Известие

Collapse
No announcement yet.

Не мога да цитирам и редактирам

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Не знам какви са делегираните права и стълбицата на йерархията във форума, но някой пишман-специалист е барал софтуера на форума и най-добре да си признае.
    Да уточня, аз само исках да изясним технически какъв е проблема, за да е по-лесно да се реши ако е нов проблем Не казвам, че някой е барал, щото нямам спомен така ли е било или не, може и преди да си е било така
    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
      Накратко да, по всичко изглежда, че при теб с Linux-a се държи както при мен с Win-а.

Т.е. в края на краищата излиза, че проблема не зависи от браузъра и ОС-а и е следния:
      1. Ако WYSIWYG редактирането ви е включено в User CP и ви работи (поддържа се от съответния браузър), тогава не работят редактирането и циритрането.
      2. Ако WYSIWYG редактирането не ви е избрано в User CP, или просто не се поддържа от браузъра въпреки че е избрано, тогава проблем с редактирането и цитирането нямате, защото ползвате Standart Editor-а.
      3. В други vBulletin форуми изглежда цитатите и редакцията работят и с WYSIWYG.

Остава някой с по-силна памет да си спомни дали по-рано и при нас работеше или винаги така си е било
      А до тогава решението е който има проблеми да избира Standart Editor в User CP и това е

P.S. Дали браузъра изобщо поддържа въпросната станала прословута опция най-лесно се отгатва по наличието или липсата на ето това малко копченце с двете букви A, което е горе в дясно на полето за коментари От него можете да превключвате и между двата режима в движение независимо от това кое е избрано в контрол панела
      Колега, един въпрос леко встрани от темата, понеже явно имаш наблюдения и върху Alfaowner.
      Проблемът е следния:

Откакто съм се регистрирал там, в едит прозореца ми я няма иконката за вкарване на линкове към изображения.
      Пробвал съм какво ли не и никак не става. Когато в поста вкарам ръчно суичовете и url - то към картинката, в постовете ми стоят само линковете без картинките да се визуализират. Зададох въпроса на администратори и модератори и всеки "вдига рамене".

Най-вероятно нещо се ме порязали, но не си признават

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Тия дето изписаха сумати мнения и не помогнаха!!!

Ми мля ви се толкова ли не можахте да кажете къде да си променим настройките, ми ни обяснявате колко сани скапани лаптопите и програмите които ползваме!!!

Това малко прозвуча като, свършило му горивото, миии основен ремонт!!!

Нещо такова, едва ли ще намеря точното сравнение!!!

И както се получава У БГ, тия дет тряааа да оправят нещата или най-малкото да се опитат да помогнат на останалите, се правят на остроумни, всезнаещи и изкарват другите виновни!!!
        И накрая започват да си блъскат главата и се опитват да помогнат хора които това въобще не им е работа, защото и е съвестно за останалите (Евала на такива хора)! Обаче тия първите всезнайковци, вместо да им благодарят и да ги поздравят за помощта, те продължават да плюят по тях....... Браооо, голуеми сте!!!

Поздравление за всички които помогнаха в темата!!!
        sigpic
        Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
        156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
        147 JTDm 140-Малката манекенка
        GT- JTDm 150

Comment

• Имам проблем и моля някои модератор да помогне или реши проблемът ми немога да използвам функцията цитата слагам тикчето и като цъкна да коментирам не ми излиза цитата на колегата на който искам да отговоря!!!

Проблема го имам от около месец и половина!!!!!!!!
          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Според мен цитатите напълно да се премахнат, а не да се намалят с 50%...както разбирам от темата))....
            Така ще намалеят кавгите и обидните спорове значително.
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Здравейте. Появи се проблем и при мен. В целия раздел "Правила на форума. Важни съобщения" не мога да цитирам, отговарям, или започвам нова тема. Опитах преди малко да отговоря в темата за ЕКО-картите, не става. В нито една от 5-те незаключени теми не мога - http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=16
              В никой от другите раздели нямам тоя проблем. Когато опитам да цитирам, или отговоря ми показва това:
              Attached Files
              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Аз мога да цитирам/редактирам, но въпросният прозорец цитиран от PEPI-2ALFA, при мене се появява когато някой е дал линк в поста си водещ до друга страница на форума.Не на всички обаче.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Аз мога да цитирам/редактирам, но въпросният прозорец цитиран от PEPI-2ALFA, при мене се появява когато някой е дал линк в поста си водещ до друга страница на форума.Не на всички обаче.
                  Ако е към клубния раздел, или към ... някакъв рейсърски има там, доколкото знам, тогава е разбираемо, но "Правила..." е общодостъпен.
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Не знаех че има такива особености.

Comment

• Ново 20. Нещо става с цитатите, вижда се кого цитираш, но не се вижда неговото мнение. Явно се е отразило и на стари мнения, защото и в тая тема е така. Можа пък в моя телевизор да е проблема.

Comment

• Нямам такива проблеми.Виж си телевизора.

Comment

• Утре ще видя домашния как е.

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          Нямам такива проблеми.Виж си телевизора.
                          Виждаш ли си мнението?

Comment

• Аз виждам, че си го цитирал нормално.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Аз виждам, че си го цитирал нормално.
                              Значи си е при мен проблема

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                                Утре ще видя домашния как е.

Виждаш ли си мнението?
                                Мда, виждам го.

Comment

Working...
                                X