само да наказват за щяло и нещяло
                              Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Глас в пустиня ебаси,никой не го боли па_ката
                                Alfa 155 1.9TD '97 EX
                                Alfa 166 2.4 JTD EX
                                Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Working...
                                X