Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли модератори във форума и каква е ролята им в него???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
    Дали би било удачно да ви направя една Арена в Блатото където да си дърпате плитките, без да занимавате целия форум?
    Аз съм доста толерантна - даже няма да ви чета.
    Нямам претенции, къде ще водим този диспут, стига да не досаждаме много на останалите.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Дали би било удачно да ви направя една Арена в Блатото където да си дърпате плитките, без да занимавате целия форум?
      Аз съм доста толерантна - даже няма да ви чета.
      Аз смятам да се огранича единствено в писане на теми по ремонта. Защото всичко друго е загуба на време и няма да ми липсва.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Хайде.
        Отивайте да спорите оттатък: http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...04#post1421604
        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Хайде.
          Отивайте да спорите оттатък: http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...04#post1421604
          Хората искат модератори да им пишат в темите - така се чувстват значими.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Хората искат модератори да им пишат в темите - така се чувстват значими.
            Не е тъй.
            Друго е, но не му е мястото тук.
            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Брей големо риване се организирало тука Сега аз да кажа две думи, Гайдаров човече ти си в дъното на нещата, и САМО ОЩЕ ЕДИН пост не по тема считано от веднага, в някой раздел за който отговарям пряко, излиташ да си проясниш мирогледа. Умело успяваш да насъскаш Екото и Лорда да стават за смях на децата и после им гледаш сеира.

Ща замоля и тримата споменати в темата да не ми отговарят тук, защото влизам в чист офтопик. Ако някой иска да сподели нещо ЛС.

Навремето Цецо го изгоних аз, нека новия Цецо да не си мисли че ще му се размине и ще продължава да пише от дивотия по-голяма дивотия навсякъде.
              Last edited by thecleaner; d.m.y г., 22:57.
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Вие на работа не ходите ли бре?
                Как успяхте да изпишете 10 листа за 2 дни???
                И то от тия 10 има смислени 1, а останалото е плява.
                Баси и тъпотията!
                0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                Автогаз сервиз-
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                  Брей големо риване се организирало тука Сега аз да кажа две думи, Гайдаров човече ти си в дъното на нещата, и САМО ОЩЕ ЕДИН пост не по тема считано от веднага, в някой раздел за който отговарям пряко, излиташ да си проясниш мирогледа. Умело успяваш да насъскаш Екото и Лорда да стават за смях на децата и после им гледаш сеира.

Ща замоля и тримата споменати в темата да не ми отговарят тук, защото влизам в чист офтопик. Ако някой иска да сподели нещо ЛС.

Навремето Цецо го изгоних аз, нека новия Цецо да не си мисли че ще му се размине и ще продължава да пише от дивотия по-голяма дивотия навсякъде.
                  Добро начало!
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                  ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Другари, може би сте дезориентирани - модераторите трудно ще ви ориентират, но са добри хора.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от vgp_sas Покажи съобщение
                      Добре толкова ли е сложно, мамка му ?!
                      Рейтингова система, проста. 10 негативни точки. 5 дена бан. 20 негативни - 1 месец бан. 30 негативни перманентен бан. Могат да гласуват потребители с повече от 250 мнения и регистрирани повече от 1 година.
                      Да се премахват мнения, които са си чист спам и заяждане и нямат общо с темата. Всяко премахнато от модератора мнение 5 негативни точки.

Не е нещо сложно.

Това да не са ти концлагерите на Хитлер бе момче.Ти в кой век живееш.Кат толкуз държиш на подобен ,,ред,, върви живей в Техеран.Или си построй подобен ред у вас,а не на обществено място каквото е интернет пространството без значение че форума е частен.
                      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                        Брей големо риване се организирало тука Сега аз да кажа две думи, Гайдаров човече ти си в дъното на нещата, и САМО ОЩЕ ЕДИН пост не по тема считано от веднага, в някой раздел за който отговарям пряко, излиташ да си проясниш мирогледа. Умело успяваш да насъскаш Екото и Лорда да стават за смях на децата и после им гледаш сеира.

А не се дуй толкова много!
                        Цецо съм го гонил точно три пъти, като четвъртия оставих някой друг да го пореже.
                        Някога общ технически беше наистина за пример, но това се поддържаше с железен ред. Оставяхме да пишат на воля, а после пресявах темата, та като отвориш тема за парното, да не те лъхне на скара и дробсърма.
                        Има и друго!
                        Мнозина се познаваме лично и понякога се отнасяме във форма, която за страничните е меко казано странна. Това дава много лош пример на новите членове на форума и лека-полека се изражда!
                        Но не е и това основното.
                        Основното е, че няма ясни правила, а и да има, те не се спазват, точно от тия, които трябва да ги налагат!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
                          Това да не са ти концлагерите на Хитлер бе момче.Ти в кой век живееш.Кат толкуз държиш на подобен ,,ред,, върви живей в Техеран.Или си построй подобен ред у вас,а не на обществено място каквото е интернет пространството без значение че форума е частен.
                          Мааа, не си прав относно частния форум, иначе в интернет пространството ходи де искаш и прави каквото искаш ма дали ще те пусна и задържа в частния си форум или сайт,ако имам, за който плащам си е моя работа.
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                            Мааа, не си прав относно частния форум, иначе в интернет пространството ходи де искаш и прави каквото искаш ма дали ще те пусна и задържа в частния си форум или сайт,ако имам, за който плащам си е моя работа.

Начи то и кауфланд си е частна собственост,ама ако там третират хората като през 16-ти век ще си останат само собствениците и работниците.

Comment

• Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
                              Начи то и кауфланд си е частна собственост,ама ако там третират хората като през 16-ти век ще си останат само собствениците и работниците.
                              Така говориш, защото не познаваш какъв беше форумът!
                              Тогава имаше поне по три-четири активни темив техническите раздели. Никой не смееше да нарушава добрия тон и наистина имаше голяма полза от това.
                              В момента по-деликатните хора не пишат, защото трябва да си достатъчно простак и тиквеник като мене, за да не ти дреме, какво ще пише някой за тебе.
                              Мнозина от качествените хора пишат по всякакви други форуми на Алфа, но само не в българския. Аз също с удоволствие пиша в няколко чужди, защото там никой не ти се присмива. а обективно се търсят положителните неща, дори и в явна простотия!
                              А тука си има няколко постоянни дразнителя, които като плевели задушават всяка дискусия и я израждат в спор от типа"Ти си глупак, не ти си по-голям глупак!"
                              Това трябва да престане иначе ще се вмиришем съвсем!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                Така говориш, защото не познаваш какъв беше форумът!
                                Тогава имаше поне по три-четири активни темив техническите раздели. Никой не смееше да нарушава добрия тон и наистина имаше голяма полза от това.
                                В момента по-деликатните хора не пишат, защото трябва да си достатъчно простак и тиквеник като мене, за да не ти дреме, какво ще пише някой за тебе.
                                Мнозина от качествените хора пишат по всякакви други форуми на Алфа, но само не в българския. Аз също с удоволствие пиша в няколко чужди, защото там никой не ти се присмива. а обективно се търсят положителните неща, дори и в явна простотия!
                                А тука си има няколко постоянни дразнителя, които като плевели задушават всяка дискусия и я израждат в спор от типа"Ти си глупак, не ти си по-голям глупак!"
                                Това трябва да престане иначе ще се вмиришем съвсем!

Съгласен съм,но ако има някакви правила да са в духа на демокрацията и свободата и да са с еднаква сила за всички,а не чакай сега този е мой човек ще се направя че нищо не съм видял,а за другия да е с голямата секира.

Comment

Working...
                                X