If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам какви са делегираните права и стълбицата на йерархията във форума, но някой пишман-специалист е барал софтуера на форума и най-добре да си признае.
Да уточня, аз само исках да изясним технически какъв е проблема, за да е по-лесно да се реши ако е нов проблем Не казвам, че някой е барал, щото нямам спомен така ли е било или не, може и преди да си е било така
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015 Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997[Ex]
Накратко да, по всичко изглежда, че при теб с Linux-a се държи както при мен с Win-а.
Т.е. в края на краищата излиза, че проблема не зависи от браузъра и ОС-а и е следния:
1. Ако WYSIWYG редактирането ви е включено в User CP и ви работи (поддържа се от съответния браузър), тогава не работят редактирането и циритрането.
2. Ако WYSIWYG редактирането не ви е избрано в User CP, или просто не се поддържа от браузъра въпреки че е избрано, тогава проблем с редактирането и цитирането нямате, защото ползвате Standart Editor-а.
3. В други vBulletin форуми изглежда цитатите и редакцията работят и с WYSIWYG.
Остава някой с по-силна памет да си спомни дали по-рано и при нас работеше или винаги така си е било
А до тогава решението е който има проблеми да избира Standart Editor в User CP и това е
P.S. Дали браузъра изобщо поддържа въпросната станала прословута опция най-лесно се отгатва по наличието или липсата на ето това малко копченце с двете букви A, което е горе в дясно на полето за коментари От него можете да превключвате и между двата режима в движение независимо от това кое е избрано в контрол панела
Колега, един въпрос леко встрани от темата, понеже явно имаш наблюдения и върху Alfaowner.
Проблемът е следния:
Откакто съм се регистрирал там, в едит прозореца ми я няма иконката за вкарване на линкове към изображения.
Пробвал съм какво ли не и никак не става. Когато в поста вкарам ръчно суичовете и url - то към картинката, в постовете ми стоят само линковете без картинките да се визуализират. Зададох въпроса на администратори и модератори и всеки "вдига рамене".
Най-вероятно нещо се ме порязали, но не си признават
Ми мля ви се толкова ли не можахте да кажете къде да си променим настройките, ми ни обяснявате колко сани скапани лаптопите и програмите които ползваме!!!
Това малко прозвуча като, свършило му горивото, миии основен ремонт!!!
Нещо такова, едва ли ще намеря точното сравнение!!!
И както се получава У БГ, тия дет тряааа да оправят нещата или най-малкото да се опитат да помогнат на останалите, се правят на остроумни, всезнаещи и изкарват другите виновни!!!
И накрая започват да си блъскат главата и се опитват да помогнат хора които това въобще не им е работа, защото и е съвестно за останалите (Евала на такива хора)! Обаче тия първите всезнайковци, вместо да им благодарят и да ги поздравят за помощта, те продължават да плюят по тях....... Браооо, голуеми сте!!!
Поздравление за всички които помогнаха в темата!!!
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Имам проблем и моля някои модератор да помогне или реши проблемът ми немога да използвам функцията цитата слагам тикчето и като цъкна да коментирам не ми излиза цитата на колегата на който искам да отговоря!!!
Проблема го имам от около месец и половина!!!!!!!!
Според мен цитатите напълно да се премахнат, а не да се намалят с 50%...както разбирам от темата))....
Така ще намалеят кавгите и обидните спорове значително.
Здравейте. Появи се проблем и при мен. В целия раздел "Правила на форума. Важни съобщения" не мога да цитирам, отговарям, или започвам нова тема. Опитах преди малко да отговоря в темата за ЕКО-картите, не става. В нито една от 5-те незаключени теми не мога - http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=16
В никой от другите раздели нямам тоя проблем. Когато опитам да цитирам, или отговоря ми показва това:
Attached Files
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Аз мога да цитирам/редактирам, но въпросният прозорец цитиран от PEPI-2ALFA, при мене се появява когато някой е дал линк в поста си водещ до друга страница на форума.Не на всички обаче.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Аз мога да цитирам/редактирам, но въпросният прозорец цитиран от PEPI-2ALFA, при мене се появява когато някой е дал линк в поста си водещ до друга страница на форума.Не на всички обаче.
Ако е към клубния раздел, или към ... някакъв рейсърски има там, доколкото знам, тогава е разбираемо, но "Правила..." е общодостъпен.
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Ново 20. Нещо става с цитатите, вижда се кого цитираш, но не се вижда неговото мнение. Явно се е отразило и на стари мнения, защото и в тая тема е така. Можа пък в моя телевизор да е проблема.
Comment